Eb. Foci 2016

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Befejeztem,

Vege a focinak is.
Azért az érdekes volt amig a francia csapatban 8 , 9 fekete játékos volt addig a nézőtéren egy sem a francia szurkolók között.
Nem szeretik a focit ?
Esetleg nem szeretik az országot ahol élnek.
Nagyon nagy hulyet csinalsz magadbol. De neked igy biztos jo.
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Az is lehet, hogy a Portugálok alábecsülték a Magyarokat, végülis a vigaszdijon át kerültek ki 40 év után az EB-re, azáltal, hogy a csapatok létszámát megnövelte a FIFA.
-
Engem az zavar, hogy menyire hullámzik a csapat teljesitménye, mig a Portugalok ellen egy emlitésre mélto játékot mutattak, pár héttel késöbb Färöer ellen alig tudnak egy döntetlent elérni. A szigetállam lakoinak a száma nem nagyobb mind Nagykanizsa.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Brutális fizetéseket kapnak a magyar focisták - itt a toplista


Sokakat foglalkoztat, hogy a magyar NB1-s focisták milyen fizetéseket kapnak nemzetközi szinten kevéssé eredményes klubjaiktól. Most ízelítőt kaptunk a juttatások mértékéről, az RTL Klub Fókusz c. műsora tegnap este ugyanis közzétette saját információit.

A csatorna megkereste ugyan a klubokat, azok azonban nem nyilatkoztak az összegekről. A listát Juhász Roland vezeti, havi nyolcmilliós fizetéssel...

A toplista:

foci_top.jpg
A magyar NB1 10 legjobban keresője (RTL Klub)


A 24.hu információ szerint ennyit senki nem keres a DVTK-nál, mint ami Elek Ákosnál és Lipták Zoltánnál fel van tüntetve, Pintér Ádám pedig már eligazolt a Ferencvárosból a német másodosztályú Fürthbe.

Azt már egy ideje tudni, hogy légiósaink közül Dzsudzsák Balázs 1 milliárd, Szalai Ádám több mint 500 millió, Huszti Szabolcs pedig 378 millió forintot keres éves szinten.

Természetesen a magyar fizetések nyomába sem érhetnek mondjuk az angol első osztályban, a Premier League-ben futballozók fizetéseinek, ahol az átlagfizetés 2,4 millió font, ami nagyjából 360 millió forintnak felel meg. Azt, hogy a teljesítmény arányos-e a fizetéssel, mindenki eldöntheti maga, de annyit talán érdemes hozzátenni, hogy az angol átlagfizetés 26 500 font, aminek mintegy kilencvenszerese a szigetországban futballozó elsőosztályú focisták átlagbére. A magyar átlagfizetés havi bruttó 285 200 forint, ami évi 3,4 millió forint. A magyar NB1 idei szezonjának átlagnézőszáma 2 561 fő eddig, a csúcsot a Fradi-Újpest jelentette 11 760 nézővel.

A Premier League legjobban fizető csapata a Manchester United, ahol 5,77 millió font az átlagbér. A legjobban fizető csapatokról itt olvashat bővebben.

Ők a legjobban kereső sportolók
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Milliárdosok klubja: íme szuper gazdag focistáink "vagyonnyilatkozatai"

Most írt alá másodszor a kínai Csangcsung Jatajhoz, német források szerint az éves fizetése 1 milliárd forintnyi összeg 10 perce Huszti SzabolcsmilliárdokFociBlikk extra

Budapest — Több magyar futballista is csatlakozott már a milliárdosok klubjához! A labdarúgás hatalmas üzlet, aki komoly vagy tehetős külföldi klubhoz tud szerződni, mesés összegeket tehet zsebre.

Értelemszerűen, az utóbbi évtizedek legkiemelkedőbb nemzetközi karriert befutó hazai játékosai tartoznak a leggazdagabbak közé.

Legutóbb Huszti Szabolcs (35) igazolt régi-új klubjához, a kínai Csangcsung Jatajhoz, egy évre 3,3 millió eurót (1 milliárd forintot) kap.

Láttuk, hallottuk, kiket és milyen összegekért visznek Kínába mostanában. Ezért mondom azt, bizonyos szempontból, a mai viszonyokat tekintve, menedzseri karrierem legnagyobb sikere ez az átigazolás, amire nagyon büszke vagyok – írta közleményében az üzlet kapcsán Huszi menedzsere Filipovics Vladan (44).

Xb2ktkqTURBXy84ZmE5ZTgxMjc5ZjUwMzMxNTE4MjVhYmMwNDk0OTIzNS5qcGVnkZUCzQJsAMLD
Jelenleg Abu-Dzabiban futballozik/Fotó:Instagram

Mivel 2005 óta légiós a focista, és többek között az orosz Zenit, a német Hannover valamint az Eintracht Frankfurt alkalmazásában is állt, nagyjából 5 milliárd forintot keresett eddig.

Dzsudzsák Balázsnak (31) sem lehet oka panaszra, hiszen a bér szempontjából neki is remekül sikerült a karrierje.

– Számításaim szerint, a Debrecenben, a PSV-ben, az Anzsiban és a Dinamo Moszkvában eltöltött időszak alatt adózottan nagyjából 2,9 milliárdot kereshetett Dzsudzsák Balázs. Ehhez még hozzájönnek a prémiumok, plusz Oroszországban átigazolási pénzt is kaphatott – nyilatkozta korábban Muszbek Mihály (60) sportközgazdász.

zAQktkqTURBXy84ZWMwZjZjMzNmYjcxOGViMGVmZDljYTE4ZjVkOTZkMS5qcGVnkZUCzQJsAMLD
Angliában egy évtizedet töltött el/Fotó:AFP

Azóta pedig a válogatott szélső megjárta a török Bursasport, és most az egyesült arab emírségekbeli al-Vahda alkalmazottja, így hozzávetőlegesen 4,5 milliárd forintnál tarthat.

A fizetéseket regisztráló internes oldalak adatai alapján a legjobb öt közé a sokáig Angliában szereplő, mostanra az FTC-t erősítő Gera Zoltán (37) nagyjából 3 milliárd Ft-tal fért be. Rajta kívül a jelenleg a Hoffenheimben szereplő Szalai Ádám (29) 2,5 milliárd forinttal, az Angliában, valamint Németországban egyaránt védő, a Haladásba visszatérő Király Gábor (40) pedig 2 milliárd Ft-tal az elit tagja.

A leggazdagabb magyar focisták

1. Huszti Szabolcs (Csangcsung Jataj) 5 milliárd Ft

2. Dzsudzsák Balázs (al-Vahda)4,5 milliárd Ft

3. Gera Zoltán (FTC)3 milliárd Ft

4. Szalai Ádám (Hoffenheim)2,5 milliárd Ft

5. Király Gábor (Haladás)2 milliárd Ft
 
Oldal tetejére