Asztrológiai anyagok feltöltése

nmarie témája a 'Asztrológia' fórumban , 2011 December 26.

 1. halaszi.zsuzsa

  halaszi.zsuzsa Állandó Tag

  egy korábbi hozzászólásban találtam:

  https://onedrive.live.com/?authkey=...86FD58!151&parId=9DB1EDAB7686FD58!139&o=OneUp
   
  shantong, notramok és Julcsi960 kedveli ezt.
 2. Üdv, Keresem a Placidus 4.5 teljes programot. Ha valaki megtudná osztani nagyon sokat jelentene. Előre is köszönöm.
   
  Hajnalpir58 kedveli ezt.
 3. Kedves "watesufocara"!

  Szerintem a Placidus program új verziója a 4.5, már megjelenésekor is elavult volt. Nagyon sokan szerették, és Magyarországon talán első számú program volt, ami az asztrológiát kedvelők és művelők segédlete volt. Korábban is sok hiányossággal küzdött, főleg a grafikus résszel (ábrák összevetésének fényszögelése), de a direkciós léptetések is gondot okoztak számára.
  A 4.5-ben, bár vannak változások, de még mindig korszerűtlen!
  Nem nagyon szoktam pénzt adni szoftverekre, de találtam egy magyar fejlesztésű asztrológiai programot, amire igazán megéri pénzt kiadni! Ez az Astrosky: http://astrosky.hu/
  Mindent tud, amire egy asztrológusnak szüksége van!
  Bár idő kell az elsajátításához, de több programot is ismerve, ebben találtam meg a jelen kornak leginkább megfelelő segédletet.

  A fejlesztők jelenleg egy javított és bővített változatnak a kiadását tervezik, amely várhatóan a közeljövőben lesz hozzáférhető.
  Már én is alig várom!
   
  Kis Sarkcsillag és Csiiibe kedveli ezt.
 4. Na jó, az egész hozzászólásod egy nevetséges, műanyag, átlátszó, kezdő próbálkozás. Már nem ez az első amit láttam ezen a fórumon Nem sikerült nekem eladnod ezt a szoftvert, főleg nem 45 ezerért. Demót kipróbáltam, kapásból ugyanazt a hibát produkálja mint a placidus, más kezelőfelületen kívül nem sok új dolgot nyújt, számomra ez is teljesen korszerűtlen. Amúgy Placidus is tud mindent amire egy asztrológusnak szüksége van, ráadásul fele ennyiért. Én nem vagyok asztrológus, pusztán hobbiból űzöm, ezért nem szeretnék egyelőre pénzt kiadni érte és kipróbálnék inkább egy kalóz verziót az új placidusból mielőtt megvenném. Nevetséges ahogy próbálkoztok itt az eladással.
   
 5. Éleskés

  Éleskés Kormanyos Fórumvezető Kormányos

  Ha hobbiból űzöd, akkor tedd fel a Morinus Win-eng-et, az ingyen van és az is sokat tud. Legalább gyakorlod az angolt. :hurra:
   
 6. Kedves "watesufocara"!
  Tiszteletben tartva a véleményedet, engedd meg, hogy a bejegyzésedben tett megjegyzésedet visszautasítsam, amellyel marketing célzatúnak minősíted az írásomat !
  Semmilyen hasznom nem származik az általam leírtakból!
  Kizárólag személyes véleményt fogalmaztam meg, amelynek alapja, hogy több mint 10 éve foglalkozok asztrológiával, teljes egészében autodidakta módon. Iskolába nem jártam, de több könyvet elolvastam, és a mai napig is használok, és sok programot is kipróbáltam, hogy melyik tudja a legjobban segíteni, hogy tisztábban láthassam a különböző módszerek működését.
  Pl: Janus 5.3; Placidus 4.1; Placidus 4.5; Solar Fire V9.0.18; Morinus; Regiomontanus;
  A Te döntésed volt és lesz is, hogy mi mellé teszed le a voksodat, ne érezd kényszernek az általam leírtakat!
  Olvasd végig az általam dicsért program leírását!
  Természetes, hogy egy "demo" program soha sem fogja azt nyújtani, mint a teljes értékű!
   
 7. judybb

  judybb Állandó Tag

  Sziasztok! Keresem Brigitte Hamann Az élet célja című könyvét. Szívesen megvenném, de nem lehet találni sehol még antikváriumban sem.
   
 8. keresztúr

  keresztúr Állandó Tag

  Griga Zsuzsanna
  AZ ASZTEROIDÁK A TRANSZCENDENTÁLIS KARMAASZTROLÓGIÁBAN
  [​IMG]
   

  Csatolt fájlok:

Megosztás