Kézilabda

szabina03

Állandó Tag
Állandó Tag
Remélem nem érnek el rossz helyezést női kézilabdaválogattottunk az idei(kínába megrendezett) vb-n!Bár sok a sérülés miatt a hiányzok és igen fiatal a keret,de nekik most jött el az idejük,hogy megmutassák mit tudnak!!!Csak kár hogy nem láthatom az isei vb-t, mert a digi adja a meccseket és nekünk meg nincs:((!!!!

Hajrá Magyarok!Hajrá csajok!!!Sok sikert a vb-hez!!

Kézilabdás hírekkel kapcsolatban a legjobb oldal a hadball.hu!!!!
 

sverkos

Állandó Tag
Állandó Tag
Igazság szerint a csapatnak kapus poszton lehetnek gondjai, hiszen Pálinger nélkül eleve hendikeppel indul a csapat... és rajta kívül nem igazán van jó kapusa a csapatnak. Herr Orsolyát favorizálják szerintem a csapat kárára (nem ellene vagyok csak nem kéne ennyire makacsul ragaszkodni hozzá)... Triffa Ágnes már bizonyított a Junioroknál is és anno a Vasas egyik legjobb játékosa volt... A fiatalok meg lehet ezen a tornán fognak berobbani a köztudatba, hasonlóan az U20-as focicsapat tagjaihoz... Hajrá lányok!
 

Bán Balázs

Állandó Tag
Állandó Tag
sajnos nagyon gyengék voltunk a románok ellen.
bár ez még egy nagyon fiatal válogatott.
azért mindent bele magyar csajok,!!!
 

cicamica1988

Állandó Tag
Állandó Tag
szia! végre! örülök hogy valaki indított egy ilyen fórumot is. én 4éves koromtól kéziztem aztán lett egy csúnya balaesetem és abba kellett hagyni, igy aztán ma már csak egy vigaszom marad ha nézhetem a meccseket.
hajrá győri audi eto kc és hajrá mkb veszprém!
amúgy nem tudja valaki hol tekinthető meg a kínai vb meccsei élőben?
 

Arima3

Állandó Tag
Állandó Tag
én is ott nézem sajnos. elég szaggatott a kép, és a hang sincs együtt a képpel. de több mint a semmi. 17:15 ide.
 

polovcev

Állandó Tag
Állandó Tag
Holnap Magyar - Spanyol. Én egy kicsit tartok ettől a meccstől. A lányok japán elleni játéka nem ad túl sok optimizmusra okot.
 

Shevchenko

Állandó Tag
Állandó Tag
Hihetetlenül izgalmas hajrát követően szerzett pontot a magyar női kézilabda-válogatott Spanyolország ellen a kínai világbajnokságon. Mátéfi Eszter együttese remekül tartotta magát a végjátékban és ért el 21-21-es döntetlent az Európa-bajnoki második ibériaiak ellen a középdöntő első fordulójában. A mieink legjobbja az ezúttal is fantasztikusan védő Herr Orsolya és az utolsó pillanatokban egalizáló Zácsik Szandra volt. Bravó, Lányok; csak így tovább!

NŐI KÉZI-VB, KÖZÉPDÖNTŐ, II-ES CSOPORT, 1 FORDULÓ:
MAGYARORSZÁG-SPANYOLORSZÁG 21-21 (8-10)
Suzhou, 300 néző. Vezette: Brunovsky, Canda (szlovákok).

Magyarország: Herr O. - Bódi 1, Bulath 4, Kovacsics 2, Tomori 1, Tóth T., Juhász 3. Cserék: Pastrovics, Triffa (kapusok), Orbán A. 2, Szabó V. 1, Szekeres, Tóth K. 2, Zácsik 5. Szövetségi kapitány: Mátéfi Eszter.

Spanyolország: González - Augilar 2, Barno 3, Benzal, Martín 6, Cuardado 1, Begona Fernández 5. Cserék: Ciobanu (kapus), Asensi, Alberto, Lopez, Mangue 2, Oncína 1, Pinedo 1, Beatriz Fernández. Szövetségi kapitány: Jorge Duenas de Galarza.

Kiállítások: 12, ill. 6 perc:
Hétméteresek: 3/2, ill. 8/6.

A csoport további mérkőzései:
Románia-Kína 40-19 (21-12)
Norvégia-Dél-Korea 27-28 (14-13)

<TABLE class=eredmeny_table border=0><THEAD class=tablehead>A II-ES CSOPORT ÁLLÁSA: </THEAD><TBODY><TR class=color_1><TD>1.</TD><TD>Spanyolország</TD><TD>3</TD><TD>2 </TD><TD>1</TD><TD>0</TD><TD>76-60 </TD><TD>5 p</TD></TR><TR class=color_2><TD>2.</TD><TD>Románia</TD><TD>3</TD><TD>2 </TD><TD>0</TD><TD>1</TD><TD>95-69 </TD><TD>4 p</TD></TR><TR class=color_1><TD>3.</TD><TD>Koreai Köztársaság</TD><TD>3</TD><TD>2 </TD><TD>0</TD><TD>1</TD><TD>88-80 </TD><TD>4 p</TD></TR><TR class=color_2><TD>4.</TD><TD>Norvégia</TD><TD>3</TD><TD>2 </TD><TD>0</TD><TD>1</TD><TD>77-71 </TD><TD>4 p</TD></TR><TR class=color_1><TD>5.</TD><TD>MAGYARORSZÁG</TD><TD>3</TD><TD>0 </TD><TD>1</TD><TD>2</TD><TD>65-77 </TD><TD>1 p</TD></TR><TR class=color_2><TD>6.</TD><TD>Kína</TD><TD>3</TD><TD>0 </TD><TD>0</TD><TD>3</TD><TD>56-100 </TD><TD>0 p</TD></TR></TBODY></TABLE>
 

Shevchenko

Állandó Tag
Állandó Tag
NŐI KÉZILABDA-VILÁGBAJNOKSÁG, KÖZÉPDÖNTŐ, 2. FORDULÓ:
DÉL-KOREA–MAGYARORSZÁG 28-28 (11-17)
Suzou, 500 néző. Vezette: C. Bonaventura, J. Bonaventura (franciák)

DÉL-KOREA: Li Min Hi, Mun Kjong Ha – Dzsung Dzsi He 4, Kim Csa Jon 3, Kim On A 5, Li Eun Bi 5, Mjung Bok Hi 3, Mun Pil Hi 2, Rju Eun Hi 2, Vu Szun Hi 4, Nam Hjun Hva, Pak Hje Gjung, Li Szeon Mi, Ju Hjun Dzsi, Kang Dzsi, Hej, Ju Hui. Szövetségi kapitány: Li Dzsae Jung.
MAGYARORSZÁG: Herr O., Pastrovics - Bódi 1, Bulath 7, Kovacsics 4, Tomori 2, Tóth T., Juhász 2, Pastrovics, Orbán A., Szabó V. 1, Szekeres 1, Tóth K., Zácsik 8, Szucsánszki 2. Szövetségi kapitány: Mátéfi Eszter.
Kiállítások: 4 ill 14 perc.
Hétméteresek: 6/4 ill. 4/2
 
Oldal tetejére