Internet Iskola Ingyenesen

Melitta témája a 'Tudakozó - A CH technikai kérdései' fórumban , 2006 Június 17.

 1. MadGhost

  MadGhost Állandó Tag

  számítógép kezeléshez ajánlok segítséget, a lehetőségeimhez mérten amiben tudok segítek, látogasd meg ezt az oldalt, http://pantosoft.uw.hu olvasd el vagy kérdezz, és rövidesen válaszolok rá.
   
 2. madzsi

  madzsi Állandó Tag

  Nagyon jó az oldal amit ajánlasz!
   
 3. nemszukseges

  nemszukseges Állandó Tag

  sajnos az oldal már nem elérhető :(
   
 4. FLAMINGO

  FLAMINGO A KERESŐ MŰKÖDIK! Fórumvezető Kormányos

  A tanfolyam Kanadában zajlott/zajlik.
  A belinkelt oldal helyett vannak más segítő linkek is
   
 5. Zocahun

  Zocahun Állandó Tag

  Akkor erről lemaradtunk
   
 6. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Kiderült: brutális lesz az internetadó mértéke

  Kifejezetten magas lesz a jövő évre bejelentett internetadó mértéke. Az adó alapja a felhasználó által bonyolított adatforgalom lesz.

  Minden megkezdett gigabájtnyi adatforgalmazás után 150 forintos adókötelezettséget ír elő a Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter által ma bejelentett, jövőre életbe lépő új szabályozás. A távközlési adóról szóló törvény módosítása szerint az adó alanya a szolgáltató lesz, a mértékét a felhasználó által lebonyolított, GB-ban kifejezett adatforgalom jelenti majd.

  Egy 5 GB-os mobilnetcsomag ma nagyjából 3000 forintba kerül, erre 750 forintnyi plusz költség kerül majd, ami 25 százalékos emelkedést jelent. Egy korlátlan vezetékes nethozzáférés árát 4-5000 forintnak számolva még brutálisabb arány jön ki, ezen ugyanis egy átlagfelhasználó havi 30-50 gigát, de akár 200-at is minden további nélkül leforgalmaz. (Itt megmérheti, ön mennyit fogyaszt.) Ebben az esetben az adó mértéke 4500-7500, vagy akár 30 ezer forint lehet, ami jól láthatóan több, mint a havi díj. Ekkora pluszt egyik szolgáltató sem fog lenyelni.

  Het éve, ellenzékben a Fidesz még azt mondta: az internet megadóztatása mindenkinek rossz.
   
 7. cdurmol

  cdurmol Állandó Tag

  Eddig sikerült a netet mindenfééle kormányellenőrzés alól kivonni. Legalábbis a "nyugati" demokráciákban. Ami persze nem jeleni azt, hogy mások nem ellenőriznek bennünket a neten.
  Őszintén remélem, hogy sikerül lebeszélni Pártunkat és Kormányunkat erről az akcióról. BÁÁÁR olvastam olyat is, hogy nem gondolják komolyan a fiúk ezt az adót, csak éppen más, a neten nagyon tárgyalt dolgokról szeretnék elvonni a közérdeklődést.
   

Megosztás