Ducik akik +++

kukta

Állandó Tag
Állandó Tag
Kellemes husvéti ünnepeket kivánok minden duci+++ topik látogatónak!

easter-bunny-melon.jpg

Rég jártam erre...de látom mások is rég kukucskáltak be...
 

AndiC

Kormányos
Kormányos
A gömbölyded az nem kövér!/Inside-Cafeblog/
A szépség illetve a szexideálok korról korra változnak. Míg a ’90-s években az anorexiás csontkollekciót igyekezett a világ benyelni a médiákban divatként felvonultatott miniruhákba tuszkolt “gyerektesteken” keresztül, addig a ’40-’50-s években szexszimbólumként elhíresült “Marylin Monroe gömbölyded formák” FUN Klub értetlenül állt mindezek előtt. A technológia, a számítógépek, az IT világ robbanásszerű fejlődése eredményeképp megszületett a 21. század virtuális ideálképe, a retusált “tökéletes” Nő.
Akkor nézzük végig a korokat a teljesség igénye nélkül.

AKKOR és MOST

AKKOR – Őskor – Szépség = anyaság, bőség, termékenység


MOST- Őskor - Szépség = anyaság, bőség, termékenység

[URL='http://termeszetesenszepvagyok.cafeblog.hu/2014/03/27/a-gombolyded-az-nem-kover/model-walks-runway-during-presentation-part-fashion-weekend-plus-size-fall-winter-2013/'] [/URL]

AKKOR – Ókor – Római elegancia, a szófogadó asszony

[URL='http://termeszetesenszepvagyok.cafeblog.hu/2014/03/27/a-gombolyded-az-nem-kover/02-3/'] [/URL]

MOST - Ókor - Római elegancia, a szófogadó asszony


AKKOR – Középkor - Szűzies, gyerektestbe bújt nő


MOST- Középkor - Szűzies, gyerektestbe bújt nő

 

AndiC

Kormányos
Kormányos
AKKOR - Barokk- Bébiháj és hamvas bőr



MOST- Barokk- Bébiháj és hamvas bőr



AKKOR - 20. század - Fűző mögé rejtett karcsú derék, széles csípő



MOST - 20. század - Fűző mögé rejtett karcsú derék, széles csípő



Egy biztos, a gömbölyded formák leginkább a csípő és a fenék tekintetében évszázadok alatt sem tűnt el a szépségképből, csak és kizárólag a 21. század befolyásolt, divatnak titulált énképet romboló poszterlányok, mint szépségideálok megjelentetésével. De ne feledd, ez nem volt más mint üzlet, hisz ha sikerül elhitetni veled/velünk, hogy ha nem “tökéletes” a tested, akkor nem kellesz egy férfinak sem. Emiatt pedig, mi Nők a fogyókúra tömkelegein keresztül, minden kínt képesek lennénk átélni csak hogy szeressenek. Mert naivak voltunk/vagyunk, az önértékelésünk már a béka feneke alatt rekedt és elhittük mindazt amit el akartak velünk hitetni. Pedig Te is szép vagy! Valakinek biztosan! Úgy, ahogy vagy, mosolyoddal az arcodon, kerek fenékkel vagy cica lábakkal, saját mellekkel, saját orral elfogadva magad!

Mert a gömbölyded az nem kövér!!! Hanem kívánatos, buja, szexi és vad
icon_smile.gif



 

kukta

Állandó Tag
Állandó Tag
Nahát ducikáim....virágzik a bodza!!!!
Mire is jó a bodza?????

images


A bodza: fogyaszt, ránctalanít és...

Gyógyhatásainak se szeri se száma, a talajt is javítja, finom illatú, esztétikus és szinte bárhol megterem.

Fogyaszt, ránctalanít, hámosít
A bokorrá vagy kis fává növő, évelő növény (latinul: Sambucus nigra) a pézsmaboglárfélék családjába tartozik, és őshonos hazánkban. Fehér virágai úgynevezett bogernyőben nyílnak és lapos tányérokra emlékeztetnek. Fontos ökológiai szerepe, hogy gyorsan bomló avarja és árnyaló hatása segíti a vegetáció felújulását. Sajnos egy cikk kevés ahhoz, hogy a bodza összes gyógyhatását és csodaszámba menő erejét összefoglaljuk.

Kezdjük ott, hogy a benne található drogok (szambunigrin glikozida, szaponinok, flavonoidok) izzasztó-lázcsillapító hatásúak, és a kiválasztás során a káros anyagcseretermékek eltávolítását is segítik. Emiatt a bodza az egyik legkitűnőbb szer a meghűléses/náthás megbetegedéseknél, klinikai tesztek során pedig kimutatták, hogy a vírusok szaporodását gátolva már 2-3 nap alatt legyűri az influenzát.

Immunerősítő és vértisztító, scrofulosis (görvélykór, a TBC egyik változata) esetében és bőrkiütésnél, hámosításra gyökerét és virágját használhatjuk, de a friss vékony kérgéből vagy ágacskáiból készült főzetet régen "elhájasodásnál" (azaz fogyókúrához) is, vagy vízkór ellen ajánlották. A dominikánus szerzetes Albertus Magnus (1193-1280) szerint felülről lefelé lehántolt kérge hashajtó szernek alkalmas, míg a gyümölcs nedvének nyugtató fájdalomcsillapító hatását kihasználva borsmentával, kakukkfűvel kombinálva migrénes és arcidegzsábás (trigeminus neuralgia) fejfájások ellen alkalmazzák sikerrel.

Mandula és torokgyulladásnál a friss gyümölcsöt tejjel forrázták le és ezzel öblögették a torkot, de belsőleg alkalmazva a reumatikus ízületi fájdalmak ellen is jó, bár egy 1908-as könyv szerint ez ellen külsőleg is használhatjuk: „A megtört vagy zúzott zöld levelek rühös tagra kötve tisztítólag hatnak. Régi orvosok szerint a friss levelek dühös ebmarástól eredő sebeket gyógyítanak és köszvényes tagokra kötve, illetve flastromnak alkalmazva, igen jó hatásúaknak bizonyultak."

A bogyókból készített bodzabor egyes vidékeken hagyományos szívgyógyszer ugyanúgy, ahogy a bodzapálinka is, ami viszont igen munkaigényes (200 liter cefréből maximum 6-7 liter jó pálinka nyerhető!), s így nagyon ritka és drága (a pálinkák „királya"). Emellett sorolhatnánk még gyógyhatásait: a virág forrázata szemgyulladásnál szemcsepp, a mézzel kevert bodzalekvár TBC-seknek kiváló tüdőtisztító, krémje pedig jó ránctalanító és enyhén halványító hatású. Borotválkozás utáni szereket, arc- és szemfrissítő lemosókat is készítenek belőle manapság. Tartalmaz A-, B-vitamint, C-vitamin tartalma pedig duplája a citrusféléknek! A bodza a „szegényember patikája".

Hogyan gyűjtsük, hogyan használjuk
A virágzat szedését akkor kell elkezdeni, amikor a bogernyő szélén lévő virágok kinyíltak és a középsők még bimbósak (május-június). A bodza virágzatát csak száraz időben szabad gyűjteni, ugyanis ha esőtől vagy a harmattól nedves virágzatokat gyűjtjük, akkor a virágok szárítás közben megbarnulnak. Figyeljünk rá, hogy a bodza egyik részét se fogyasszuk feldolgozatlanul, mert nyersen enyhe mérgező hatása van. Ezek a mérgező anyagok hő hatására lebomlanak.

• Meghűlésre: 2 dl vízzel leforrázunk 4 g bodzavirágot, 2 g hársfavirágot és 3 g kamillát, és 5 perc állás után, leszűrve, forrón fogyasztjuk. Esetleg két csészével is az izzadásig, influenzára négyóránként.
• Fogyókúrához: 1-3 tk virágot forrázunk 1 csésze vízzel, 5 perc állás után szűrve, napi 5 csészével fogyasztunk.
• Vízkórra diuretikus tea: 10 g mezei zsurló, 40 g édesgyökér, 40 g bodzakéreg keverékéből 1 teáskanálnyit 2,5 dl vízbe szórunk és 5 percig főzzük. Leszűrve, 2-3 csészével fogyasztunk naponta.
• Arcidegzsábára és migrénre: bodzaruta, kecskefű és bodzavirág 1:1:1 arányú keverékéből készítsünk forrázott teát (1-2 tk fűhöz 2 dl víz). A fájdalom jelentkezésekor fogyasszuk.
• Belsőleg reumára: 2 marék bodzakérget 1 liter vízbe szórunk és addig forraljuk, míg a víz a felére nem csökken. Teaként fogyasztjuk naponta több csészével.
 

gledag

Állandó Silver Tag
Állandó Tag
Photoshop:D



Na, feltaláltam valamit.Ahogy néztem ezt a klipet.
Nem kellene más, csak egy olyan kontaktlencse vagy szemüveg, amelybe be van építve egy automatikusan működő photoshop.
/A célszemély észlelésének igény szerinti méretre állításával, :D/
Akire ránézne az ember már a javított dizájnnal jelenne meg. /A tükörben is/
Nem kellene fogyózni, hízókúrázni, plasztikáztatni.
Csak mondjuk,ha valaki a piszkafára állítaná,és hozzányúlva hájat érezne...
Persze ennek is lehetne varázsa...
Nem lenne annyi válás sem.
Kitudja mimindenre lehetne használni. Pld. kampánycélokra, depresszió ellen, stb.
 
Utoljára módosítva:

AndiC

Kormányos
Kormányos
ja ja... ahogy a pasik szeretik hangoztatni "drágám nem is vagy kövér nekem így gömbölyűn tetszel..." ésatöbbi ésatöbbi, szóval nekik biztosan nem kellene a dizájnjavítószemüveg (he he) merugye minek is :rolleyes::D messzire hajítanák :p (nem is igaz, hogy kapkodnának érte :rohog: )
juteszembe a film, a Nagyon nagy Ő :cool:
 
Oldal tetejére