Boszorkányok, javasok

Esther68

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy kis segítség a meditációhoz:

A meditáció módszere nagyon egyszerű és könnyű, ezért bárki könnyedén gyakorolhatja. A meditáció koncentráció. Nincs szükség hozzá nehéz testhelyzetekre, ászanákra. Oly egyszerű, természetes módszer, hogy egyaránt gyakorolhatja a fiatal gyermek és az idős ember, az egészséges és a testi rendellenességtől szenvedő is. A meditáció segítségével mindenki bejuthat a benső birodalmakba. A meditáció folyamatában visszahúzzuk a figyelmünket a külső világból, és a lélek székhelyére összpontosítjuk, amely a két szemöldök között és mögött helyezkedik el.
Hat csakra (energiaközpont) létezik a testünkben. A guda csakra a gerincoszlop aljánál helyezkedik el. Az indri a nemzőszervek közelében, a nabhi pedig a köldök felett található. A hriday csakra a szívnél, a kanth helye a gégefőnél van. Az anja vagy aggya csakra úgy ismert, mint harmadik szem, tizedik kapu; a két szemöldök között és mögötti pontban található. A test elhagyásához a léleknek minden csakrán keresztül kell haladnia. Ezért a figyelmünket a legmagasabb ponton elhelyezkedő csakrára összegezzük, amelyiken utolsóként halad át a lélek! Az élet oly rövid! Csak korlátozott időmennyiséggel rendelkezünk. Miért pazarolnánk arra, hogy a legalsó csakrától haladjunk fölfelé, amikor a legmagasabb pontnál is kezdhetünk? Így gyorsabban érhetjük el célunkat.
Néhány jógaforma a testi működések ellenőrzésével foglalkozik. Testünkben kétféle áram található: a motorikus és az érzékáramok. Az előbbiek tartják életben a testet, felügyelik az akaraton kívüli testi funkciókat: a köröm és a haj növekedését, a légzést és a vérkeringést. Amikor a benső Fényre és Hangra meditálunk, nem foglalkozunk a motorikus áramokkal. Hagyjuk, hogy tovább működjenek. Nem nyúlunk a folyamatokhoz, amelyek a világban éltetnek bennünket. Helyettük a testérzetet adó érzékelő áramokat vonjuk vissza. Ezeken keresztül tudatosul bennünk a látás, a hallás, a szaglás, az ízlelés és a tapintás. Az érzékszervek közreműködésével örülhetünk a szép látványnak, harmonikus hangoknak, édes illatoknak, pompás ízeknek és kellemes tapintásérzeteinknek. Ha az érzékelő áramokat visszahúzzuk a külvilágból, és a lélek székhelyén összpontosítjuk, a benső szemünkkel és fülünkkel láthatunk és hallhatunk. Utazhatunk a benső világokban.

Ugyanez a folyamat megy végbe a halál idején is. Amikor valaki haldoklik, először a lábfeje válik érzéketlenné, majd a lábszára, azután a törzse. Végül a lélek a szemfókuszban összpontosul. A halál beálltakor a szemgolyók először felfelé fordulnak, majd lefelé – a lélek elhagyja a testet. A benső Fényre és Hangra való összpontosítás helye a harmadik szem, amely a legmagasabban elhelyezkedő csakra a testben. A lélek innen távozik el a halál pillanatában.
A Bibliában utalás történik az ezüstszálra. Halálkor az ezüstszál elszakad. Nincs lehetősége többé a léleknek, hogy visszatérjen a testbe. A meditációban viszont, amit a spiritualitás tudományának tanárai tanítanak, lelkünk beléphet a benső világokba, miközben érintetlen marad az ezüstszál. Így élvezhetjük a benső békességet, nyugalmat, üdvösséget, és megmarad a módja annak, hogy bármikor visszatérjünk a testünkbe.

Ha becsukjuk a szemünket, és magunk elé figyelünk, gondolatok zavarják meg összpontosításunkat. Elménk nyugtalan, akárcsak a higany, és állandóan izeg-mozog. Problémáink foglalkoztatják. A múlton, a jelenen és a jövőn jár az eszünk. Gondolatok ostromolják a figyelmünket a munkánkkal, a családunkkal vagy a barátainkkal kapcsolatban. Az elme számtalan trükköt vet be, hogy elcsábítson a meditációtól, lelkünk és Isten megismerésétől.
Testünk ad otthont lelkünknek és elménknek. Ez utóbbi nagy erővel bír, és az a fő célja, hogy a lelkünket fizikai testünkben tartsa, távol a benső régióktól. Igyekszik figyelmünket a külvilágra irányítani. Így tudja leginkább megakadályozni, hogy a testtudat fölé emelkedjünk és visszatérjünk Istenhez. Állandóan külső tevékenységeinkkel, otthonunkkal kapcsolatos gondokkal foglalkoztat vagy a jövőre vonatkozó terveket kovácsoltat velünk. Ébredjünk rá, hogy lelkünk az igazi valónk, az a részünk, amely egylényegű Istennel! Szomorú, hogy elválasztódtunk Őtőle. Könnyebben elérhetjük a benső csendet, ha felismerjük, hogy a test burkában saját elménk tart távol bennünket lelkünk megismerésétől.
A helyes összpontosításnál gondolatok nélküli állapotba kerülünk. A jó és rossz gondolatok egyformán bilincsek. A rosszak acélláncok, a jók aranyból valók, de mindkettő a földi világhoz kötöz minket. Elterelik a figyelmünket, akadályozzák a befelé fordulást, ezzel hátráltatják a meditáció folyamatát.





Ahogy meditációnkban egyre jobban belemélyedünk a benső Fény- és Hangáradatba, a fizikai síkról átlépünk az asztrális vagy éteri szintre. Elhagyjuk a túlnyomóan anyagi jellegű fizikai világot, és egy tudatosabb szintre érkezünk. Ott áttetsző, az asztrális sík anyagának megfelelő testben utazunk tovább. Az asztrális régió telítve van szépséggel, csodás Fénnyel és Hangzással. Ha ezen áthaladunk, a kauzális, oksági szintre jutunk. Ez még leheletszerűbb. Egyenlő arányban tartalmaz anyagot és tudatot. Ide belépve már megszabadulunk asztrális köpenyünktől is, és kauzális testünkben folytatjuk utunkat.
Spirituális fejlődésünk révén tovább emelkedünk, és belépünk a szuprakauzális (okság feletti) birodalomba. Az egymást követő régiókban mind ragyogóbb a Fény, magasztosabb a Mennyei Hangzás és mámorítóbb az üdvösség. A szuprakauzális szint túlnyomó része tiszta tudat, és már csak leheletszerűen finom formában van jelen az anyag. Magunk mögött hagyjuk a kauzális takarót. Lelkünket már csak egy vékony fátyol borítja. Itt ébredünk a tudatára, kik is vagyunk valójában. A fénylő tudatcsepp, a lelkünk tizenkét külső nap fényerejével tündököl. Az örömteli felismeréstől a lélek felkiált: „So hang!” „Ez vagyok én!” vagy másképp „Aham Brahm Asmi” (egy vagyok Atyámmal). Átéljük a Teremtővel való azonosság boldogságát.
Végül elérjük azt a spirituális Birodalmat, ahonnan az Istenerő kiárad. Úgy ismerjnk: Sach Khand, Muquam-i-Haq vagy az Igazság Régiója. Ez minden Fény és üdvösség tiszta spirituális szintje. A lélek már az összes leplét ledobta. Itt nyoma sincs az anyagnak. Belemerülünk eredetünkbe, a Lélekfölöttibe. A vízcsepp visszatér az Óceánba, és Óceánná lesz. A fénysugár egyesül a Nappal, és Nappá válik.
Az utazás lépcsőfokain a spirituális boldogság egyre hatalmasabb hullámai borítják be lelkünket. A testünket takaró köpenyeket lépésről lépésre előrehaladva levetjük, és végül visszanyerjük eredeti ragyogásunkat. Mindegyik szinten úgy érezzük, elértük az elragadtatás legmagasztosabb állapotát, mégis a következő állomáson még nagyobb boldogság vár ránk. A teljes üdvösség – a lélek egybeolvadása Istennel, a Teremtővel. Ha ezt elérjük, miénk az örök benső béke és boldogság! A mámor legmagasztosabb benső szintjén olyan isteni ajándékban részesülünk, amely azután átsegít az élet valamennyi nehézségén. Bármikor ihatunk az öröm, a szeretet és az Isteniség kútjából. A meditáció békéje és boldogsága most már minden élethelyzetben velünk marad. Erőteljes, mélységes nyugalma átemel a mindennapok fájdalmán és bánatán. Bármi történjék is velünk, mindig meríthetünk a bennünk rejlő Nektárból. Ezt a hatalmas isteni adományt a meditáció áldásával kapjuk meg.



Remélem ezzel könnyebb lesz meditálnod :)

Köszönöm, én is remélem, hogy segít. A gondolatokat kizárni nagyon nehéz, mindig beosonnak valahol, a legkisebb résen is. Gyakorolok, és alkalmazom az itt leírtakat. Sikerülni fog:)
 

joszoka

Állandó Tag
Állandó Tag
Esther!



Sikerült meditálnod? Nekem nehéz, cikáznak a gondolatok folyamatosan, tény, hogy van egy rövidnek tűnő pillanat, amikor csend van - és az nagyon jó érzés, és megnyugtató; de még nem mondhatom, hogy ez lenne az "igazi".
 

Esther68

Állandó Tag
Állandó Tag
Esther!



Sikerült meditálnod? Nekem nehéz, cikáznak a gondolatok folyamatosan, tény, hogy van egy rövidnek tűnő pillanat, amikor csend van - és az nagyon jó érzés, és megnyugtató; de még nem mondhatom, hogy ez lenne az "igazi".

Gyakorolni kell, tényleg nem olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik.:)
 

grusenyka

Új tag
álmok

Kedves Melitta!
csak érdeklődni szeretnék, hogy mit jelenthet ha a halott apámmal álmodok? Már 8 éve meghalt. Viszont az élmomban haldoklik, de más betegségben, kiütésekkel van tele a teste.
megtisztelő válaszod előre is köszönöm.
Grusenyka
 

lotuszvirag

Állandó Tag
Állandó Tag
Gyakorolni kell, tényleg nem olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik.:)

A meditációt hetekig, hónapokig, őt évekig kell kitartóan gyakorolni ahhoz, hogy egy jó szintet el tudjunk érni.
Még a tibeti szerzetesek is (akik egy életen át gyakorolják) azt mondják, hogy a legnehezebb gyakorlat az üresség meditáció,
vagyis amikor az ember órákon keresztül semmire nem gondol.
Még arra sem gondol, hogy semmire nem gondol...
:)

Először csak 5-10 mp-ig sikerül, majd 2 hét múlva már 1-2 percig, 2 hónap múlva már 5-10 percig...és az már nagyon szép eredmény!
:)

Jó gyakorlást!

Lótuszvirág
 
E

elke

Vendég
Kedves Melitta!
csak érdeklődni szeretnék, hogy mit jelenthet ha a halott apámmal álmodok? Már 8 éve meghalt. Viszont az élmomban haldoklik, de más betegségben, kiütésekkel van tele a teste.
megtisztelő válaszod előre is köszönöm.
Grusenyka
Szia! Van egy álomfejtő topik is a Mit álmodtál gyere meséld el szerintem ott jobban megfejtik az álmaid Üdv Elke
 

ancsaespana

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Ebben egyetértek az előttem felszólalóval, hogy az igazi javasasszonyok nem fitogtatják a tudásukat, és hogy veleszületett képességekkel rendelkeznek.
 

ionon

Kitiltott (BANned)
Egy kis segítség a meditációhoz:

A meditáció módszere nagyon egyszerű és könnyű, ezért bárki könnyedén gyakorolhatja. A meditáció koncentráció. Nincs szükség hozzá nehéz testhelyzetekre, ászanákra. Oly egyszerű, természetes módszer, hogy egyaránt gyakorolhatja a fiatal gyermek és az idős ember, az egészséges és a testi rendellenességtől szenvedő is. A meditáció segítségével mindenki bejuthat a benső birodalmakba. A meditáció folyamatában visszahúzzuk a figyelmünket a külső világból, és a lélek székhelyére összpontosítjuk, amely a két szemöldök között és mögött helyezkedik el.
Hat csakra (energiaközpont) létezik a testünkben. A guda csakra a gerincoszlop aljánál helyezkedik el. Az indri a nemzőszervek közelében, a nabhi pedig a köldök felett található. A hriday csakra a szívnél, a kanth helye a gégefőnél van. Az anja vagy aggya csakra úgy ismert, mint harmadik szem, tizedik kapu; a két szemöldök között és mögötti pontban található. A test elhagyásához a léleknek minden csakrán keresztül kell haladnia. Ezért a figyelmünket a legmagasabb ponton elhelyezkedő csakrára összegezzük, amelyiken utolsóként halad át a lélek! Az élet oly rövid! Csak korlátozott időmennyiséggel rendelkezünk. Miért pazarolnánk arra, hogy a legalsó csakrától haladjunk fölfelé, amikor a legmagasabb pontnál is kezdhetünk? Így gyorsabban érhetjük el célunkat.
Néhány jógaforma a testi működések ellenőrzésével foglalkozik. Testünkben kétféle áram található: a motorikus és az érzékáramok. Az előbbiek tartják életben a testet, felügyelik az akaraton kívüli testi funkciókat: a köröm és a haj növekedését, a légzést és a vérkeringést. Amikor a benső Fényre és Hangra meditálunk, nem foglalkozunk a motorikus áramokkal. Hagyjuk, hogy tovább működjenek. Nem nyúlunk a folyamatokhoz, amelyek a világban éltetnek bennünket. Helyettük a testérzetet adó érzékelő áramokat vonjuk vissza. Ezeken keresztül tudatosul bennünk a látás, a hallás, a szaglás, az ízlelés és a tapintás. Az érzékszervek közreműködésével örülhetünk a szép látványnak, harmonikus hangoknak, édes illatoknak, pompás ízeknek és kellemes tapintásérzeteinknek. Ha az érzékelő áramokat visszahúzzuk a külvilágból, és a lélek székhelyén összpontosítjuk, a benső szemünkkel és fülünkkel láthatunk és hallhatunk. Utazhatunk a benső világokban.

Ugyanez a folyamat megy végbe a halál idején is. Amikor valaki haldoklik, először a lábfeje válik érzéketlenné, majd a lábszára, azután a törzse. Végül a lélek a szemfókuszban összpontosul. A halál beálltakor a szemgolyók először felfelé fordulnak, majd lefelé – a lélek elhagyja a testet. A benső Fényre és Hangra való összpontosítás helye a harmadik szem, amely a legmagasabban elhelyezkedő csakra a testben. A lélek innen távozik el a halál pillanatában.
A Bibliában utalás történik az ezüstszálra. Halálkor az ezüstszál elszakad. Nincs lehetősége többé a léleknek, hogy visszatérjen a testbe. A meditációban viszont, amit a spiritualitás tudományának tanárai tanítanak, lelkünk beléphet a benső világokba, miközben érintetlen marad az ezüstszál. Így élvezhetjük a benső békességet, nyugalmat, üdvösséget, és megmarad a módja annak, hogy bármikor visszatérjünk a testünkbe.

Ha becsukjuk a szemünket, és magunk elé figyelünk, gondolatok zavarják meg összpontosításunkat. Elménk nyugtalan, akárcsak a higany, és állandóan izeg-mozog. Problémáink foglalkoztatják. A múlton, a jelenen és a jövőn jár az eszünk. Gondolatok ostromolják a figyelmünket a munkánkkal, a családunkkal vagy a barátainkkal kapcsolatban. Az elme számtalan trükköt vet be, hogy elcsábítson a meditációtól, lelkünk és Isten megismerésétől.
Testünk ad otthont lelkünknek és elménknek. Ez utóbbi nagy erővel bír, és az a fő célja, hogy a lelkünket fizikai testünkben tartsa, távol a benső régióktól. Igyekszik figyelmünket a külvilágra irányítani. Így tudja leginkább megakadályozni, hogy a testtudat fölé emelkedjünk és visszatérjünk Istenhez. Állandóan külső tevékenységeinkkel, otthonunkkal kapcsolatos gondokkal foglalkoztat vagy a jövőre vonatkozó terveket kovácsoltat velünk. Ébredjünk rá, hogy lelkünk az igazi valónk, az a részünk, amely egylényegű Istennel! Szomorú, hogy elválasztódtunk Őtőle. Könnyebben elérhetjük a benső csendet, ha felismerjük, hogy a test burkában saját elménk tart távol bennünket lelkünk megismerésétől.
A helyes összpontosításnál gondolatok nélküli állapotba kerülünk. A jó és rossz gondolatok egyformán bilincsek. A rosszak acélláncok, a jók aranyból valók, de mindkettő a földi világhoz kötöz minket. Elterelik a figyelmünket, akadályozzák a befelé fordulást, ezzel hátráltatják a meditáció folyamatát.





Ahogy meditációnkban egyre jobban belemélyedünk a benső Fény- és Hangáradatba, a fizikai síkról átlépünk az asztrális vagy éteri szintre. Elhagyjuk a túlnyomóan anyagi jellegű fizikai világot, és egy tudatosabb szintre érkezünk. Ott áttetsző, az asztrális sík anyagának megfelelő testben utazunk tovább. Az asztrális régió telítve van szépséggel, csodás Fénnyel és Hangzással. Ha ezen áthaladunk, a kauzális, oksági szintre jutunk. Ez még leheletszerűbb. Egyenlő arányban tartalmaz anyagot és tudatot. Ide belépve már megszabadulunk asztrális köpenyünktől is, és kauzális testünkben folytatjuk utunkat.
Spirituális fejlődésünk révén tovább emelkedünk, és belépünk a szuprakauzális (okság feletti) birodalomba. Az egymást követő régiókban mind ragyogóbb a Fény, magasztosabb a Mennyei Hangzás és mámorítóbb az üdvösség. A szuprakauzális szint túlnyomó része tiszta tudat, és már csak leheletszerűen finom formában van jelen az anyag. Magunk mögött hagyjuk a kauzális takarót. Lelkünket már csak egy vékony fátyol borítja. Itt ébredünk a tudatára, kik is vagyunk valójában. A fénylő tudatcsepp, a lelkünk tizenkét külső nap fényerejével tündököl. Az örömteli felismeréstől a lélek felkiált: „So hang!” „Ez vagyok én!” vagy másképp „Aham Brahm Asmi” (egy vagyok Atyámmal). Átéljük a Teremtővel való azonosság boldogságát.
Végül elérjük azt a spirituális Birodalmat, ahonnan az Istenerő kiárad. Úgy ismerjnk: Sach Khand, Muquam-i-Haq vagy az Igazság Régiója. Ez minden Fény és üdvösség tiszta spirituális szintje. A lélek már az összes leplét ledobta. Itt nyoma sincs az anyagnak. Belemerülünk eredetünkbe, a Lélekfölöttibe. A vízcsepp visszatér az Óceánba, és Óceánná lesz. A fénysugár egyesül a Nappal, és Nappá válik.
Az utazás lépcsőfokain a spirituális boldogság egyre hatalmasabb hullámai borítják be lelkünket. A testünket takaró köpenyeket lépésről lépésre előrehaladva levetjük, és végül visszanyerjük eredeti ragyogásunkat. Mindegyik szinten úgy érezzük, elértük az elragadtatás legmagasztosabb állapotát, mégis a következő állomáson még nagyobb boldogság vár ránk. A teljes üdvösség – a lélek egybeolvadása Istennel, a Teremtővel. Ha ezt elérjük, miénk az örök benső béke és boldogság! A mámor legmagasztosabb benső szintjén olyan isteni ajándékban részesülünk, amely azután átsegít az élet valamennyi nehézségén. Bármikor ihatunk az öröm, a szeretet és az Isteniség kútjából. A meditáció békéje és boldogsága most már minden élethelyzetben velünk marad. Erőteljes, mélységes nyugalma átemel a mindennapok fájdalmán és bánatán. Bármi történjék is velünk, mindig meríthetünk a bennünk rejlő Nektárból. Ezt a hatalmas isteni adományt a meditáció áldásával kapjuk meg.



Remélem ezzel könnyebb lesz meditálnod :)
Miben segít ha nem engedem a gondolataiamt szabadon áramolni és amit itt írsz azokat engedjem elmémbe mitől jobb ez mint a saját gondolat teljessége ha meditálok.kiss
 
E

elke

Vendég
Sziasztok,

nem hét csakra van?

Eleddig 7 csakráról tudtam.
Köszi!

Mik a csakrák?

C. G. Jung szerint a csakrák az emberi tudatosság fokozatainak szimbólumai. Más megközelítésből: kommunikációs központok, energiagenerátorok, testünk erőközpontjai, ahol felvesszük és feldolgozzuk a külvilágból érkező információkat. Energiát vesznek fel a környezetből, a természetből, a kozmoszból, majd frekvenciákká alakítják azokat, ezzel biztosítva a fizikai szerveink működését.
Maga a szó szanszkrit eredetű. Jelentése: kerék, energiaörvény. Az energiaörvényben összemosódik a kint és a bent, mivel a külsőt a belső behúzza, akárcsak a víz örvényei. A csakra forgása szívó hatást hoz létre, amely energiát, vagy információt vonz be. Ezt az energiát, vagy információt használjuk arra, hogy érzéseket és gondolatokat alkossunk. A csakrákban az a különleges, hogy sem anyagilag, sem fiziológiailag nem foghatók fel teljesen.
Eltérő vélemények vannak arról, hogy az embernek hány csakrája van, de a szakirodalom többsége 7 főcsakráról beszél, melyek a gerinc mentén helyezkednek el, sorban egymás után, a gyökércsakrától a koronacsakráig. Ebből kettő függőleges pár, testünk tengelye – Ég és Föld összekötése – a többi öt vízszintesen, egymásnak párjaként, helyezkednek el. A test elülső oldalán az érzelmi, a hátsó oldalán az akarati erőközpontok helyezkednek el.
A páros csakrák a gerincoszlop mentén fel és lefelé mozgó, fő, függőleges erőáramba csatlakoznak be. Ez az ember fő energetikai tengelye. Mindkét vége nyitott, alulról a gyökércsakrába, felülről a koronacsakrába torkollik. Mindebből látszik, nemcsak jelképesen, hogy a Föld erőit magába gyűjtő gyökércsakra, és a Kozmikus erők felfogására alkalmas koronacsakra gerinc melletti összeköttetése az ember testi-lelki-szellemi fő tartóoszlopát képezi.
Mind a hét csakrának meghatározott színe, feladata van. Az aurában megjelenve folyamatosan változtatják színüket. A csakráink színe más és más attól függően, hogy éppen dühöngünk, vagy szerelmesek vagyunk. A csakrák színe állandóan változik, de minden erőközponthoz rendelhetünk egy-egy színt, amely kifejezi annak lényegét, és rezgése megegyezik a csakra rezgésével. A hét csakra mindegyike egy bizonyos belső elválasztású mirigyhez és a környékén található szervekhez kapcsolódik, a kozmoszból és a Földből gyűjtött életenergiával látva el őket. Ha valamelyikük blokkolt, az életenergia nem képes akadálytalanul áramolni és így testi problémák keletkezhetnek azon a testtájékon.
Mind a hét csakrának van férfias és nőies energiája is. Ennek ellenére mindegyik központnak megvan a maga jellegzetes tulajdonsága.
Az általános elvek szerint az aura minden rétegéhez kapcsolódik egy csakra. Életünk során folyamatosan kapjuk az energiát a csakrák helyes működéséhez. Minden év egy-egy csakra uralma alatt áll, melynek életcél szempontjából össze kell hangolódnia a többi főcsakrával. Így fokozatosan teljesítjük születéskor vállalt feladatunkat.

forrás: angyalfeny
 

bollabarbika

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez év februárjában szereztem reiki 1-es fokozatot. Az első hetekben hónapokban sokat gyakoroltam, de már nagyon rég nem végeztem még magamon sem egy teljes feltöltést, félek, bezárulhattak a mesterem által megnyitott csakráim, amin át az energiát kaptam????? Azért is foglalkoztat a dolog mert 3 hét múlva műtétem lesz és a fájdalom csillapítás, gyorsabb seb gyógyulás miatt próbálnám ismét alkalmazni a tanultakat de tartok a kudarctól....
Tudna vki választ adni??????????????
 

Sydneyke

Állandó Tag
Állandó Tag
Mostanában inkább már csak kóklerek vannak.
Aki igazán jó, nyilván nincs szüksége rá , hogy hirdesse magát.


Én sokáig terveztem, hogy elmegyek Müller Rózsa látóhoz, de miután 2 barátnőmnek is sok sok negatív dolgot mondott, inkább meggondoltam magam.
 
E

elke

Vendég
Ez év februárjában szereztem reiki 1-es fokozatot. Az első hetekben hónapokban sokat gyakoroltam, de már nagyon rég nem végeztem még magamon sem egy teljes feltöltést, félek, bezárulhattak a mesterem által megnyitott csakráim, amin át az energiát kaptam????? Azért is foglalkoztat a dolog mert 3 hét múlva műtétem lesz és a fájdalom csillapítás, gyorsabb seb gyógyulás miatt próbálnám ismét alkalmazni a tanultakat de tartok a kudarctól....
Tudna vki választ adni??????????????

Hát rajta ! Alkalmazd amit tanultál. Ha bizonytalan vagy a mestered is megkérheted segítségre. És ne feledkezz meg arról amit tanultál. Sose félj a kudarctól. Az energia inteligens:)
 

yeti108

Állandó Tag
Állandó Tag
Mostanában inkább már csak kóklerek vannak.
Aki igazán jó, nyilván nincs szüksége rá , hogy hirdesse magát.


Én sokáig terveztem, hogy elmegyek Müller Rózsa látóhoz, de miután 2 barátnőmnek is sok sok negatív dolgot mondott, inkább meggondoltam magam.

Hát....én voltam Rózsánál......kb. öt perc alatt lerázott. Úgy érzem, hogy csak a pénzre megy rá....Amit most meg a tévében művel az aranykulcsocskával.....
Inkább magamnak vetem ki a kártyát, ha kíváncsi vagyok valamire. Csináltam saját tarot kártyát, számértékekkel, rúnákkal, héber betúkkel, asztrológiai jelekkel kiegészítve.
 
E

elke

Vendég
Azt gondolom, aki a jóslásban negatív dolgokat mond, csak negatívat az nem felelős jós, Annak akinek képessége van a jövendeléshez az úgy mondja el az üzenetet, hogy segítse a változásokat, felhívja a figyelmet arra mire kell vigyázni ,hogyan lehet változtatni . Azt gondolom, tudom "jósolni" csak nagy felelősséggel, biztos tudással és alázattal lehet. Persze ezek az én gondolataim.
Egyszer régen réges régen egymástól teljesen független (időben is)"jósok" megmondták hogy 38 éves koromban x ben fogok meghalni, Elértem a 36 évemet és jó pár éve mindig azt ünneplem :lol: Visszagondolva arra jutottam bármekkora nevük volt, micsoda felőletlenek voltak....egyszerüen nem értem, hogyan tehették ezt, és ha beteljesítem a jóslatukat mert ugye az ember hajlamos erre??? akkor 36 év ide vagy oda bizony régen nem lennék.

Viszont kaptam egy jóslást nemrég, megerősítésekkel, figyelemmel kis "farbarugással" hogy elindulhatok végre csak döntsek, bármelyik döntésem támogatva van, és a segítséget megkapom. Azt éreztem tiszta erős jövendölés volt, minden ami a közeljövőről szólt tökéletesen megtörtént és az intése az álnok emberekre bizony felnyitotta a szemem, és megtettem a lépéseimet. Annak a csodás embernek köszönöm. Talán nem is tudta, de világított minden szava...
Tehát hiszek -e a jóslásban? Függ a közvetítőtől....
 

KDina

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát....én voltam Rózsánál......kb. öt perc alatt lerázott. Úgy érzem, hogy csak a pénzre megy rá....Amit most meg a tévében művel az aranykulcsocskával.....
Inkább magamnak vetem ki a kártyát, ha kíváncsi vagyok valamire. Csináltam saját tarot kártyát, számértékekkel, rúnákkal, héber betúkkel, asztrológiai jelekkel kiegészítve.


Az ember magának nem jósolhat,azt mindig másnak kell megtennie.
 
Oldal tetejére