Ha megnyerném a lottó főnyereményt...

pupulo témája a 'Bolondok Háza' fórumban , 2005 Július 5.

 1. nagymami2

  nagymami2 Állandó Tag

  Először kifizetném a testvéreim adósságát,hogy végre hagyják már élni nyugodtan az öreg szüleinket,ne az ő nyugdíjukból vonják le a tartozásukat,az ők felelőtlen döntéseik miatt.Aztán befizetnék nekik egy világ körüli útra,ápolóval,tolmáccsal együtt.Soha nem jártak az országon kívül.Aztán jönne a kis család,mindenkinek lenne saját háza,bankszámla,unokáknak is.:)
   
 2. Hungaro Pax

  Hungaro Pax Állandó Tag

  Én sokáig nem mondanám el senkinek. Egyszer azt olvastam, hogy kell legalább fél év, mire az ember leszáll a fellegekből és józanul tud dönteni ekkora pénzről. Lekötném fél évre, hogy ne nyúlhassak hozzá. Nem beszélnék róla senkinek sem, hogy ne jelenjenek meg a kéregetők... Aztán apránként változtatnék az életemen, mindig csak olyan dolgokat vennék, amelyek nem szúrnak szemet, a régit eladnám pl. mosógép. Nem váltanék munkahelyet. A lényeg az, hogy úgy használd a pénzt, hogy ne legyen feltűnő senkinek.
   
  kalitka kedveli ezt.
 3. Mexa

  Mexa Állandó Tag

  Új életet kezdenék 1 kisvárosban,mert ez kezd szétesni.Továbbtanulnék,nyitnék 1 kis üzletet vennék egy 2 szintes saját házat,ahol kertészkednék és szabadidőmben rajzolnék,festenék....és ha már kiéltem a magányom,végre 1 rendes pasit választanék..
   
 4. tyukanyo76

  tyukanyo76 Állandó Tag

  Ez attól is függ, mennyi lenne a nyeremény. De ha sokat nyernék akkor: magán iskolába járatnám a gyerekeim, csinálnék egy alapítványt a rászorulók megsegítésére, segítenék a családomon, elmennék egy altatásos fogászati kezelésre, és még sok ilyen apró cseprő dolgot csinálnék amit most nem csinálok. Ja és felmondanék a melóhelyen és kávézót nyitnék.
   
 5. kalitka

  kalitka Állandó Tag

  anyukamnak egy vilagkoruli utt lenne az elso.
  magamnak vennek egy kis hazikot magyarorszagon (szerbiaban elek). jol kipofoznam, sok modern cucot raknak bele. aztan meg belekoztoznek. talalnak munkat, a megmaradt penzt meg bankba raknam, jo lesz az majd ha lesznek gyerekek, jol kiiskolaztatnam oket. na meg ha megoregszik az ember, nyugdijra ugy sem szamithatunk.
   
 6. Roberci

  Roberci Állandó Tag

  Szia. Egyetértek azzal amit irtál. Én is igy oldanám meg a milliókat.
   
 7. shuggy

  shuggy Tag

  vennék egy tanyát :rolleyes:
   

Megosztás