KÉRÉSEK: filmek, mesék, musicalek, operettek,stb.

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

LaBandida

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Az alábbi filmeket keresem, eredeti nyelven vagy magyar szinkronnal:


- Előszobák és Hálószobák (Bedrooms and Hallways)

- Rage!

- Out on a limb (Ég és föld között)

Köszönöm előre is.
 

cila48

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok.
Keresek egy filmet sajnos a címében nem vagyok biztos/Ellenséges területen/ de nem biztos,hogy ez a címe.Amit tudok róla.Két tudósító lezuhan Szerbia területén.Egyiküket a csetnikek lelövik a másik egyedül menekül.
Ha valakinek meg van,megköszönöm ha feltölti.\\m/
 

loborj

Állandó Tag
Állandó Tag
LaBandida melyikre gondolsz?


Halálkanyar - U Turn (1997)---> Ez megvan
színes,magyarul beszélő, amerikai thriller
rendező: Oliver Stone
író: John Ridley
forgatókönyvíró: John Ridley
zeneszerző: Ennio Morricone
operatőr: Robert Richardson
vágó: Thomas J. Nordberg, Hank Corwin

szereplő(k):
Sean Penn (Bobby Cooper)
Jennifer Lopez (Grace McKenna)
Nick Nolte (Jake McKenna)
Powers Boothe (Potter sheriff)
Claire Danes (Jenny)
Joaquin Phoenix (Toby N. Tucker)
Jon Voight (vak ember)
Billy Bob Thornton (Darrell)
Bo Hopkins (Ed
Bobby Cooper Las Vegas felé autózik, hogy kipróbálja szerencséjét, és kifizesse egy tartozását. A sivatag közepén, egy benzinkútnál lerobban az autója, s nem akad senki, aki meg tudná javítani. Bobby bekutyagol hát a közeli kisvárosba, hogy ott keressen egy szerelőt. Bár ne tenné! Ebben a városban mindenki defektes: a férfinak idővel kezd úgy tűnni, mintha valamelyik elmegyógyintézet egy, a sivatagba kihelyezett osztályára került volna. Bobby mihamarabb elhúzná a csíkot, de nem teheti: a városka foglya marad. Azt hiszi, ennél rosszabbra már nem fordulhatnak a dolgok, amikor találkozik a különös Jake-kel, aki nem hétköznapi ajánlattal lepi meg: arra kéri, hogy Bobby - jó pénzért - ölje meg a feleségét, Grace-t. Bobby elvállalja a feladatot, de amikor megismerkedik a vonzó Grace-szel, váratlanul újabb megbízatást kap.




Gyilkosságból kitűnő

(The Curve, 1998)

Egyéb címek: Dead Man's Curve

Uv (utóvizsga) helyett hv (halotti vizsga)? Azt beszélik némely elvetemült e- gyetemisták, ha a kollégiumi szobatárs elpatkol, nem kell vizsgázni az átélt sokk miatt. Chris és Tim analízisszigorlat helyett ki is löki szerencsétlen lakótársát az ablakon, s tényleg megússza a vizsgát. Amikor a néhai barátnője értesül a történtekről, ő is ugrik. gy Chris barátnőjének sem kell magolnia. A baj csak az, hogy hátra van még hét félév...

Nemzet: amerikai
Stílus: krimi, thriller
 

Oscar9

Állandó Tag
Állandó Tag
film keresés

sziasztok! szeretném letölteni Belmondotól a Riói kaland című filmet, ha valakinek megvan és feltenné nagyon megköszönném.
 

m.agnes1968

Állandó Tag
Állandó Tag
kérés

Sziasztok! én a Vörös pimpernel 1934-es változatához keresek magyar feliratot, vagy ha valakinek van, szinkronos változatot. ha lehetséges, a filmet data.hu-ra feltölteni... előre is köszönöm! :)
 

Metronom

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Már régen keresem A domb (1965) című angol, illetve Az ördöngősök című francia filmet. Ez utóbbinak van egy újabb változata Az ördög háromszöge címmel.

Előre is köszi a segítséget.


Metronom
 

Oscar9

Állandó Tag
Állandó Tag
nagyon szépen köszönöm neked a linkeket, de volna még egy kérésem ha leírnád nekem lépésről-lépésre hogy kell filmet feltenni a netre ha valakinek kellene egy film ami nekem megvan, előre is köszönöm a segítséget mert nem régóta számítógépezem és szeretném megtanulni hogy tudjak másoknak adni.
 

Beks

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Most ment az M1-en a Richárd nyomában c. dokudráma. Sajnos DVD-n nálunk nem adták ki, de gondoltam, hátha valaki felvette, és esetleg fel tudná tölteni. Nagyon megköszönném:))
 

tottenhotta

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nagyon régóta keresem a "Languszta reggelire" és a "Széplány ajándkba" című filmeket. VHS-en meg is vannak és digitalizáltam őket, de a kép szinte nézhetetlen. Amennyiben valakinek megvannak ezek a filmek DVD minőségben, bármilyen nyelvű hanggal, és feltenné, nagy örömet okozna nekem. A magyar hangot alá tudom tenni. Előre is köszönöm szépen.
 

PalBaal

Állandó Tag
Állandó Tag
Hello Mindenki!

Az Amerikai pite 6. és 7. részét keresem dual audiós formában (+felirat is jó lenne) . Aki orvosolni tudja a problémát az kérem jelezzen. :)
 

MamiLollo

Állandó Tag
Állandó Tag

oregur94

Állandó Tag
Állandó Tag
Keresem az Egy férfi és egy nő, valamint a folytatását
az Egy férfi és egy nő húsz év múlva című filmeket magyar szinkronnal. Főszereplők Anouk Aime és Jean-Luis Trintignant.
Előre is köszönöm a fáradozásotokat.
 

LaBandida

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!

Szia loborj,

a Deadman's Curve egy 1978-ban készült zenés film az amerikai Jan & Dean énekes duó életéről. Surf zenét játszottak a 60-as években. A tévé először és utoljára 1983-ban adta le, én akkor láttam kisgyerekként és nagy hatást tett rám. Azóta keresem. Az MTV filmtárában megvan ugyan, de azt mondják, lejárt a játszási joga, nem adhatják le.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére