Kézilabda

ciriaco

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Hát egy x lett a dánok ellen a franciáktól nem szabad kikapni mert akkor vége!
Remélem nyernek a csajok!
 

ciriaco

Állandó Tag
Állandó Tag
igaz hogy ott már nem lesz egyzserű dolgunk.
nagy ajándék lenne ha éremért játszhatnánk de szerintem ez ennek a csapatnak távoli cél jelenleg
 

opel

Állandó Tag
Állandó Tag
Két csapat verhető,taktikus ,fegyelmezett játékkal.A harmadik pedig ,majd alakul,hátha összejön.
 

Susnya791211

Állandó Tag
Állandó Tag
Hála istennek megvertük az ukránokat is. Bár a 6-7. helynél többet én sem nézek ki sajnos a csapatból, elég hullámzó teljesítményt nyújtanak.
 

Krampusz8

Állandó Tag
Állandó Tag
Inkább gyenge az a hullámzó, úgy látom... Eddig még nem játszottunk jól, szerencsére két ellenfelünk még gyengébb volt...

A norvég csapat valószínűleg túl nagy falat nekünk, de az amúgy igen jó spanyolok legalább olyan rapszodikusak, mint mi, s talán éppen akkor fogunk ki jó napot. Hátha összejön... A többi csapatban is nők játszanak, kiszámíthatatlanul csapongó teljesítményekkel.

Hajrá magyarok!
 

Arima3

Állandó Tag
Állandó Tag
A norvégok elleni meccsre én is kíváncsi vagyok. Nem számítok győzelemre, de egy szép, jó játékra igen. Volt már olyan, amikor kikapott a csapat, de nagyon jól játszott, csak az ellenfél még jobb volt. Ilyenkor nem fáj annyira a vereség, mint amikor a saját hülyeségünknek köszönhetjük. Ha megtesznek mindent, mégsem sikerül, akkor csak dicséret illeti őket. Én ebben bízom. Veszíteni (szépen) is tudni kell.
A játékvezetésre nem lehet panaszunk, és ..hát ....talán a kommentátorokra sem ;););)
 

opel

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon sok új van a csapatban,idő kell.Még másokat is ki kell próbálni.A játékosokkal saját csapatukban nem Imre Vilmos foglalkozik.Ott is sok mindent megtanulhatnának.Dánoknál,franciáknál már régóta a mostani szövetségi kapitány van,ők sem értek el mindig jó eredményt.A franciák már régen elmentek haza,a dánok nem voltak az olimpián.Norvégoknál szintén ez a kapitány van régóta,2004-ben nem voltak az olimpián,Pekingben nyertek.Nem mindjárt és mindenért a kapitányt kel bántani!
 

Petra15

Állandó Tag
Állandó Tag
Mit szóltok a lányok kézilabda eb-n nyújtott szereplésükért? Én sztem nagyon jók voltak és megtettek mindent, de kár h nem sikerült megverni a norvégokat, meg a spanyolokat. De ennek ellenére is: HAJRÁ MAGYARORSZÁG
 

Petra15

Állandó Tag
Állandó Tag
Opel egyetértek veled, h nem mindenért a kapitányt kell hibáztatni, de a többi sportben sem tudom megérteni hogyha a csapat rossz miért a kapitányz kell elküldeni? Ti értitek?
 

lszragk

Állandó Tag
Állandó Tag
Én nem értek egyet, hogy mindig a kapitányt kell elküldeni. Nem ő futkos a pályán, nem ő hozza meg azt a döntést, hogy elpasszolja-e a labdát vagy kapura dob vele....
 
Top