Cica szeretet...

laura20

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekünk két lány cicánk van, az egyik 4-5 éves lehet, nem tudjuk pontosan, mert befogadtuk, a másik 1,5 éves. A nagy cica egy kicsit megrendezte a karácsonyi díszeket, de nem volt vészes, sokat nevetünk rajta, sokkal játékosabb és jobban feltalálja magát, mint a fiatalabb. Örülök, hogy legalább egy állatot megmentettünk a hideg téltől és most már jó helyen van. :)
 

kumisi

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem két cicám van az egyik neve boci a másiké cili.Mind ketö másfél éves nagyon aranyossak.Szivesen tennék fel képet róluk de nem tudom itt hogy kell.Ha valaki segit megköszönöm.
 

Bikfic

Állandó Tag
Állandó Tag
Az üzenetek alatt a részletes válaszra klikkelj! Ha előjött az oldal, az alsó részén vannak a kiegészítő lehetőségek. Itt találod a képek/file-ok csatolását. Klikkelj a 'Csatolás manager'-re. Innen gondolom már megy. Klikk a Browse-ra, keresd ki a küldeni kívánt képet a gépedről, klikkelj rá, majd klikk a feltöltésre. Utána már csak a válasz elküldése marad.
 

Gábor mester

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem tudod, miről maradsz le(?). Négy macskám volt. Az elsőt nagyapám hozta egy szatyorban, fekete-fehér volt, mintha frakkban lenne, de nem úgy hívtuk. Sehogy: ő volt A Cicám! Míg öregen el nem tűnt. A második Kormos volt. Jóindulatú, izmos, közepesen nagy, szintén kandúr. Kormos "mellől" főiskolára jártam, így lassan váltunk el. Anyámnak 16 macskája volt, egyik rüheséget kapott, és megfertőzte Kormost is. Kormos nem élte túl a bizmutos kezelést. (Szentesen azóta sincs még állatkórház!) A harmadik egy szürke kislány volt, Mica I. A kutyánk nem tudta elzavarni - befogadtuk. Sok-sok gyönyörű barna cirmos kiscicája volt, amíg a szomszédunk meg nem mérgezte, Pestimrén. A negyedik barna kandúr létére a Mica II. nevet kapta, Budafokról vettük magunkhoz. Eredetileg Krampuszkának hívták... Hatalmas barna cirmos volt, amíg kétévesen a FIP el nem vitte. Azóta se kertes házam, se macsám... Képeket később; a kutyákról külön...
 

Gábor mester

Állandó Tag
Állandó Tag
Az első kutya, akire emlékszem, Hattyú volt, a csodaszép kuvasz. Ültem az asztalnál, és a lábam még csak a kutyáig ért le... Ki kellett vitetni a tanyára, mert az öcsém nem hagyta békén... A második Róka volt, egy két számmal nagyobb selyempincsi, bicolor collie-s bundázattal. Ugyanaz a szomszédom hasította ketté, ami megmérgezte Mica I-et. Aztán jött egy kuvasz-szerűség, de feketében - ő tüdőgyulladást kapott, mert elindult megkeresni a "kisebbik gazdáját", Peti fiamat, akit az anyja (a törénész dr.) elrabolt. Aztán egy örökölt és egy menhelyről mentett németjuhász jött, Peti már ismét velünk volt..., majd egy erdélyi kopó - aki meglépett tőlünk, mint falkavadász, utált egyedül lenni otthon. Őt (kétévesen) Matyi követte, a "K1-es" őrző-védő kutya, frakkban, denevér fülekkel. Alapból személyőr, így tűri a panelt már 8. éve (Ő 10 múlt, Mica II-vel jóbarátok voltak). A személyőrzést úgy gondolja, hogy vagy a székre ül fel mellém, és nézi, mit csinálok, mint egyébként a macsáim tették, vagy az ölembe akar felülni. Jó, Mica II. 6 kg volt, Matyi meg 30... Meg merem kockáztatni: gondolkodik! Őt biztosan nem tudta volna hurokkal megfogni a szomszédom, mint Rókát, mert képes volt pl. a fél centi vastag csatot elhajlítva 6 méterről is egy elszabadult rotweiler orrát szakavatottan úgy elkapni és megtartani, hogy amaz mozdulni se tudott. Képeket róluk is később...
 

Gábor mester

Állandó Tag
Állandó Tag
Anyám 16 macskájából az egyik lányt Orfeusznak nevezték el, ki tudja, miért, talán az "alvilági" sárgával spriccelt fekete tömör bundája miatt. Nem tűrt más macskát maga körül, embert se mindig. ...Képes volt arra, hogy másfél méternyire fellökje magát a falatért - jó, erre általában helyből képes minden normális macsek. Ő viszont ezt úgy cselekedte, hogy felugrás közben a csupasz combomon behúzott karmú talpacskával támaszkodott, miközben a másik "kezén" illően ki volt meresztve a karom... Orfeusz - akit én Ízisznek hívok - még él, bár már öreg, 14 fölött jár... Kilépek, jött értem a kutyám, aludni óhajt, és amíg itt gépelgetek, nem tud..., úgyhogy jóccakát és kellemes dorombolást mindenkinek!
 

Gabizita

Állandó Tag
Állandó Tag
Tunderi cicak Puszedli !!!!!!
De aruld el , hogy talaltad ki a neveket ?? Foleg a vitami ra lennek kivancsi. nekem ez jutott volna legkevesbe eszembe szerintem :)
 

Puszedliufo

Állandó Tag
Állandó Tag
Tunderi cicak Puszedli !!!!!!
De aruld el , hogy talaltad ki a neveket ?? Foleg a vitami ra lennek kivancsi. nekem ez jutott volna legkevesbe eszembe szerintem :)
Köszönöm:)
Huha, a Vitamin nevet nemnagyon tudom megmagyarázni:) De talán közrejátszott a névválasztásnál az, hogy amint hazahoztuk Vitit, kicsit ártendezte a lakást:) Olyan volt, mint egy vitaminbomba....most is az:D
De vannak/voltak furább nevű állataim is:):rolleyes:
 

Juliana

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez a cica ugyan nem az enyém, de az is hasonló, csak most valami baja van, mert foltokban eltűnt s szőre. Holnap megy orvoshoz.
 

demi

Állandó Tag
Állandó Tag
Ő pedig az én kis vörös cicusom, Zsanika. Valahol már írtam, hogy immáron 14 éves. A másik képen éppen a nagyobbik fiammal szeretik egymást :)
 

Abidah1965

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Új vagyok ezen az oldalon de szeretnék én is közétek tartozni.
Nekem is van cicám, félperzsa szerű, és a szobánkban lakik. Júliusban lesz 2 éves.
Aisha a neve, ezt egy topicban kapta az egyik hozzászólótól, aki mindig szerette volna, ha az egyik cicáját igy nevezheti el, de nem volt olyan cica, amelyikre ráillett volna ez a név.
Ezért az enyém kapta meg ezt a nevet. Tényleg ráillik.
Aisha olyan, mint egy hercegnő. Nagyon szeret játszani, és ijesztgetni valamelyikünket.
A sikerült megijesztenie, akkor rohangál, mert nagyon boldog. Sok mindent megért.
Mellettem szokott éjjel aludni, és tudja, ha sötét van a szobában és lefekszem, akkor odajöhet mellém, mert alszunk.
Nagyon szeretem őt.
 
Oldal tetejére