Bevandorlas Kanadaba

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Hemas,
először is egy régebbi üzenetedre reagálok. A Hemas az nem Chamas. :lol:
A mostani felvetésedre, sem szükséges priviben válaszolni. Tudni való, hogy az ultravallásos paraziták szerint Izrael állama akkor jöhet létre, ha megjön a Messiás. Hála Istennek, volt néhány zsidó aki ezt nem tudta kivárni :) A vallásos paraziták ettől függetlenül nagy lelkesedéssel nyúlják le az államtól az összes lehetséges kiskapun a lóvét, - mint Pitti a pálinkát - munka nélkül úgy élnek mint Marci Hevesen.
Én ilyen szennylapokat nem olvasok, már megbocsáss. A privát véleményem az, hogy az antiszemitizmus épp az ilyen szarháziak miatt van, akik bohócruhában mászkálnak, színházat csinálnak a vallásból és olyan jogokat vindikálnak maguknak, amit normális társadalomban senki el nem várna.
 

Hemas

Kitiltott (BANned)
Efike,

Az ultravallasos parazitak alatt kit ertesz?
Az orthodox zsidokat?
Szemely szerint a vallasos fanatizmust en is elitelem.
Ugy gondolom,a keresztenysegnek is volt egy inkvizicios
katolikus egyhaza,az iszlamnak is van jihadja es gondolom,
hogy a zsidosag fanatikus aga a cionizmus.
Viszont,ha nem lett volna fanatikus katolicizmus,lehet,hogy ma Europa mohamedan vallasu lenne.
Ha nem lett volna cionizmus,akkor ma nem lenne Izrael sem.Vagy rosszul latom?
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Hemas
Először is tisztázzunk egy fogalmat. Cionizmus az annyi mint hazaelvűség, vagy lazábban ferdítve hazaszeretet. Cion = haza, izmus = elvűség. Nyilvánvalóan a cionizmusnak, mint hazaszeretetnek is vannak vadhajtásai, amik nacionalista és vagy soviniszta tartalommal bírnak. Ezt az ágat itt Izraelben a telepesek képviselik, akik az ősi könyvekből kiindulva azt hirdetik, hogy nagy Izraelnek kell születnie és ezért mindent meg is tesznek. Sharon a mostani kormányfő, aki ténylerg cionista, most akarja az új programjával kitelepíteni őket a gázai sávból és az arablakta területekről, hogy ezzel is felnyissa a világ szemét. Mert ő is nagyon jól tudja, hogy ha nem lesznek az arabok földjén zsidók, a harcnak akkor sem lesz vége. De ehhez, először be kell bizonyitani a szemforgató francia, német, angol és isten tudja milyen nemzetek szarházi médiapolitikusainak, hogy a palesztin társadalmi és gazdasági problémák oka nem Izrael, hanem a saját népbutító korrupt félfeudalista rendszerük.
A paraziták alatt természetesen az ultravallásos orthodox zsidókat értem, ezeket a fekete madarakat a szőrös kalapjukkal a térdig lógó pajeszukkal, akik annyira nagy zsidók, hogy egymással is veszekednek, hogy melyik a nagyobb. De mikor Szaddam Husszein 1991-ben elkezdte szórni a Scudjait Izraelre, nagy sietve elröppentek Brooklinba meg Hollandiába, meg szerte a világba családostul. A kibucnyikok és a fiatalok pedig mentek és mennek a palesztin területekre és a vérüket ontják a mai napig, - no meg az adójukat -, hogy ezek jól és biztonságban éljenek.
Nekem az a véleményem, hogy vallásra szükség van, mert az emberek hinni akarnak. Ki ebben, ki abban. De a kártékony parazitákat, a terroristákat, a saját akaratukat másokra ráerőszakolni akarókat politikai intézkedésekkel kell ellehetetleníteni, pontosabban meg kell vonni tőlük az állami támogatást. Lásd Szingapúrt. Ott mindenféle vallást gyakorolhatnak az emberek, nincs vallási villongás, mert még a templomaikat is a saját pénzükön építik. Az állam tűr, nem tilt, és nem támogat.
A mai Izrael megalakulásához nem a cionizmus kellett. Az I.és a II. alija orosz földműveseket hozott az akkori Palesztinába, megalakultak az első kibucok és az itt élő arabok sem berzenkedtek. A II. Világháború, az intézményesített zsidóüldözés, a Holocaust tragédiája volt az, amelyik százezres nagyságrendben taszította a megmaradtak egy részét vissza az őshazába. A cionizmus (a magyar Herzl Tivadar és a bázeli kongresszus ) csak megteremtette az állam politikai ideológiáját, de a telepítést a fasizmus "oldotta" meg.
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Minek ? Úgysem tudsz olvasni, csak írni. :twisted: Lapozz felfele egy kicsit, ott meglátod a Hemasnak írt válaszom, alatta meg ott van egy www gombattyú. Nyomd meg az egérrel, de bal kézzel, hogy szerencséd legyen. :twisted:
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Pitti
Rakjuk be Oket egy porgo forgo rogentyube aztan szedito sebeseggel forognanak az elet surujeben :lol:
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Szóval Te a Pittivel szövetkezel ?
Holnap hadbíróság elé kell állnotok. Most már tudom, hogy ki segít Pittinek lenyúlni a pálinkát.
A Hadbíróság elnöke Csöcsi mint rendőrfőnök
A bírósági eljárás koronatanúja Laci
és én leszek az ügyész és a védő
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
EN mar vissza is lepek, mert csak arra gondoltam hatha van kedvetek egy korhintara,ha nem , akkor nem. Marad a hintalo es a forgoszek darabjai.
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
A képek színesek, csak a fekete, a fehér, és a szivárvány színei hiányoznak. A többi ott van. :twisted:
 
C

csocsike

Vendég
Kiteszem a labam es mingya disznolkodtok. Majd holnap a targyallason jol kimondom ratok a boldogito igent aztan nezhettek :shock:
 
C

csocsike

Vendég
Te csak ne nagyon lebbezgessel :shock: Vegre lesz idod az irassal foglalkozni. Hatrakotott kezzel :evil:
 

rena

Állandó Tag
Állandó Tag
Originally posted by Habi@Oct 7 2004, 06:39 PM
9most talan en is valami olyat irok,amit nem kellene...)

Szoval,fodrasz,vagy fogtechnikus...Neked mindegy.
De jo Neked......

Ilyenkor szeretnem megkerdezni,megis,mit tudsz Te Kanadarol?
(Meg masok is...)

A fulorvos es kazankovacs esete.....

Csak szolok,itt a kolbasz sem igazi kolbaszhusbol van.
Bocs "KEDVES" Habi,hogy megszulettem es letezem es esetleg nem Mo-on szeretnek elni.Es biztos abban is en vagyok a hibas ,hogy ket szakmat kitanultam.................SORRY,hogy "csak" ennyi vagyok...............
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére