Felebarátom egy macska

mexicana

Állandó Tag
Nekem sajnos már csak volt cicám....
Fehér perzsa volt, 12 évig éltünk együtt. Jó társ volt.
Annyira vicces volt, imádtam a viselkedését, mindenféle érzelmeket lehetett felismerni a pofiján.
hihetetlenek tudnak lenni :)
 

cat34

Állandó Tag
Sziasztok!

Nekem is voltak macskáim. A legtöbb eddig ha jól emlékszem 12. Fajta tiszta keverék volt mindegyik. A 12-ből 9 fekete: három fekete anyamacskának született 3-3 fekete pici cicája. Ráadásul pont vizsgaidőszakban. A nagybátyám el akarta vinni őket, de nem engedtük. A fekete macsek szerencsét hoz.:D

Emlékszem voltak olyam macsekjaim is, aki imádtak TV-t nézni. Bejöttek a teraszajtón, leültek a szőnyeg szélére és nézték, majd elaludtak rajta. Egy másik cicám első lakásba bejövetelekor olyan piszkos volt (előtte hempergett a földön), hogy rászóltam: menjen ki, és majd ha "megfürdött", tiszta állapotában visszajöhet. Kiment, 1,5 óráig "csutakolta" magát, majd visszajött, tett egy kört, hogy megmutassa magát, majd az engedély után szépen leült és ő is tévézni kezdett. Csúcs volt. Sajnos aztán szépen sorban eltűntek a cicák, volt olyan időszak is, mikor a környékünkön csak olyam macskák voltak, akik lakásban "laktak". Ja, én kertes házban élek.
 

PiciGab

Állandó Tag
"Csak nem gondolod, hogy nélkülem utazol el?"

Vendéglátóim bájos kiskandúrja, amint pakoláskor belehelyezkedett a táskámba :)
 

danova

Állandó Tag
Nekünk egy három éves sziámink van, herélt. Egy tünemény, lényegében Ő a mi gyerekünk. Főleg, hogy tényleg úgy is viselkedik :) Imádjuk!

Szintén ugyanez... :) (sziámi, 3 éves)
Neve Balatazár.
Volt már jó pár macskám, házi, perzsa, stb... de a sziámi igazi unikum. Nagyon jó természete van, hihetetlenül emberközpontú, keresi a szemkontaktust! :)

ime:
 

Csatolások

  • siacat2_4.jpg
    siacat2_4.jpg
    87.2 KB · Olvasás: 4

trézi

Új tag
Az érzéki cica.

Egy idős 10 éves kék sziámi cicám is van, aki ha bánatos vagyok hihetetlen módon megérzi és ha máskor nem is, de akkor odajön hozzám és dorombol. :ugras:
 

Grace_Raid

Állandó Tag
Szintén ugyanez... :) (sziámi, 3 éves)
Neve Balatazár.
Volt már jó pár macskám, házi, perzsa, stb... de a sziámi igazi unikum. Nagyon jó természete van, hihetetlenül emberközpontú, keresi a szemkontaktust! :)

ime:

Az én maine coonom szintén! Ha akar valamit, odajön, bújik és a szemembe nézve purrog!

Vagy két lábra áll és finoman a mellső tappancsaival megpaskolja a hátsó felemet, hogy: "Hé, figyelj rám, hol a kajám?!"
 

atek27

Állandó Tag
A leghülyébb természete sztem a briteknek van: akaratos, aggresszív (már kis korban is), tisztelet a kivételnek.
Egyébként mindenki jön itt a keverék macskákkal, olyan nincs (hacsak nem pl perzsa és sziámi keveréke), az amit a legtöbben keveréknek hisznek, a klasszikus házi cica hivatalosan fajtatiszta európai rövidszőrű (na azok a legjobbak).
 

Szpacsi

Állandó Tag
 
Oldal tetejére