Asztrológiai anyagok feltöltése

Kiss Kati

Állandó Tag
A téli napforduló és a Bak princípiuma

[HIDE-THANKS]Amikor a legsötétebb az éjszaka, akkor a legközelibb a hajnal – tartja a szólás. Ezt a bölcsességet a világ minden táján ismerik. A téli napforduló mitológiája ugyanis arról szól, hogy a legmélyebb sötétségből újjászületik a fény – megszemélyesítve Megváltó, mint pl. Jézus vagy nap – hős, mint a görög Héraklész, vagy az egyiptomi Ré napisten, Ráma, az indiai Rámájana főszereplője és még sorolhatnánk. A Nap egyebek mellett az életerő központi forrása, a tudatosság, szellem szimbóluma az asztrológiában – az újjászülető fény tehát ha nem is jelent minden esetre megvilágosodást, egy magasabb tudatossági szint elérését, egyfajta újjászületést eredményez. Magától értetődő, hogy egy ilyen jelentős esemény sosem mehet végbe zökkenőmentesen. http://asztropressz.com/2015/12/21/a-teli-napfordulo-es-a-bak-principiuma/[/HIDE-THANKS]
Bak4.jpg
 

komand

Állandó Tag
Nagyon keresem Bakos Attila könyveit! Ha valaki feltenné nagy örömöt okozna! Előre is köszönöm szépen!
Bakos Attila - A Duna Evangéliuma

Kérésedre fölteszem, de csak DjVu formátumom van, esetleg át tudná valaki alakítani pdf-re, vagy MOBI-ra, hogy én is el tudjam olvasni? Köszi
 

Csatolások

  • Bakos Attila - A Duna Evangéliuma.djvu
    21 MB · Olvasás: 194

Kiss Kati

Állandó Tag
Február 2016
Február viszonylag nyugodt hónapnak ígérkezik, ez azonban nem ok arra, hogy átadjuk magunkat a farsangi örömöknek. Lazítás helyett sokkal jobban tesszük, ha igyekszünk annyit tető alá hozni függőben levő ügyeinkből, amennyit csak lehetséges. Márciusban ugyanis újra nagyon összekuszálódhatnak a dolgok
[HIDE-THANKS]http://asztropressz.com/2016/02/03/februar-2016/[/HIDE-THANKS]

szarvas, téli táj.jpg
 

Kiss Kati

Állandó Tag
vámpírszem.gif A vámpírok közöttünk járnak
Egy téma, amit a Skorpióban haladó Mars különösen aktuálissá tesz. Skorpió – hangsúlyos emberek ugyanis meglehetősen gyakran válnak az alábbi típusú interakciók főszereplőivé. Lehetnek áldozatok, tettesek, vagy mindkettő.


[HIDE-THANKS]http://asztropressz.com/2016/01/13/a-vampirok-kozottunk-jarnak/[/HIDE-THANKS]
 

wanna

Állandó Tag
Sziasztok!
Ha megvan valakinek William Lilly: Keresztyén asztrológia 1.2. része töltse már fel. Nagyon megkösszönném.
Ezt a könyvet keresem én is régóta, de sehogy sem sikerült a nyomára bukkannom...
ha valakinek meglenne esetleg, hálás lennék, ha megosztaná; köszönet érte előre is. attachFull1433640
 

Csatolások

  • upload_2016-3-1_12-23-36.png
    upload_2016-3-1_12-23-36.png
    95 bytes · Olvasás: 122

Kiss Kati

Állandó Tag
hajó és tenger márc.jpg Március 2016
[HIDE-THANKS]
Március folyamán egyre szembetűnőbbekké válnak a káosz és felbomlás jelei. Ezek a hatások személyes-és kollektív szinten egyaránt érvényesülnek. Az időszakot egy napfogyatkozás, egy holdfogyatkozás, a Mars jegyváltása valamint a mostantól hónapokon keresztül ható Szaturnusz – Jupiter kvadrát teszi emlékezetessé.
http://asztropressz.com/2016/03/02/marciusi-elorejelzes-2016/[/HIDE-THANKS]
 
Utoljára módosítva:

phoenyx

Állandó Tag
2016 áprilisi Holdnaptár:
IMG_20160416_104224.JPG
Amint láthatjátok, 22-e Telihold napja, addig tessék minden olyat beindítani - vállalkozást, v újszerű ötletek gyakorlati megvalósítását - amit szeretnétek, h kiteljesedjen, bőséggé váljon!

Bizonyára vannak, akik tájékozottak, mégis megemlítendő a fenti nap, 04.22.-e nevezettessége: a Föld napja!
http://www.fna.hu/afoldnapja
 

Kiss Kati

Állandó Tag
Május: esélyek és veszélyek hava
[HIDE-THANKS]
Vegyes benyomásokat tartogat a május: bizonyos szempontból olyan változékony, mint az időjárás, más tekintetben pedig állandóságot mutat. Az első három hét folyamán a cukor és az ostor elve alapján a segítő-és a fékező erők kiegyenlítik egymást, később azonban már sokkal göröngyösebb terepen kell haladnunk. A hónap végére a lehetőségek kapui bezáródhatnak, a nyár hátralevő részében pedig elsősorban az addig elért eredményeinkre támaszkodhatunk. Érdemes tehát mindent tető alá hoznunk, amit csak tudunk.

https://asztropressz.com/2016/05/04/majus-2016-eselyek-es-veszelyek-hava/[/HIDE-THANKS]

japán cseresznyevirágok.jpg
 

Kiss Kati

Állandó Tag

A cukor és az ostor esete

[HIDE-THANKS]Mint a májusi előrejelzésben már szó volt róla, az előttünk álló heteket három jelentős hatás alakítja. Ebben a bejegyzésben az egyensúlyt felborító és a fogodzókat, lehetőségeket teremtő erők (T kvadrát és nagy föld trigon) összjátékáról lesz szó. Az előző rész általánosságban mutatta be a májusban érvényesülő befolyásokat, a következő pedig a retrográd bolygók által jelzett karmikus hatásokra tér ki.
https://asztropressz.com/2016/05/05/a-cukor-es-az-ostor-esete-nagy-foldtrigon-t-kvadrat-nagy-kereszt/
[/HIDE-THANKS]
carrot-stick-approach.jpg
 

Kiss Kati

Állandó Tag
Retrográd bolygók: a beérett karma
[HIDE-THANKS]
Az előttünk álló hetekben azért sem számíthatunk látványos haladásra, mert az asztrológusok által figyelembe vett tíz bolygó közül öt (Merkúr, Mars, Jupiter, Szaturnusz, Plútó) retrográd mozgást végez. Ez a ritka jelenség jelentősen lelassíthatja a dolgokat. A hátráló bolygók karmikus hatásokra is utalhatnak.

https://asztropressz.com/2016/05/05/retrograd-bolygok-a-beerett-karma/[/HIDE-THANKS]
sorskerek2.jpg
 

Kiss Kati

Állandó Tag
2016 június: út a bizonytalanba

Az év legborulékonyabb időszakának ígérkezik június. A már hónapok óta tapasztalható káosz, bizonytalanság tovább fokozódik, a haladási irányok nem körvonalazódnak. Az azonban bizonyos, hogy a jelenlegi változások nem csupán az idei nyárra lesznek hatással.

[HIDE-THANKS][HIDE-THANKS]https://asztropressz.com/2016/06/01/2016-junius-ut-a-bizonytalanba/[/HIDE-THANKS][/HIDE-THANKS]


felhők között.jpg
 
Utoljára módosítva:
Sziasztok!
Egy nagyon jó program, az "Ezoterikus könyvek folyóiratok feltöltése ‎IV." 148.oldalán lehet letölteni.
Szia! Most keresem én is ezt a szoftvert, de nem tatlálom a "148"-oldalt. Kérlek segíts megkeresni!
 
Oldal tetejére