Canadahun Talalkozo Budapesten

Puszedliufo

Állandó Tag
Állandó Tag
Október 27.-én 14.00-tól CanadaHun találkozó Csutinál!


Lista:

1: Csuti
2: Melitta
3: Roni
4: Mis és Évi
5: Platfus
6: Karsay István és Ibolya
7: Puszedli és Gábor
8: Lavazza és Párja
 

Puszedliufo

Állandó Tag
Állandó Tag
Lehet tovább iratkozni :)
Melitta bevállalta az innit, úgyhogy mindenki másnak valami kis kaját kellene hoznia...és ha valaki már eldöntötte, hogy mit, az legyen szíves, írja a neve mellé, hogy ne mogyoróban ússzon a ház :)
A cím Priviben menni fog mindenkinek, aki a listán szerepel :)
 

roni85

Állandó Tag
Állandó Tag
Igazából nincs :D Teljesen Rátok van bízva :) Lehet pogi, süti vagy valami hidegen ehető normális kaja, hogy István hasa nehogy éhenhaljon :D


hehe, de azért hozzátenném, nem kell olyan sokat hozni, hogy a fél világ jóllakjon belőle és persze anyagi csődbe jussunk miatta. :D Elvégre ez a tali nem az evészetről szól, hanem arról, hogy jobban megismerjük egymást. :D
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Istvan pocakjara kulon figyelemmel leszunk.:D
Flamingoek miert nem iratkoznak fel? MAris eleguk lett belolem.:D
 

roni85

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem elég kellemetlen, ha csak azért gyűlünk össze, hogy csak együnk, elvégre a találkozóknak nem erről kell szólniuk. Otthon is tudok enni, annyit amennyi belémfér és még nem is költöm rá a fél vagyonom. :)

Melitta drága, belőled sosem elég, úgyhogy ne is halljak mégegy ilyen hozzászólást. kiss :D

A képekre visszatérve nekem abból van elegem, hogy mielőtt nem lehetett tudni, hogy nézek ki, akkor legtöbben szó szerint még arra sem voltak hajlandóak, hogy válaszoljanak nekem és amint megjelentek a képek, már sorban ugrálnak körbe. Nem szeretem, ha csak a külsőm alapján ítélnek meg és arra nem is kiváncsiak, hogy valójában milyen vagyok. Egyébként nem értem ezt a lelkesedést, mert épp nemrég fejtettem ki, hogy ideje papírzacskót húznom a fejemre épp azért mert az összes kép csak úgy fel lett dobálva az oldalra, anélkül, hogy körbekérdeztek volna minket.
Na mindegy, és igen az is zavaró, hogy pont olyanok beszélnek még rólunk ezek után, akik még arra sem képesek, hogy legalább egy képet is felraknának magukról és vállalnák a saját arcukat.

Ah, na hagyom, mert még a végén regényt írok 27.-kéig. :D
 

Lavazza

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Roni

Szerintem ne foglalkozz azzal hogy ki hogy ítél meg a külsőd alapján.Mikor "beszélgetsz" valakivel hamar kiderül hogy milyen az illető.Ha úgy érzed hogy nem érdemli meg a barátságodat akkor ne beszélj vele.Az olyan emberek akik a külső alapján ítélnek,elég sekélyesek.Szóval hamar lebuktatják magukat.Legalábbis nekem ez a véleményem.A barátaidnak meg legalább örömet szerzel azzal hogy láthatnak.
 

Puszedliufo

Állandó Tag
Állandó Tag
A képekre visszatérve nekem abból van elegem, hogy mielőtt nem lehetett tudni, hogy nézek ki, akkor legtöbben szó szerint még arra sem voltak hajlandóak, hogy válaszoljanak nekem és amint megjelentek a képek, már sorban ugrálnak körbe.
Nálam ez fordítva jelentkezett:)
Le kell vonni a konzekvenciákat az ilyen megnyilvánulások által kiállított bizonyítványok alapján és lépni tovább :D
Csalódik az ember...azt hiszem, mindkét esetben negatívan...de akik megbántanak ezzel, úgysem fogják fel mit tesznek. És ha már megbántanak, Neked sem kell velük foglalkozni....Lavazzának teljesen igaza van :)
 

roni85

Állandó Tag
Állandó Tag
:D teljes mértékben igazatok van, azt hiszem már érdemes felmennem a talira is, hogy veletek dumálhassak élőben. :D Pusz, veled amúgy is jó lesz újra találkozni, Lavazza veled meg jó lesz megismerkedni. :D és persze a többieket is jó lesz látni újra és végre kötetlenül mászkálhatunk mindenkihez beszélgetni :D jó buli lesz ez. :D
 
Oldal tetejére