Aryana Havah Inuaki: A bennem élő reptilian / Egy földönkívüli lény vallomásai II

EL-LA

Állandó Tag
Állandó Tag
Mondom én, hogy harcolsz! Eredménye az lett, hogy az eredeti Inuaki fórum törlődött, plusz nem tudtál új topikor csinálni.
Szerintem nem érte meg a szakadárkodás. Remélem tanultál belőle.

Drága gyermekek, balkó és Roland!
Ez nem veszekedés, ez értelmes vita volt, mert sokan tanulhatnak belőle! Ilyen témákban senkinek sincs igaza és senki nem téved.Az az igazság, hogy minden spirituális szinten másként látjuk a dolgokat, mígnem elérjük az EGYSÉGET, ahol már mindenki egységesen lát és érez. Az ember szavaiból, a hozzáállásából, mindig kiderül, hogy hol tart a spirituális útján.Aki szeretet és igazán tenni szeretne valamit a szenvedő emberiségért, az odafigyel és észreveszi, ha olyan valakivel találkozik akitől még tanulhat valamit, hogy még többet tehessen.
Egy indiai mondás: "a bölcs ember a legbutábbtól is képes tanulni valamit, a buta ember azért buta, mert a legbölcsebb embertől sem képes tanulni semmit".Ezt most nem rátok értettem, de jó ha mindig eszünkbe jut, bárkivel is vitázunk.
Rátok az érvényes (és még sokakra itt a fórumon), hogy igazi tanítók vagytok. Látjátok ezt jelenti az időgyorsulás! hogy ahogy közeledünk a ciklus vége felé, egyre korábban (fiatalabban) és egyre többen ébredtek teremtő-tudatosságotokra és egyre többen fel is vállaljátok azt és tanítjátok másoknak.Öröm ez a szívemnek!
Mindenki aki már lépett egyet a szellemi fejlődése létráján, tanítója lehet azoknak akik még eggyel lennebb vannak.Pontosan azzal az energiával amit a tanításba fektetnek, érik el a továbblépést.Nem csodálatos?! Egyszerre adhatsz és kaphatsz.
A viták addig szoktak csak tartani, amíg az egyik fél felismeri, hogy ő most tanító vagy tanuló? Mindig tanító és tanuló is mindenki, de itt jön jól az említett indiai bölcs mondás.
Balko csak azt nem veszi még figyelembe, hogy 2011 a lehetőségek végtelen tárháza lesz! Isten=Szeretet és ad még lehetőséget mindenkinek a feleszmélésre! Mindenkinek olyant amilyent kell, hogy megváltozhasson.Ha nem hinnénk ebben, akkor Istenben nem hinnénk, tehát az egész átalakulásban sem!
Márpedig van Isten és Isten=Szeretet és a felemelkedés itt zajlik javában a szemünk előtt.Az a teljesen felébredt aki ezt tényleg tisztán látja.
Az az igazi szeretet, ha nem hagyjuk téves eszmékben botorkálni társainkat, és századszor is megpróbáljuk elmondani ezt neki fáradhatatlanul, és nem az, ha látjuk a tévedéseit és kényelemből tovább ballagunk. Tehát vitázzatok csak, mert ez már jelzi, hogy jó emberek vagytok és tenni akartok valamit! (hiszen az időtöket erre fordítjátok, s nem egyebekre).Bárcsak mindenki ezt tenné, kérdezzen és merje felvállalni a véleményét.
Szeretettel ölellek benneteket Ellakiss
 

Methos13

Állandó Tag
Állandó Tag
Balko én nem harcolok semmi ellen mindent elfogadok, úgy ahogy van mégis hiszek a változásban.


Addig nem is lehet semmi ellen harcolni, még kevésbé megváltoztatni amíg el nem fogadod és meg nem ismered.
Ezt ha jól emlékszem épp a D.N. Walsh, könyveiben olvastam.
Gyakran harcolunk és észre sem vesszük, hisz mi másból áll az élet ha el akarunk valamit is érni?

Üdv.
 

Methos13

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is hiszek a változásban. Te írtad, hogy az emberiség felét leselejtezném, most mondom nem én selejtezném le, hanem ők választották ezt még mielőtt leszületek volna a földre. Nekik ezt az utat kell járniuk, de ez nem baj sem rossz. Mert fejlődnek ezáltal. Te ne akarjál mindenkit megmenteni mert nem a te dolgod, ha akarja megmenti saját magát, ez a szabad akarat.

Sajnálatos ez a leselejtezés kifejezés. Merem azt gondolni, hogy aki ezen a fórumot nem csak olvassa, hanem meg mer szólalni, ki mer nyilatkozni az nem ezt szeretné, mármint a leselejtezést. Ennek ellenére azt kell mondjam, hogy aki nem kéri annak nem is lehet segíteni. A beavatkozás csak ront a helyzeten. Nem beszélve arról, hogy nincs olyan, hogy süllyesztő ez csak az emberi elme és egyes dogmamitus tanítások eredménye, maradványa.
Még annyit, hogy aki kimeri mondani a véleményét is és nem csak egy helyeslő hozzászólást írogat, az már felvette a harcot ha szándékéban volt ha nem. Ez viszont nem föltétlen jelent rosszat.

Üdv.
 

WalterSkinner

Állandó Tag
Állandó Tag
Addig nem is lehet semmi ellen harcolni, még kevésbé megváltoztatni amíg el nem fogadod és meg nem ismered.
Ezt ha jól emlékszem épp a D.N. Walsh, könyveiben olvastam.
Gyakran harcolunk és észre sem vesszük, hisz mi másból áll az élet ha el akarunk valamit is érni?

Üdv.

Szia, ez így van, de szerintem az elfogadás, csak az első lépés, a második a feltétlen szeretet, és nem az ítélkezés, vagy a megbélyegzés, mert az az ego mellékterméke. És szó szoros értelemben véve nem lehet semmi ellen harcolni mert, az már a nem-elfogadás.....
Én úgy gondolom, hogy Egyről beszélünk.
Az egyetlen "fegyver" a szeretet és a tudatos hit ennek fényében.
A túlnyomó többség már döntött, mégpedig a fény irányába tekintve!

Roland
 

Methos13

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem inkább egy láthatatlan harc ez, nem igazi vérre menő, vagy valaki leigázása, egyáltalán valami megkoronázásért.
Inkább arról van szó, és ezt nagyon gyakran érzem és látom egyes bejegyzésekben, hogy van némi dogmatikus beidegződés minden megnyilvánulásban. Ez nem föltétlen rossz vagy jó, de az észlelhető, hogy visszafogó erő. Gyakran önmagunkkal harcolunk e szűk látókörűség ellen, éppen azért mert másokban is érezzük ezt, de nem nyilvánvaló.
Nem írhatom le konkrétan mire gondolok, mert a hatalmak félelme egyre erősebb és aki ezt nem veszi észre nagyon figyelmetlen.

Csak a tudás segít abban, hogy tovább lépjünk, józanul és tiszta elmével.
A szeretet az a legerősebb érzelem amit nem elég mondogatni, meg kell tanulni, gyakorolni, tudatosítani. A példamutatás ami esetleg segíthet másoknak is az ébredésben, semmiképen az erőszakkal felébresztés
hisz akkor ténleg csak egy ujjabb "keresztesháború" lenne az egész.

Keveset hallok arról a könyvről ami jóval megelőzte korát, legalábbis az eredeti könyv megírásakor. Nincs szó a földönkívüliekről, talán nem véletlenül, hisz aki eljut arra a mesteri szintre tudja az igazat. Anál inkább szó van az ember Isteni mivoltáról. Ez a T.B.Spalding: Távol-keleti mesterek tanításai.

Nagyon kevés az a fórum ahol egy téma indítása után úgymond retorikus és dialektikus is maradjon. Ezért néhány oldal után alighanem átláthatatlan lesz.
Bármit tennének ez ellen akkor viszont nem lenne látogatott a téma sem.
Vagyis harc nélkül nem marad életbe. En nem rossz vagy jó, hanem törvényszerű.

Üdv.
Mihály
 
E

elke

Vendég
Kérem szépen a topik technikai okok miatt törlődött ezért a felelős csakis én vagyok. Senki más. Elnézést kérek.

Hál'Istennek van új Inuaki fórum ahol átbeszélhetitek és továbbvihetitek a témát.

Megértéseteket köszönöm.
 

ionon

Kitiltott (BANned)
Sikerült nehézkesen de el olvastam a 2 könyvet végre. Feltevéseim csak újra igazságot látnak e témában miként tud egy évezredes HAZUGSÁG újból és újból létre jönni nem vesztve az időben el megint homályba burkolni az emberiséget évezredekig. Olyan mint Jézus és Krisztusi háló amivele kapcsolatos szeretett és ehhez hasonlók. JÉZUS (olyan rajzfilmbe illő személy volt vagyis mese mese mátka aranyos bogárka) sikerült látnom jézust tudjátok Dávid mondja kérd a Mátrixot és adja ott nincs hazugság. Jézust rajzként láttam csodálkoztam is rajta hogyan van ez elfogadom így jobban értést nyer az a tudatos szellemi dolog amivel etetnek bennünket évezredek óta. Sajna a tudatos gonolkodást felkel váltani a vezetett gondolkodással így nyugottan lehet uralkodni évezredekig az emberiség felett, amit mára újra megélheted a szív és szereteted reményében mert ki nem mondja elég élesen abban nincs is mert ott a bélyeg rajta ha nem mondja JA A TETT ÉS A CSELEKVÉS NEM SZÁMÍT, csak az érzelmes sejtetés te mennyire tudsz szeretni másokat mikor saját magadat sem tudod (betegségek az életedben erről szólnak főképpen) hisz hallgatás a kenyered a szembesítés után amikor ráébresztenek a gyarlóságodra nem tudod magadad szeretni: példákat sorolhatom a végtelenségig, nem tudsz szállást adni másoknak azoknak kik idegenek számodra, gyermekedet megmentik a haláltól mert figyelmetlen voltál, de nem szólhatnak bele miként neveld ama gyermeket ekkor megint hallgatsz, itt a netten rengeteg hallgatást kaptam mikor válaszokat kellet volna adni HOL A SZERETETT ami csak a szavak szintjén sem tud életre kelni. Gondolj bele kiknek az érdeke e szeretett háló terjesztése ami jézus tevékenysége okán árad az életedbe (elfeledve ama tény szeresd felebarátodat mint ten magadat, DE HA KÉRNEK MENJ ŐLNI AZT A FELEBARÁTODAT ÉS SZEREZD MEG MINDEN VAGYONÁT ÉS FÖLDJEINEK MINDEN KINCSÉT, erre a tényre épülnek fel a civilizált társadalmi rendjeink, ez a SZERETETE A TÁRSADALOMNAK ami egyénekre bomlik. Szerencsére vannak kik nem csak mondják de megis élik, ők ott élnek a társadalom perifériáján jóképpen csak kirekesztve hisz a hazugság nem kenyerük. Majd a merkaba segít rajtatok meg a korlátozó egységtudatotokban létre jövő semmit tevés hisz már minden kész csak csatlakoznod kell hozzá a fényben éléshez, DE HISZ OTT NINCSENEK MERKABÁK ÉS KRISZTUSI HÁLÓK MEG ILYENEK, erről a tényről nem kell tudomást vennetek hisz soha nem értek a fényhez el a mindenben másokra hallgattok mások mégéléseit produkáljátok elmétekbe megélve úgy mintha az veled esett volna meg (veled is de hol az egyéniséged a jellemed ebben a megélésben). Fény most is ott vann bennetek hisz sejtek szintjén minden egyes ember világít ha oda figyelsz magadra akkor éjsötétjében észre veszed-e, e fény fel fillanását ami új reményeket ad részedre jóúton jársz. Hisz csak te vagy magadban kiben ott van minden tudás amivel találkoztál életedsorán amik életre kelnek benned. ;)

KATAKLIZMA vagy az emberiség számára rendeltetésileg földi létre?
 

WalterSkinner

Állandó Tag
Állandó Tag
Én azt mondom, hogy új tudatháló nem kitaláció, hanem nagyon is valóságos. Mint ahogy Jézus is létezett, más kérdés Ionon, hogy torzult a tanítás, de a lényeg meg maradt! A többit meg máshonnan is hozzápótolhatjuk.
A legfontosabb hogy a JELENBEN éljünk, és élvezzük a puszta létezésünk örömét, és annak határtalan teremtő erejét, mert ha nem így teszünk, bizony az egónk képzelt negatív jövőképeit erősítjük, ráadásul rabjává válunk annak..
Aktiválódik egy nem kívánt "mesterséges énünk", aki a fájdalomból táplálkozik, és kényszeresen ennek megfelelően irányítja egónk gondolatait és "időt"fájdalmat teremt magának! Ez egyébként nem más, mint a Jelen tagadása/nem elfogadása!
Kísérjük figyelemmel mi zajlik MOST bennünk tegyük fel a kérdést.Legyünk független megfigyelői saját gondolatainknak, és érzéseinknek.Ettől kikapcsol majd az a "bizonyos fájdalom testünk" Ne teremtsünk fölösleges "időt" magunknak mert ebből erednek problémáink.
Sem az egónk által torzított múltbéli események, sem az utóbbiból gyúrt hamis jövőkép nem helyettesítheti a folyamatos jelenben lévő végtelen tudatosságunkat, aki kapcsolatban van a mindenséggel, az egységgel!
Mert itt találjuk meg magunkban a végtelen békét, és a végtelen szeretetet harmóniáját! Így elérhetjük, hogy a saját életünk, és az "idő" ne ellenünk hanem nekünk dolgozzon! Szerintem ez a kulcs!
Azt gondolom, hogy senki nem állította itt magáról, hogy tökéletes,valahol mindenki elkezdi, mert a közeg ahova születtünk sajnos javarészt sötét, így idő kell, hogy érzékelni tudjuk a fényt, ami egyébként erősebb mint valaha. Ha "tökéletesek" lennénk, akkor már talán nem is itt lennénk/tartanánk mi sem. Természetesen én sem vagyok tökéletes, de érdemes elindulni az úton, mert az nem a semmibe, hanem végtelen mivoltunkba végső soron a boldogság örökkévalóságába vezet!

Roland
 

ionon

Kitiltott (BANned)
Én azt mondom, hogy új tudatháló nem kitaláció, hanem nagyon is valóságos. Mint ahogy Jézus is létezett, más kérdés Ionon, hogy torzult a tanítás, de a lényeg meg maradt! A többit meg máshonnan is hozzápótolhatjuk.
A legfontosabb hogy a JELENBEN éljünk, és élvezzük a puszta létezésünk örömét, és annak határtalan teremtő erejét, mert ha nem így teszünk, bizony az egónk képzelt negatív jövőképeit erősítjük, ráadásul rabjává válunk annak..
Aktiválódik egy nem kívánt "mesterséges énünk", aki a fájdalomból táplálkozik, és kényszeresen ennek megfelelően irányítja egónk gondolatait és "időt"fájdalmat teremt magának! Ez egyébként nem más, mint a Jelen tagadása/nem elfogadása!
Kísérjük figyelemmel mi zajlik MOST bennünk tegyük fel a kérdést.Legyünk független megfigyelői saját gondolatainknak, és érzéseinknek.Ettől kikapcsol majd az a "bizonyos fájdalom testünk" Ne teremtsünk fölösleges "időt" magunknak mert ebből erednek problémáink.
Sem az egónk által torzított múltbéli események, sem az utóbbiból gyúrt hamis jövőkép nem helyettesítheti a folyamatos jelenben lévő végtelen tudatosságunkat, aki kapcsolatban van a mindenséggel, az egységgel!
Mert itt találjuk meg magunkban a végtelen békét, és a végtelen szeretetet harmóniáját! Így elérhetjük, hogy a saját életünk, és az "idő" ne ellenünk hanem nekünk dolgozzon! Szerintem ez a kulcs!
Azt gondolom, hogy senki nem állította itt magáról, hogy tökéletes,valahol mindenki elkezdi, mert a közeg ahova születtünk sajnos javarészt sötét, így idő kell, hogy érzékelni tudjuk a fényt, ami egyébként erősebb mint valaha. Ha "tökéletesek" lennénk, akkor már talán nem is itt lennénk/tartanánk mi sem. Természetesen én sem vagyok tökéletes, de érdemes elindulni az úton, mert az nem a semmibe, hanem végtelen mivoltunkba végső soron a boldogság örökkévalóságába vezet!

Roland
Elérsz a fénybe ott nincsenek mindezek amiket felsoroltál, mankók ha hiszel bennük gátolják a fejlődésedet, ez a lényege ne akarja akaratoddal tenni bármit is hisz készen kapod mindet meg még gondolkodnod sem kell, csak csatlakoznod ott ahol védekezésnélkül szabadon kapod a dolgokat hisz van hited rá, ébredj. Jézus mese figura így életre keltethető hisz hiszel benne, de nézd mivé lett jézus szeretete a földbolygón, ja nem látsz hisz vakságban élsz? Tudod nincs jelen és nem benne élsz a gondolataimban élsz mint ahogy én a te gondolataidban élek és oda-vissza mindenkiében ami egységben van a mindeségben. Ezért tudhatom azt hogy éppen mi az amin gondolkodol (ja csak ha akarom). Idő hisz az időtlenségért vagy itt azt kell tudatosítanod magad és mások számára letud győzni az időt, ja lelehet. Tudod egyszerű gyakorlat végez fizikai munkát és közben a mentális képzeletedben élj gondolkoz és alkoss dolgokat.:idea: kiss

Nincs fájdalom hisz oda érkezel ha gyakorlod a saját tempód által diktált ütemet, megérkezel a fájdalom mentességbe.
 

WalterSkinner

Állandó Tag
Állandó Tag
Elérsz a fénybe ott nincsenek mindezek amiket felsoroltál, mankók ha hiszel bennük gátolják a fejlődésedet, ez a lényege ne akarja akaratoddal tenni bármit is hisz készen kapod mindet meg még gondolkodnod sem kell, csak csatlakoznod ott ahol védekezésnélkül szabadon kapod a dolgokat hisz van hited rá, ébredj. Jézus mese figura így életre keltethető hisz hiszel benne, de nézd mivé lett jézus szeretete a földbolygón, ja nem látsz hisz vakságban élsz? Tudod nincs jelen és nem benne élsz a gondolataimban élsz mint ahogy én a te gondolataidban élek és oda-vissza mindenkiében ami egységben van a mindeségben. Ezért tudhatom azt hogy éppen mi az amin gondolkodol (ja csak ha akarom). Idő hisz az időtlenségért vagy itt azt kell tudatosítanod magad és mások számára letud győzni az időt, ja lelehet. Tudod egyszerű gyakorlat végez fizikai munkát és közben a mentális képzeletedben élj gondolkozz, és alkoss dolgokat.

Nincs fájdalom hisz oda érkezel ha gyakorlod a saját tempód által diktált ütemet, megérkezel a fájdalom mentességbe.


Mit ér a tanítás ha nem tudod alkalmazni az életedben: mese marad, örökké az!!


Vannak igazságok abban amit mondasz, de ezek szerint, sok forrást másként értelmezünk, te hazugságnak bélyegzel, én elolvasom, és amit igaznak érzek azt befogadom. Ez az én véleményem. Számodra lehet mese, elfogadom, ha így van. Nekem nincsenek mankóim, és szükségem sincsen mankókra, pont erről beszélek.
Biztosíthatlak, Ionon hogy képes vagyok hasznosítani a kapott, tudást.Mögöttem nem pusztán vak hit van hanem meggyőződéses tapasztalat is! De azért köszönöm a jó tanácsokat. Nem érzem magam, sem "vaknak" sem, "naivnak", szóval erről fölösleges "vitát nyitni"mert nem győzzük meg egymást. Ha mesékről akarunk mindenáron beszélni, akkor pedig elég bekapcsolni a televíziót, és a rádiót, vagy elég csak kinyitni egy napilapot, mert itt kezdődnek az igazi mesék, a hatalom megtévesztésével, és megosztásával. Én nem hiszek a mesékben, az meg, hogy kinek mi, számít mesének Ionon, az relatív, és erre élő példa, akár ez a fórum is.
Fel kéne nőjünk, hogy a mesék helyett végre a jelen valóságában éljünk valódi önmagunkban kiteljesedve!.. :)

Szép Napot Ionon!

Roland
 

WalterSkinner

Állandó Tag
Állandó Tag
A nyomor. Hát igen, én a változásra gondolok, és együtt-érzek ezekkel a szenvedő emberekkel, de bármilyen drasztikusan is hangzik, részben maguknak teremtik, meg a nyomort, nem kizárólag ők a felelősek mert a körülmények is hatnak, lásd negatív háttérhatalmi erők, de az inkarnálódásunknál azt is mi választjuk meg, hogy hová, milyen családba, és milyen körülmények közé születünk. Pontosan tudjuk hogy mit válalunk, és milyen lelkekkel fogunk együtt élni. Ennek inkább saját erőpróbánk az oka (tapasztalat szerzés), és nem mint valami "karmikus büntetés". De ez a jelenleg abnormálisan rövid élet, és az előző életeinkre való nem visszaemlékezés is meg fog változni, helyreáll a rend.
A kitörés pedig lehetséges a legrosszabb körülmények közül is, lásd az Indiai yógik akik Fényen élnek. Senki sem mondta, hogy ez könnyű, minden pusztán olyan, amilyennek éppen tudatosságunknak megfelelően hisszük!

Roland
 

WalterSkinner

Állandó Tag
Állandó Tag
Albina, én a legtöbb forrásból így vettem ki, és így érzem igaznak, hogy bizony mi válaszuk meg a saját életünket. És egyébként szerintem így a logikus is egyben, persze mivel én sem emlékszem vissza elöző életeimre, így biztosat nem mondhatok ez ügyben, vannak tőlem okosabbak is :).
Inkább maradok a jelenben hagyom a multat, bár a tapasztalatok fontosak, de a jelnben teremthetek a múlton meg csak merenghetek.

Szép Napot Albina!

Roland
 

WalterSkinner

Állandó Tag
Állandó Tag
Ebben igazat adok Neked, Roland, csak kétlem, hogy széles- -e hazában találsz hiteles szakértőt, aki már megjárta a "mennyet és a poklot" és a szava "istenbizony"!!! mással meg már tele van a padlás! üdv.

Albina

Regressziós hipnózissal, saját magad lehetsz a tanúja, előző életeidnek. A saját szavának csak jobban hisz az ember.
A parapszihológia már nem fantazmagória, hanem elfedett tudomány. Jóformán bárki kipróbálhatja, persze nem ingyen.....

Szép napot mindenkinek!

Roland
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
Ebben igazat adok Neked, Roland, csak kétlem, hogy széles- -e hazában találsz hiteles szakértőt, aki már megjárta a "mennyet és a poklot" és a szava "istenbizony"!!! mással meg már tele van a padlás! üdv.

Albina
Én tudok ilyet kedves Albina,a neve: Eckhart Tolle!!

Olvasd el a Most Hatalma c.könyvet,sőt már a "bevezető részben" kapizsgálhatod az igazságot..
 

Szabolcs2

Állandó Tag
Állandó Tag
És valóban, Eckhart Tolle tanításai tényleg magában foglalnak szinte mindent(szerintem!).
Roland nagyon szépen összefoglalta a lényeget 3 oldallal ezelőtt ezügyben.
Intellektuális, lexikális tartalom szinte 0%, szellemi viszont 100%. És mégis benne van minden. Én azt mondom, ha más Tanítás nem is létezne csak ez az egy, az sem számítana(az egy másik kérdés, hogy be tudja-e az ember fogadni előzmények nélkül).
Ha valaki ismeri a Titok című művet, akkor azt mondom, hogy az igazi titok bizony a JELENLÉT!
Ez a tudás! Nyílvánvaló, hogy a magasan fejlett társadalmak ezen alapelvek szerint nevelik gyermekeiket. A megadás, elfogadás, jelenlét elve sokmindent tisztába tesz. Például, ahogy Roland is utalt, és az én véleményem is az, hogy mindaddig amíg az emberek nem értik meg e alapvető ezoterikus törvényeket, addig az egész élet egy dráma, egy sodródás, egy véletlenszerű egó-legó! Egymás hibáztatása, bántalmazása, stb, még akkor is, ha valaki jó szándékkal teszi a dolgát, de az egója rángatja miközben ő végigalussza az életét.

Mindezektől függetlenül azt látom, hogy az újenergiás tanítások erre kevés hangsúlyt fektetnek, inkább a változásokra hívják fel a figyelmet. Ebből arra következtetek, hogy kegyelemből mégis felemelkedhet bárki akinek a szíve a helyén van és tudatosan együttműködik a fénnyel. Ezért (is) kivételes ez az időszak!
Hihetetlen, hogy itt és MOST itt és MOST lehetünk!
Egyszerűen csodálatos!
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
Eckhart Tolle-nak van egy 6 részes(6 napos) video anyaga is,ami azt hiszem a skóciai Findhorn-ban készült,de erre már nem emlékszem pontosan.

Ezekben Tanitásai 6 napra tevődtek.

1.nap: Lemondani a gondolatról
2.nap: Halál és a meghalás a legnagyobb kapu
3.nap: A nemtudás ereje
4.nap: Szenvedésfüggőség
5.nap: A Spirituális gyakorlat és ellenállásmintái
6.nap: Az utólsó illúzió

Szinte hihetetlen,megfoghatatlan,mégis rendkivül erőteljesek a tanitásai,miközben ..sok a csönd..Vagy talán ezért?

Ha tudjátok nézzétek meg!
Anno itt töltöttem le a CH-n,az új ezoterikus feltöltések (228.oldal)topic-ban morey barátom jóvoltából.
Nem tudom él-e még a link?
Sajnos én képtelen vagyok ilyen műveletekre,pedig nagyon szivesen segitenék mindenkinek!!
szeretettel:Éva
 

lionvenus

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Fórumtársak! Mielőtt leszednétek rólam a keresztvizet, tartozom egy vallomással: soha senkit szándékosan nem bántottam meg. Ha valakit okkal, vagy ok nélkül megsértettem, miután lehiggadtam, elnézést kértem tőle.Tudom, hogy ez eső után köpönyeg, de még nevelhető vagyok. Erre tanum Atapata, a csetelő-főnők. Miután 2010.o9.o9.-én beléptem a fórumra, a chat.szobában kezdtem. Köszöntem, ahogy Édesanyám tanított, de ami utána zajlott, abban nem volt köszönet.Atapata a tudtomra adta, ha ez mégegyszer előfordul, fehérre meszel. Hogy ez mit jelent a gyakorlatban, azt nem tudom, de azóta "ott" nincs rám panasz. Remélem, itt sem lesz. A segítségetekkel biztosan sikerül szelidülnöm. Ha viszont nincs türelmetek pesztrálni, elfogadom a döntést és továbbállok. Szeretettel

Albina
kedves Albina,
nem értelek.

leülsz közénk, bátran elmondod a véleményedet, majd bocsánatkéréssel hátrasomfordálsz, pedig nem is bántott senki. Itt nem bánt senki. Chat főnök sincs, főnök sincs , viszont van egy szekérderék különböző ember. Mondhatom azt, téged is "befogadunk" ha itt akarsz lenni és közölni a gondolatodat. Nem kell téged megszelídíteni.
Vállald fel magad, a lendületes stílussal együtt jár néha az is hogy ha más azt érzi a lábára tapostál. De ha ilyen vagy, légy ilyen. A lendületes ember szókimondó, többnyire jóindulatú.
Ha provokálni akarsz akkor meg azt is észrevesszük.
Volt már itt vita elég. Jó kis fórum ez, de Albina nem óvoda,nem, nem pesztrálgatásról szól, de elképzelhető az is hogy valaki személyiségfejlődése nagyot alakul az itt olvasottak hatására.
Addig is olvasásra ajánlanám Ella könyvét. Ha igényt tartasz a szelídítésre - talán megkapod általa.
Ha elolvasod a bejegyzéseket rájössz milyen könyvre gondolok.

Szeretettel: Lv.
 
Oldal tetejére