Befektetések

krataia témája a 'Pénzpiac' fórumban , 2007 November 7.

 1. Mister Moore

  Mister Moore Állandó Tag

  Ha gyorsan el akarod veszíteni az összes pénzed, arra pont megfelelő :D Először érdemes sokat olvasni a témában, megfelelő ismereteket szerezni a tőzsde működéséről, lehetőleg tőzsdézni demóban, majd élesben.
  A forex egy sokkal gyorsabb mozgású, nagyobb volatilitású piac. Még észbe sem kaptál már nulláztad a számlád.
   
 2. hofi22

  hofi22 Állandó Tag

  Ez így van, de ha gyakorlatot szerzel benne, akkor valóban lehet sok pénzt kereseni vele.
   
 3. psych

  psych Állandó Tag

  Ha valaki egy kicsit is ért a grafikon elemzéshez, akkor láthatja, hogy pontosan lehet tudni, mikor mi lesz. Nem feltétlenül a hírek mozgatják a piacot, csak ezt lehet eladni az embereknek.
  [​IMG]
   
 4. Bihar

  Bihar Kitiltott (BANned)

  Igen,ha összeszámolom,akkor ebben a vacak pézmozgatási egyenletben csak tíz ismeretlen van. Érdemes tehát kockáztatni is, mindegy miben bukunk...és mennyit(?).
   
 5. Zsolti08

  Zsolti08 Kitiltott (BANned)

  Wow jo,hogy van ilyen oldal is mindig meglepodok.
  Udv
   
 6. atacanahu

  atacanahu Állandó Tag

  Sziasztok!

  Miért nem kifelé tekintgettek!
  Higgyétek el a nyugati részvényeknek sokkal jobban ki lehet ismerni a menetét!
  Én itthon nem fektetnék be egyelőre!

  Atacanahu
   
 7. Naszvadi

  Naszvadi Állandó Tag

  Egyetértek veled csak mai időkben mikor a piacnak nincs meghatározott iránya, nagyot lehet bukni.
   
 8. rita21

  rita21 Állandó Tag


  Valaki már próbálta?
   
 9. gyozo77

  gyozo77 Állandó Tag

  Felelősség

  Befektetni -és ezáltal fejlődni szellemi és anyagi értelemben- akkor kockázatos, ha nem tudod, mit csinálsz.
  Sajnos az iskolában nem tanítják meg, hogyan kell a befektetéseket a saját anyagi jólétünk oldalára fordítani. Ám önfejlesztéssel megtanulható. Minél többet tapasztalsz, annál kevésbé félsz. Annál nagyobb lesz a kontrollod. Ezáltal fejlődsz.
  Nem fejlődhetsz, ha nem nem lépsz ki a komfortzónádból (magyarul nem tanulsz és teszel új dolgokat). A fejlődés pedig kockázattal jár.

  Nem lehet egyszerre úszni és száraznak maradni.

  Akár így, akár úgy, de mindenképp Te döntesz, a felelősség a tiéd.
  A felelősséget Neked kell vállalnod életed alakulását illetően. A saját életedről van szó, hát éld úgy, hogy legyen értelme. Mindamellett...nagyon szoros összefüggés van a pénz és a személyes fejlődés között. Elsősorban a személyi attitűdöket kell megváltoztatnunk, tehát olyan pozitív személyiség jegyeket kell felvennünk, amik vonzzák a gazdagságot. Legyen gazdag személyiséged, gondolkodásod, cselekvésed, s a pénz jön magától :p
   
 10. Naszvadi

  Naszvadi Állandó Tag

  Okosan megfogalmaztad. Mindenki a menyországba akar jutni, de senki sem akar meghalni. Mindenki meg akar gazdagodni, csak kevesen vannak akik felvállalják a vele járó munkát és terheket.
  Igaz a mondás : Mindenki a saját sikerének a kovácsa
   
  gyozo77 kedveli ezt.
 11. Naszvadi

  Naszvadi Állandó Tag

  Van valaki közöttünk aki amerikai részvényekkel kereskedik éés hajlandó beszélni róla, segíteni ?
   
 12. Ket_22

  Ket_22 Állandó Tag

  Warren E. Buffett ;)
   
 13. gyozo77

  gyozo77 Állandó Tag

  Kedves Naszvadi!

  Ha nem is a részvényekkel, de amerikai részvény opciókkal foglalkozom. Órákat lehetne róla beszélni, inkább átirányítalak arra az oldalra, ahol magadba tudod szívni az alapokat:
  www.opcioguru.com

  Utána pedig javaslom a "guru" tanfolyamait, nekem sokat segített és már kezd vissza csörgedezni a "tanulópénz"! :)

  Fantasztikusan jó érzés, ahogy szabadidőmben "megvalósítom" önmagam és biztos vagyok benne, hogy megtettem az első nagy lépést az anyagi függetlenség útján.
   
  Naszvadi kedveli ezt.
 14. samsung11

  samsung11 Állandó Tag

  Szerintem meg tőzsdézni kell, igaz sok időt elvesz a napjaidból, de hosszú távon nagyon megéri!
   
 15. Szemán István

  Szemán István Új tag

  Kedves krataia én úgy gondolom tudok neked ajánlani a kérésednek megfelelő befektetési lehetőséget.Én Pécsett Magyarországon élek,de benne vagyok 2-3 befektetési programban. Van köztük olyan is ami napi1%os hozamot biztosít.Amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet az alábbi emil címre írjál légyszíves: [email protected].
   
 16. vincent01

  vincent01 Állandó Tag

  krataia !
  Ez tényleg szép. Mármint a 30%, csak az a baj hogy 1 év alatt! Nekem a jelenlegi befektetésem havonta hozza a 30%-ot. :) És a legszebb az egészben hogy akár 100$ is elég már ahhoz hogy belekzdjen bárki is, és akkor 1 év alatt akar 4-500$ havi profitot is el lehet érni. Bár én egy kicsivel magasabb összeget fektettem be. ;-)
   
 17. tobruki

  tobruki Állandó Tag

  Igazad van, én is ezt vallom, annak ellenére, hogy Magyarországon mostanában szitokszóvá vált a tőzsde.
   
 18. kenezgaby

  kenezgaby Tag

  A rendszerváltás előtt nem kellett pénzügyi döntéseket hozni, hiszen mindenki egy pénzintézet és egy biztosító társaság " termékeit " vehette igénybe.

  Ma már ha megnézed a világban sokféle pénzzel kapcsolatos dolog történik. Részvények és valutaárak hol felfelé mennek, hol lefelé és úgy tűnik teljes összevisszaság van a világban.

  A rádió, a tv és az internet is ezt próbálja elhitetni velünk, hogy ez egy nagyon bonyolult és kiszámíthatatlan dolog, ami tele van váratlan eseményekkel.

  A „szakértők” folyamatosan azt próbálják belénk sulykolni, hogy ez egy átlagemberek számára nehéz és érthetetlen téma. Az igazság azonban egészen más.

  Ezek a változások egyáltalán nem véletlenszerűek. És nem is bonyolultak. Valójában olyan egyszerű törvényszerűségeknek engedelmeskednek, amiket már egy 10 éves gyerek is meg tud érteni.

  Ha te is ismered ezeket, előre fogod tudni jelezni mi történik a pénzügyi világban. Az a helyzet hogy az emberek 95%-a belesétál ezekbe a pénzügyi csapdákba szó nélkül. És a maradék 5%-ból talán ha 1% tudja hogyan kerülje el ezeket, a többi 4% százalék valójában véletlenül nem esik bele. Bátran mondhatom tehát, hogy az emberek 99%-ának fogalma sincs ezekről a pénzügyi csapdákról.

  Pénzügy veszteségek, csapdák, ezek mind elég misztikusan hangzanak. Valójában ezek annyira trükkösek, hogy észre sem veszed hogy benne vagy. De bármilyen hihetetlenül is hangzik, teljesen valóságos.

  Hallottam sok-sok előadást, kiolvastam számtalan könyvet, szaklapot és ismerek számtalan értékesítési rendszert a pénzügyi piacon. Valahogy minden esetben az volt a tapasztalatom, hogy a szakmai fogalmakon vagy az adott értékesítendő termékhez kapcsolódó információn túl kevés gyakorlati segédletet kap az ember. Vagy azt szeretnék, hogy azonnal szakértővé váljon, vagy csak az a lényeg, hogy az adott termék rendkívüli előnyeit megértse. Véleményem szerint nem is elvárható, hogy valaki néhány óra alatt pénzügyi szakemberré váljon. A legfontosabb, hogy a minket leginkább érintő élethelyzetekhez tartozó pénzügyi összefüggéseket ismerjük. A részletek megoldása már szakember feladata.

  Az évek során megtapasztaltam, hogy a legtöbb embernek cseppet sem könnyű az elméleti világból átlépni a gyakorlatba és megtenni az első lépéseket. A legtöbb kezdő befektetőnek komoly gondot jelent a megfelelő lehetőség megtalálása.

  Egy szokványos értékesítési modell esetén, mindig olyan helyzettel találkozol, hogy veled szemben egy eladásban motivált üzletkötő vagy alkalmazott ül.

  Elkezd beszélni a Te helyzetedről neked. Mond valóban fontos információkat, de a Te életedben neked kell megtalálnod az adott gondolatok helyét. Hogyan csináld ezt? Milyen segítségeket kaphatsz ehhez? Hol találod ezeket a segítségeket?

  Mindenki csak beszél, de senki nem mond semmit.

  Vannak azok az emberek, akik kiolvasnak egy könyvet és máris meg tudják valósítani az abban leírtakat, de a többségünknek látnia kell egy mintát, egy konkrét folyamatot lépésről-lépésre, amit le tud másolni és a saját életére tud adaptálni.

  Mekkora segítség lenne számodra, ha ezt a mintát lépésről lépésre munkafüzetekkel megtámogatva és hozzád hasonló, tudatosan gondolkodó emberek között, inspiráló környezetben vehetnéd át? Ha meg tudnál utána is kérdezni, hogy mire figyelj oda személy szerint? Ha lenne, aki lektorálná a saját módszeredet és megmondaná, hogy mire figyelj oda? Mindezt hogyan illeszd be a mindennapjaidba, hogyan váljon szokásoddá és ne okozzon nehézséget.

  A történelmi tapasztalat azt mutatja, hogy ha valaki 75 évig él, feltehetően át fog élni egy jelentős gazdasági válságot, és két jelentősebb recessziót. Lehetséges befektetni magas hozammal, ugyanakkor alacsony kockázattal. Kevesen gazdagodnak meg kockázatvállalás nélkül, és sokan sajnos az államtól várják, hogy megszüntesse az élet kockázatait.

  A mostani pénzügyi válság rávilágított arra, hogy egyre kevésbé biztonságos és kifizetődő kereskedelmi bankok és üzleti biztosító társaságon keresztül tőkét, vagyont felhalmozni. Változik a Világ, változnak a pénzügyi szokások. Az emberek egyre nagyobb hányada, sok millió ember változtatja meg tőkefelhalmozási szokásait és azok hozamtermelő helyeit, nem ok nélkül.

  Nem kínálunk olyan terméket, amivel ügyfelünk elveszíti vagyona feletti tulajdonjogát. Nem kezeljük ügyfeleink befektetett pénzét, hanem kizárólag nemzetközileg elismert befektetési vállalatok ellenőrzött, forgalmazási engedéllyel rendelkező befektetési alapjait, nemesfémet, kötvényeket és egyéb olyan pénzügyi termékeket értékesítünk, amit a világban a befektetési lehetőségek „non plus ultrá”-jaként ajánlanak.

  Mit nyújtunk az ügyfeleinknek

  Vannak sláger befektetések, de nincsenek állandó, kimozdíthatatlan szolgáltatói partnerek viszont nem tudom annál jobban bemutatni a lehetőségek exkluzivitását és sokszínűségét, minthogy bemutatatom azokat a befektetési területeket, amelyeket most ajánlunk az ügyfeleinknek.

  1. Minden ügyfelünknek saját weboldal, ahol nyomon követheti az összes befektetéseit

  2. Szabványosított vagyonkezelés


  • Tőkeigény: 2500 EUR minimum befektetési összegtől rendelkezésre áll egy akár 10-12 alapból álló befektetési alap portfólió.
  • Folyamatos piacfigyelés és elemzés szakértők által
  • Gyors reagálás a piaci helyzetnek megfelelően
  • Az egyes papírokból való ki és beszállás díjmentes
  • Áttekinthető befektetés,minden alap teljesítménye külön-külön látható a letétkivonatban
  • Megtakarítási formaként is választható (tőkeigény: havi 50 Euro-tól)
  • Cég is nyithat számlát

  3. Értékpapír letét vezetés


  • Az összes Magyarországon regisztrált külföldi devizában vezetett befektetési alapot elérjük.
  • Világszerte több,mint 16.000. befektetési alapot és egyéb értékpapírt választhatunk a számlához.
  • Egyösszegű befektetések lehetségesek min.2500 Eurotól, értékpapíronként
  • Rendszeres befizetések (megtakarítási számla) min. 50 Eurotól, értékpapíronként, befizetésenként.
  • A papírok a nemzetközileg meghirdetett kibocsátási jutalékkal kereskedhetőek (rendszerint 5% vételi, 0% eladási)
  • Könnyen likvidálható befektetési forma
  • Transzparens: az ügyfél is és a tanácsadó is naponta figyelheti a letét kivonat alakulását
  • Cég is nyithat számlát

  4. Forex

  A devizapiac feltérképezése után, kiválasztottuk azt az egyedüli partnert, mely világszinten elismert, (mindamellett, hogy PSZÁF engedéllyel is rendelkezik ügyfeleink pénzének kezelésére ) kimagasló eredményeket ért el a devizapiacon. Számlanyitás 10 000 dollártól.

  Egyedülállóan olyan trader számlát tudunk nyújtani nagybefektetőink részére, mely tőke és hozamgarantált, tőkeigénye: 1 000 000 euro.

  5. Kockázati tőkebefektetés

  Magvető, induló és fejlődő fázisban lévő vállalkozások részére kockázati tőke jellegű befektetést közvetítünk, ún. üzleti angyalokat bevonva.

  6. Nemesfém

  Az utóbbi 40 évben az arany ára jobban nőtt, mint a Dow Jones-index.

  A világ úszik a pénzben, amely mögött nincs semmiféle fedezet, és így tulajdonképpen értéktelen. Az Egyesült Államok / a Federal Reserve Bank FED / lélegzetelállító sebességgel nyomatja az US dollárt, és árasztja el a piacot.

  „A papírpénz előbb vagy utóbb belső értékéhez – a nullához – tér vissza.”
  Voltaire / 1694-1778 /


  A gazdasági válság egyik legnagyobb rombolása abban nyilvánul(t) meg, hogy a pénzügyi rendszerbe vetett bizalom alapjaiban megingott. Egyes országok pénzei értéküket vesztették, a befektetések – megtakarítások értéke is jelentősen csökkent. A hitelek drágulása is annak köszönhető, hogy a bankok nehezebben tudnak pénzforráshoz jutni.

  Nem tudjuk, kiben – miben bízzunk, hisz nem kevesebbről van szó, mint a
  megélhetésünkről, az életünkről. Igyekszünk megtalálni a legbiztosabb dolgokat, amikben még bízhatunk.

  Egyre többen térnek vissza a legősibb nemes fizetőeszközhöz, az aranyhoz, mely több ezer éve áll az emberiség szolgálatában. Az aranyban alkalmazott befektetések – megtakarítások még gazdasági válság esetén is őrzik értéküket.

  Az arany évezredek óta az emberiség legelfogadottabb fizetőeszköze

  Napjainkban jelentősége megnőtt, hiszen - szinte - az egyetlen elérhető befektetési forma, amivel kivédhetők a válság(ok) okozta káros hatások. Persze ez az eszköz is csak akkor szolgál jól bennünket, ha hozzáértéssel használjuk. Biztonsága mellett az arany rendkívül jól jövedelmező üzletág, napjaink sikerterméke.
   
 19. drni

  drni Állandó Tag

  Folyószámlán nem érdemes pénzt tartani, érdemes viszont fizikai aranyat venni
   
 20. drni

  drni Állandó Tag

  10 év alatt 700 %-t emelkedett az ára, a mennyisége korlátozott a Földön, talán ez még működik
   

Megosztás