Ember-kutya barátság

talpacska témája a 'Háziállatok' fórumban , 2007 Szeptember 13.

 1. Kaszazsu

  Kaszazsu Állandó Tag

  Nézegetés helyett megyek vacsit adni Neki! Tücsökkel (4).jpg
   
  Melitta és Jaszladany kedveli ezt.
 2. suzy1968

  suzy1968 Állandó Tag

   
 3. gyuja

  gyuja Állandó Tag

  A feleségemnek van kutyája én kb kétszer annyit vagyok vele,sétáltatom stb. MÉGIS a feleségem az isten én csak falkatárs vagyok.
   
 4. Lacika69

  Lacika69 Állandó Tag

  Ritkán van a feleséged veled és amikor te azt látod,hogy a kutya neki örül, valójában azért boldog mert hárman együtt vagytok. A kutyád szerint így komplett a csapat.
   
  most és phoenyx kedveli ezt.
 5. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Kutyámat telefonra cserélném…” – ez valami vicc?

  [​IMG]

  Sajnos nem, ez a rideg valóság, újabb rémálom a kisállatok világában. Egyre több helyen találkozhatunk olyan megdöbbentő apróhirdetésekkel, melyekben „házikedvencek” testesítik meg az alku tárgyát.
   
 6. masumasu

  masumasu Állandó Tag

  lehetséges ez is...:)
   
 7. masumasu

  masumasu Állandó Tag

  yess
   
 8. M.Anna3

  M.Anna3 Vendég

 9. most

  most Állandó Tag

   
  Melitta kedveli ezt.
 10. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

  Hős volt!

  [​IMG]

  "Párizsi lövöldözés: meghalt a hős rendőrkutya a terroristák elleni harcban

  Kora hajnal óta tart a lövöldözés Párizs Saint Denis negyedében. A rendőrség különleges alakulatai egy házat rohamoztak meg, ahol a pénteki terrortámadások szervezője bújt meg.

  A tűzharcban 3 terrorista meghalt, és 5 rendőr megsebesült. Több embert letartóztattak. A különleges egység emberei előtt hatolt be az épületbe Diesel, a 7 éves Malinois-belga juhászkutya.

  Diesel robbanószereket keresett, megtisztítva kétlábú kollégái előtt az utat. Mikor az egyik megbújó terrorista a mögötte érkező rendőrökre emelete fegyverét a tűzvonalba ugrott, s élete utolsó pillanatában is a gazdáját, munkatársát védte.

  A Malinois-t a világ egyik legokosabb kutyafajtájaként tartják számon. Míg korábban szint kizárólag németjuhász kutyák szolgáltak a különleges alakulatoknál, ma már Franciaországban, Belgiumban elsőszámú szolgálati kutyának tartják, és az igen veszélyes harci feladatokat ellátó kommandós egységek soraiban is elsősorban ők szolgálnak.

  A hírhedt terroristavezér, Oszáma bin Láden megölésekor is egy ilyen kutya derítette fel az amerikai haditengerészet Seal kommandósai előtt a terepet, hogy biztonságosan be tudjanak menni a terrorista pakisztáni búvóhelyére."

  Szófogadó, hűséges kis drága, nyugodj békében!

   
  titanella, Melitta és 1958 kedveli ezt.
 11. most

  most Állandó Tag

  Szófogadó, hűséges kis drága, nyugodj békében!

  megint feláldoztunk betegek kiirtásáért , egy kincset
   
  Jaszladany és Melitta kedveli ezt.
 12. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

  *
  GEORGINA BOJANA ajánlata: Jóga két- és négylábúaknak!
  Kedves Puszedliufo!
  Nézem, nézem a videót és nem tudok a látvánnyal betelni :).
  Ilyen barátságot, ilyen összhangot még soha nem láttam. Figyeljük meg a kiskutttyot, ahogyan figyeli a Gazdit, így nagy betűvel írom, mert Ő is úgy látja,
  sőt követi minden mozdulatát. :rolleyes:

  Kattints a linkre, s legyen nagyon szép napod! :cool:  G.B.

   
  1958, Jaszladany és Melitta kedveli ezt.
 13. titanella

  titanella Állandó Tag

  Rengeteg rossz kisugárzásu ember van a világ minden táján a kutyák egyből megérzik ki az ilyen ember.Valószinüleg ezt érzik, nekem jagd terrierem van rengeteg időt töltök a kutyával nagyon nagy az ismeretségi körünk és bizony van akire rosszul reagál.
   
  Utoljára módosítva: 2016 Május 4
  Georgina Bojana és 1958 kedveli ezt.
 14. titanella

  titanella Állandó Tag

  Szerintem ez azokra a szerencsétlenekre jellemző inkább akit kicsi korátol fogva láncon vagy kenelben tartják.Akkor agresszivak lesznek nem kapnak szeretetet csak a nagy semmit.Azt szokták mondani nem a kutya a hibás hanem a gazdája.
   
 15. titanella

  titanella Állandó Tag

  Semmilyen csokit vagy ami kakaoport tartalmaz ne adj neki.A kekszel viszont nincs semmi gond.Mérgezed a csokival a szervezetét.Acukor pedig ronja a fogát.
   
 16. titanella

  titanella Állandó Tag

  Előszőr is bele kellene vésni kis fejébe te vagy a falkavezér de ehez szigor kell.ha nem tudsz vele határozottan és szigoruan viselkedni vidd el néhány kiképzésre.
   
 17. titanella

  titanella Állandó Tag

   
 18. Ekira

  Ekira Állandó Tag

  Igen, kutyaiskola és napi hosszú séta, futtatás, játék más kutyákkal. Ez levezeti a felesleges energiáit és utána nyugton lesz. Sokat kell velük foglalkozni, akkor nem jut idejük a rombolásra. Az enyém is egy kis tornádónak indult, mindent tönkretett, kiásott, szétrágott. Most 10 hónapos, iskolába járunk, sétálunk, labdázunk vele sokat és semmi baj nincs vele. Nincs megkötve, a kennelében is eddig kb. 3 x negyed órát töltött (amikor olyan jött hozzánk, aki betegesen fél minden kutyától), szabadon van az udvarban.
   
 19. titanella

  titanella Állandó Tag

  a yorkit ajánlanám igaz a mopsz is nagyon cuki viszont kevés időt fogsz vele tölteni.Sajnos nem sok az életévük.
   
 20. titanella

  titanella Állandó Tag

  Nekem is volt rotim kiskorában az ut szélén találtuk egy zsákban.Hazavittük annyira megverték hogy három napig nem jött ki a sarokbol ráadásul pargós volt.Aztán szeretettel és jószóval gyönyörü kutya lett belőle olyannyira hogy örző védő szolgálathoz került.Okos és bátor volt bár mindig éreztem ami kiskorában történt vele soha nem felejtette el.
   

Megosztás