Hajrá Fradi, hajrá magyarok....

Tamás(Ottawa)

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdvözlök minden Fradi drukkert Kanadában, és azokat is, akik máshonnan itt megfordulnak!

Mindenek előtt bemutatkoznék: Hámory Tamás vagyok Ottawából, és minden az alábbiakból felmerülő kérdésre nagyon szívesen válaszolok, s ha kell magyarázattal is szolgálhatok.

Mint tudjátok, a Ferencvárosi Torna Club tagtoborzót kezdett meg gondjainak enyhítésére. A tagok messzemenő jogokkal, többek között a klub működését is befolyásoló beleszólási joggal, rendelkeznek. A cél 30 000 tag, határidő: nyitott. A feladat teljesítése érdekében önállóan szervezkedő regionális központokat javasoltak. Az észak-amerikai régió összehangolásával engem bíztak meg. Ez a feladat nem egyszemélyes, ezért kérném, azon különböző provinciából itt olvasók jelentkezését, akik segíteni szeretnének.

További információt, a hét folyamán apránként, itt találhattok majd meg. Kérem hírdessétek barátaitok, ismerőseitek körében ezt a kezdeményezést!

Előre köszönöm türelmeteket, és esetleges jelentkezéseteket!

Fradista üdvözlettel,
Tamás(Ottawa)
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Torontoban van Fradi Kontos Ferenc vezetesevel,van fiatalabb koruak is, nalunk jatszik kapusuk a Matyas pince zenesze.
Azt hiszem a masik nagyobb csapat a Vasas,a fiuk tobbet tudnak errol mondani.;)
 

sasocska

Állandó Tag
Állandó Tag
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" align=center><TBODY><TR bgColor=#ebebeb><TD class=fl1 style="FONT-SIZE: 10px" colSpan=4>2006-12-07 12:36:47</TD></TR><TR bgColor=#fafafa><TD class=fn1 width="100%">Győzelem az MLSZ ellen!</TD><TD align=right></TD><TD align=right></TD><TD align=right></TD></TR><TR><TD class=fl1 colSpan=4 height=10></TD></TR><TR><TD class=fl1 colSpan=4>
20050619ftc_cimer.jpg
Ma reggel 9 órakor kezdődött meg az a tárgyalás melyen klubunk jogerősen megnyerte a Magyar Labdarúgó Szövetség elleni perét!

A labdarúgó szövetség jogtalanul vonta meg tehát a licencet a Ferencvárostól!

Klubunk vezetői a további jogi lépéseket a napokban gondolja át és tájékoztatja a Ferencváros szurkolóit és a közéletet.

Idézet az elnökség mai közleményéből:

"a Magyar Labdarúgó-szövetséggel szemben minden fórumon bebizonyosodott a Ferencváros igaza, legyen szó a fegyelmi bizottságról vagy a polgári bíróságról. Azaz összességében jogellenes volt a Ferencváros kizárása az első osztályú labdarúgó-bajnokságból, illetve a Ferencváros jogszerűen fordult jogorvoslatért a polgári bírósághoz."

...Meglátjátok visszatérünk,
és csapatunk bajnok lesz!

</TD></TR><TR><TD class=fl1 colSpan=4 height=10></TD></TR><TR><TD align=right></TD><TD class=fl1 noWrap align=middle colSpan=2>Szerző: GriniStormy</TD><TD align=middle> </TD></TR></TBODY></TABLE>
 

lampard

Állandó Tag
Állandó Tag
A bíróság nem azt mondta ki, hogy jogtalan volt a kizárás, hanem az nem volt szabályos, ahogyan kizárták. az a vacillálás, hogy egyszer ki, mégse, mégis kizárják stb. A bíróság azt nem vizsgálta, hogy az első osztálynak egyébként megfelelt-e a Fradi.
 

tomeeeboy

Állandó Tag
Állandó Tag
A fradi megnyerte a pert jogelenes volt őket kizárni az NB1-ből.
Most várom a folytatást. Az MLSZ vesztett. Most jönnek majd a nagy csaták.
 

zolikv

Állandó Tag
Állandó Tag
Azért egy kicsit kétélü penge ez az MLSZ el való pereskedés. Mert ezt mindkét fél megszívhatja. Amúgy FRADI drukker vagyok én is. És mélyslgesen felháborított a kizárás. Most örülhet Kisteleki. A legnagyobb magyar klubb a másodosztályban játszik, a válogatott meg Máltától is kikap. Azért ez már nagyon nagy túlzás.
 

alladin

Új tag
Magyarországon nincs is foci.Nem tudnak focizni.
Ha szép meccset akarok látni,akkor a sport adot nézem,vagy kimegyek a megyei szintre és azt nézem meg.
 

puci

Új tag
Fradi szurkoló vagyok Bp-ről és nagyon sajnálom a csapatomat, hogy ide került.DE remélem fogunk még örülni a fradi sikereinek. Puci
 

szolo

Állandó Tag
Állandó Tag
Eddig az új vezetés is csak nyilatkozni és ellenségképet rajzolni volt képes. Pénz még mindig nincs. Naponta változik a "felszámolni-megmaradni" játszma. Félő, hogy a most toborzott tagok pénze is kárba vész, ha a nagy zsák lyukas marad. Ezért megy nehezen az egész, mert nincs bizalom.
 

lampard

Állandó Tag
Állandó Tag
Puci azt írja, hogy fogunk még örülni a Fradi sikereinek. Én az NBII-ben is örülök a Fradi sikereinek.
A Fradinak most sincs egy fillérje sem, akkor miből akar NBI-es lenni?
Félre ne értsétek Fradi drukkerek, én nem örülök a kizárásnak, de csak azért nem kizárni, mert ő az a bizonyos "nagyisten" Fradi, ezt képzelni túlzás.
 

lampard

Állandó Tag
Állandó Tag
Azzal nem értek egyet, amit gyulaur írt, hogy nem ér pénzt a Fradi játéka, mert vannak tőlük gyengébb csapatok, akik kapnak pénzt (akár jegybevételre gondolunk vagy bármi másra), csak korábban nagyon el lett valami szúrva a Fradinál, és még nem találták meg a kivezető utat.
Kívánom, hogy minél előbb sikerüljön. Mondom ezt NEM Fradi drukkerként.
Hajrá Loki!
 

vgabesz66

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv mindenkinek!

Elvileg lesz megoldás a Fradinál, legalább is azt mondta egy sport közgazdász, mert valamilyen tervet készített, hogy csak üzemeltetni fogják a klubbot és nem eladni. Remélem igaza lesz az emberkének és kilábal a magyar foci legsikeresebb klubbja a gondokból! Mert azért ne feledjük, hogy melyik csapat jutott be a BL és UEFA kupa csoprtkörbe!!!
HAJRÁ FERENCVÁROS!
 

lampard

Állandó Tag
Állandó Tag
vgabesz66, úgy legyen, ahogy mondod, lábaljon ki a Fradi a válságból, és várjuk őket Debrecenben egy jó mérkőzésre. Csak már előre sajnálom, hogy itt ki fognak kapni, na, de a 2. hely meglehet majd az NBI-ben.Azt nem mondom, hogy a Borsodi Ligában, mert akkor már nem így fogják hívni, de akkor is hajrá Loki!
 
Oldal tetejére