Csak Ugy Mondom

Pufi témája a 'Bolondok Háza' fórumban , 2005 November 25.

 1. Pufi

  Pufi Állandó Tag

  A sógoroknál népbetegséggé vált az alkoholizmus [​IMG]<SCRIPT type=text/javascript>addToShelf("20051124alkoholizmus","A sógoroknál népbetegséggé vált az alkoholizmus","/vilag/20051124alkoholizmus.aspx?s=hk");</SCRIPT>

  Igazi népbetegséggé vált a 8,2 milliós Ausztriában az alkoholizmus: a lakosság 5 százaléka - azaz 330 ezer osztrák - már alkoholfüggővé vált, a különféle mértékű alkoholproblémákkal küszködők száma pedig már 870 ezer. Az alkoholizmus elleni küzdelem és a megelőzés leghatékonyabb eszköze lehetne az áremelés.
  Michael Michalek egyetemi professzor csütörtökön, a 7. osztrák megelőzési konferencián elhangzott előadásában hozta nyilvánosságra az adatokat, és felhívta a figyelmet arra, hogy az ital ma már ugyanolyan "népdroggá" vált Ausztriában, mint a dohányzás, és nagyon komoly halálozási veszélyt is jelent. A statisztikai összesítések szerint az osztrák alkoholisták átlagéletkora 20 évvel alacsonyabb az országos átlagnál. A szakértő szerint a mértéktelen alkoholfogyasztás ma már legalább annyi áldozatot szed világszerte, mint a dohányzás vagy a magas vérnyomás, és körülbelül 60 betegség kialakulásával hozható közvetlen összefüggésbe. :ugras: :ugras: :ugras: :ugras: :ugras: :ugras: :ugras: :ugras: :ugras: :ugras: :ugras: :ugras: :ugras: :ugras: :ugras: :ugras: :ugras:
  Na fijuk mos mi van?
   
 2. andika

  andika Állandó Tag

  Hát, bár én lány vagyok, a véleményem a következő:
  - az alkoholistákat nem érdekli a tudományos értekezés, mert már a VÉRÜKBEN VAN AZ IVÁS, ÉS JÓNÉHÁNY MÁR ABBA HALNA BELE, HA NEM INNA,
  - aki meg egy két pohárkával iszik néha, azokat nem érinti,
  ugyhogy mint mindig, marad minden a régiben.
  Nem?
   
 3. Forgoszel

  Forgoszel Állandó Tag

  Anglia belefullad az alkoholba?

  London - Kilencven év után eltörölték Angliában az úgynevezett kocsmatörvényt, amely szerint eddig a puboknak nem lehetett alkoholt kiszolgálni 23 óra után. London hajnalig ünnepelte az új szabályozást, a hatóságok azonban a legrosszabbtól tartanak.

  Amerre csak nézett az ember, bulizó, italozó, őrjöngő fiatalokat lehetett látni London utcáin szerda éjszaka. A hétköznapi bulizásnak nem mindennapi oka volt, eltörölték Anglia talán egyik legtöbbet támadott törvényét, az úgynevezett kocsmatörvényt. Ezt a szabályozást az I. világháború alatt, 1915-ben hozták, hogy józanon tartsák a gyári munkásokat.

  - Ideje lenne felnőttként kezelni a felnőtteket - érvelt korábban az egyik, törlést támogató angol politikus, James Purnell.

  Ám ezzel sem volt képes igazán megnyugtatni a hatóságokat, akik szerint az alkoholgyeplő engedése csupa rosszat hoz magával.

  - Ezek a fiatalok eddig is rengeteget ittak. Létezett egy játék köztük, amit Binge drinkingnek neveztek. Ez az jelenti, hogy a pub vendégei a tiltás előtti utolsó órában annyi szeszt ittak meg, amennyi beléjük fért, hogy aztán szinte detoxikálóba való állapotban induljanak haza. Ezeket akarják felnőtteknek nevezni? - háborodott fel a rendőrségi szóvivő.

  - Már most is rengeteg a baleset. Egy közelmúltban készült kutatás szerint jelenleg az erőszakos bűncselekmények negyven százalékában játszik szerepet az alkohol, a baleseti sebészetre beérkezett sérülteknél nagy részben az ivászat áll a háttérben. A törvény eltörlése ezen csak súlyosbítani fog - panaszkodott a mentőszolgálat vezetője, Martin Shalley.
   
 4. andika

  andika Állandó Tag

  Láttuk a tv-ben. A fiatalok merev részegek voltak.
  Minden csoda 3 napig tart, majd megszokják, aztán nem lesz ez a balhé.
   
 5. kata53

  kata53 Állandó Tag

  Kirúghatják a gyermeket elfenekelő Mikulástffice:office" /><O:p></O:p>
  Kirúghatják a gyermeket elfenekelő Mikulást

  Kirúgás fenyeget egy Mikulást Hollandiában, mert a fenekére csapott egy gyereknek, amikor az kívánságait sorolta. Az eset egy bevásárló központban történt meg, azután hogy a kölyök meghúzta a télapó szakálát .
  Peter Hendricks most azzal védekezik, ha nem üt a kíváncsi kölyök ülepére, akkor az teljesen megfosztja szakállától. Ekkor viszont kiderült volna, hogy nem igazi a szakálla. Lelepleződésével egyidejűleg pedig sok gyermekben egy világ omlott volna össze, ha nem l lép a szakálára. Vigyázzatok brutálisak lettek a Mikulások is.!!!!!!!!kata53
   
 6. Ernoe

  Ernoe Állandó Tag  Nem csoda, hogy iszákosak az angolok.
  Akár hányszor meglátogatok egy Pub-ot, ott mindig családokat találok. Mama, papa a bárnál sörözik, a lurkok meg a terem közepén hemperegnek. :p
   
 7. Spanky

  Spanky Állandó Tag

  Erno,
  viszont ez nem jelent alkoholizmust.
  Tudni valo, hogy az Angoloknal nemzeti divat hogy melo utan a Pub-ba beugranak egy par sorre (csaladostol)
  Sok Pub-nal meg egy kis jatszoter is van csinalva a gyerekeknek.
  Civilizald ivasnak hivjak.
  Itt jonnek ossze a baratokal, rokonokal, stb.
  Nem jelenti azt hogy minden nap reszegre isszak magukat.
  S mint Te is biztos tudod, ezek a Pub-okat nem lehet osszehasonlitani a kopkodokell. Egeszen mas kaposzta.
  Es ha jol tudom a mai napig is a Nemetek meg a Csehek tartjak a rekordot sor ivasban.
   
 8. Ernoe

  Ernoe Állandó Tag

  Igazad van Spansky, ez egy traditio ott.
  Nem szántam komolynak a kritikát. Ezért is tettem be egy grimaszt a végére.
   
 9. Pufi

  Pufi Állandó Tag

  Milyen funy

  <TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNSELECTABLE="on"><TBODY><TR height="100%" UNSELECTABLE="on" width="100%"><TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNSELECTABLE="off">Pont a Dumcsi ,,alkoholistai,, hallgatnak.

  Majd csak kij0zanodnak

  :34: :34: :777:
  </TD></TR><TR UNSELECTABLE="on" hb_tag="1"><TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNSELECTABLE="on">
  </TD></TR></TBODY></TABLE>
   
 10. Spanky

  Spanky Állandó Tag

  Isten oriz
   
 11. Szami

  Szami Állandó Tag

  Tényleg gyerekek! Nem akarok megsérteni senkit, de aki regisztráltatja magát legalább írhatna egy pár sort a bemutatkozom rovatba. Olvasgatni meg regi nélkül is lehet!

  Csőváz+V2!
  Szami
   
 12. Forgoszel

  Forgoszel Állandó Tag

  Óvszerautomatát szerelt föl a FIB

  A Fiatal Baloldal egy belvárosi kocsma mellékhelyiségében helyezett el demonstratív célzattal egy óvszerautomatát.

  Komássy Ákos, a szervezet elnöke az esemény előtt elmondta, hogy a FIB azt javasolja, hogy az esélyegyenlőség jegyében az ország valamennyi fiatalok által látogatott szórakozóhelyén és a közép-, valamint a felsőoktatási intézményekben hasonló automatákat helyezzenek el.

  A FIB-elnök szerint nemcsak a fővárosiak élnek a természet adta lehetőséggel, hanem a vidékiek is. Az akció nem járna valós állami kiadással, hiszen ezeket az automatákat a gyártó cégek saját költségből maguk is elhelyeznék, akciójukkal inkább biztonságos szexre akarták felhívni a figyelmet. A FIB akciójához az automatát a Life Style óvszergyártó és forgalmazó adta.
   
 13. Szami

  Szami Állandó Tag

  Egyébként FIB nélkül is kb 2-3 hónapja láttam egy ilyen automatát a Váci úti Tesco áruház Mellékhelyiségében. Sőt egyre több nagyobb méretű benzinkúton is akad ilyesmi.

  Csőváz+V2!
   
 14. platon

  platon Állandó Tag

  Ez ajánlatosabb!
  <TABLE cellSpacing=2 cellPadding=2 width="100%" align=center bgColor=#def3dc border=0><TBODY><TR><TD colSpan=3>
  Sokkolt hímivarsejtek
  </TD></TR><TR><TD colSpan=3>
  2005-11-11 08:56:00 (Észvesztõ)

  </TD></TR><TR><TD colSpan=3>Szerb kutatók rájöttek a - szerintük - legjobb fogamzásgátlási módszerre.


  </TD></TR><TR><TD colSpan=3>[​IMG] <!-- A magasság ha kellene width="200" height="250"-->Széleskörû kutatás eredményeképpen dolgozták a belgrádi orvosi egyetem biológusai a fogamzásgátlás szerintük eddigi legegyszerûbb és legbiztonságosabb módját, melyet férfiaknál alkalmazhatnak.
  A módszer lényege az, hogy kisfeszültségû elektromos áramot vezetnek a herékbe, ami hatására a hímivarsejtek egy tíz napos idõtartamra teljesen leblokkolnak, és terméketlenné válnak. A kutatók szerint a módszer teljesen biztonságos, és minimális kellemetlenséggel jár, nincs tartós következménye, mivel a hímivarsejtek tíz nap elteltével teljesen normálisan kezdenek viselkedni.
  A módszert már készek is szabadalmaztatni, sõt, azt remélik, hogy karácsonyra már kapható lesz az elsõ elemmel mûködõ "heresokkoló" a gyógyszertárakban.

  </TD></TR></TBODY></TABLE>
   
 15. pitti

  pitti Állandó Tag

  Ket felteglaval egyszerubb es olcsobb.:22:
   
 16. Efike

  Efike Állandó Tag

  És nem is fáj, ha a végrehajtó vigyáz, hogy ne üssön az újjára ! :8:
   
 17. Judit

  Judit Állandó Tag

  Tiszta szado-mazo módszer!
  Elképzelem, hogy a szerelem perceiben, mikor megbeszélik ki "vigyázzon" a pasi előkapja a kispárna alól a heresokkolót. :confused: Az üvöltés messze elhallatszik az éjszakában...A nő bugyit, harisnyát magára rángatva a folyosón kidülledt szemmel menekül. A pasi (a teljesen leblokkolt hímivarsejtjeivel) rohan utána. Tényleg romantikus. ;)
   
 18. Efike

  Efike Állandó Tag

  Az semmi. Szexuális párkapcsolat közben a nő finom újjaival megsímogatja a herezacskót és felhelyezi a készüléket, majd az orgazmus előtt a dugót benyomja a 220-ba. Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá ! :shock:
   
 19. Judit

  Judit Állandó Tag

  Ezt a készüléket hogy kell feltenni? Krokodilcsipesszel?
  Kicsit inkvizíciós, :confused: de hatásos.
   
 20. miskolci Eva

  miskolci Eva Állandó Tag

  ..hát igen a SZERetet ünnepe közeleg, hajrá AHRIMÁN:33:(Sátán a Bibliában)
  http://www.napfenyes.hu/ (itt találsz szellemtudomdányi lexikont)
  http://napfenyes.org/ (németül)
   

Megosztás