"bölcsességek"

forma124

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt állítani, hogy "én ilyen vagyok, bocsi, nem fogok változni", baromság. Legyél nyitott, ne zárkózz el, ugyanis ezzel is egy olyan reakciót válthatsz ki a másikból, hogy elfut. Soha nem tudhatod, lehet, hogy valaki olyan jön az életedbe, akiért képes leszel átalakítani a szokásaidat. Egy kapcsolatban mindig lesznek nehézségek, mindkét ember életében ott a hullámvasút, és az bizony nem mindig a boldogságról szól. Viszont ha van valaki, aki akkor is melletted áll, amikor úgy érzed, nincs erőd a folytatáshoz, minden könnyebb lesz.

Oravecz Nóra
 

forma124

Állandó Tag
Állandó Tag
Szabad akartam lenni, szabadon tenni és adni azt, amit jónak láttam. (...) Abban a pillanatban, amikor elvártak vagy követeltek tőlem valamit, kitértem. Ez volt az én függetlenségem.

Henry Miller
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
13321777_10205698207568441_6873071848322309376_n.jpg
 

Viktor1981

Állandó Tag
Állandó Tag
Mester, mi lehet a boldogság titka?
Ne vitatkozz idiótákkal.
Én nem hiszem, hogy ez lenne a titok.
Igazad van – mondta a mester.
 

fuligjimmy2000

Állandó Tag
Állandó Tag
Az ember utólag döbben rá, mennyi csoda mellett ment el. Utólag jön rá, hogy elfelejtett szeretni. Utólag, hogy boldog volt, s észre sem vette. Utólag, hogy nem is figyelt a másikra. Utólag, hogy elfelejtett jónak lenni hozzá. Utólag, hogy kár volt őt nem szeretni. Kár volt unni, aminek örülni is lehetett volna. Kár volt "természetesnek" tartani, hogy a kutyusod lihegve nézett rád, egy angyal szeretetével - amíg élt.
 
Oldal tetejére