Kézilabda

Freemy

Állandó Tag
Állandó Tag
Jó kis meccs volt, igazából esélye sem volt a másik csapatnak. Ha ilyen jól folytatja a Szeged, nagyon messze juthat!
 

Julcsikus

Állandó Tag
Állandó Tag
Ki nézi a női VB-t?

Elég rosszul játszunk a Lengyelek ellen! Azért ennyire nem kéne lebecsülni a lengyeleket!:rolleyes:

De ezen a VB-n még nem produkáltunk nagyot.:eek:
 

Detti1986

Állandó Tag
Állandó Tag
Ja nyertünk a lengyelek ellen, de nyerhettünk volna nagyobb gólkülönbséggel is.
Eddig még nem nyújtottak valami nagy formát a csajok!
 

Fredw

Állandó Tag
Állandó Tag
Remélem úgy játszanak a lányok a VB-n, ahogy a francia fociválogatott szokott. Először bizonytalanul, aztán egyre jobban belelendülve. És a vége a döntő…
 

aniko45

Állandó Tag
Állandó Tag
Végre alakulnak a dolgok,jó volt a németek elleni meccs,a románokon való győzelem egyenesen szenzációsra sikerült!Remélem nincs megállás a dobogóig!HAJRÁ LÁNYOK! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!!!!:p
 

aliz.kiss

Állandó Tag
Állandó Tag
Sister!
Látta a magyar női kéziválogatott tnapi meccsét az oroszok ellen?
Kikaptunk egy góllal. Mit szól ehhez?:(
 

aliz.kiss

Állandó Tag
Állandó Tag
Kezdem azt hinni, hogy ez már "hazai vonás". Mindig az a bizonyos "banánhéj" vagy úgy is fogalmazhatnék: "paraszthajszál". Már ha érti mire gondolok...
Sajnos nem vettem fel a mérkőzést, de úgy tudom, holnap kora délután lesz a köv. meccs a Sport 1-en. Tudja fogni azt a csatornát? Amúgy bocsánat, ha néha sokára válaszolok, dehát tudja, az elfoglaltság...:)
 

aliz.kiss

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát igen, ezt bizony elszúrták, és tippem sincs, mi lehet az oka annak, hogy a magyar férfi válogatottal karöltve általában ez van a nemzetközi tétmérkőzéseken. Amiért véres verejtékkel megdolgozunk, azt egy hirtelen mozdulattal elengedjük. Ez a sok-sok tehetséges játékos a saját klubcsapatában egész idényben eredményesen játszik, aztán jön egy nemzetközi világverseny, jön vmiféle Black Out és a sok jó játékos egy csapatba tömörülve már nem tud olyan pluszt nyújtani. Azért az 5.hely megszerzésében reménykedem és abban is, hogy a női és a férfi válogatott szövetségi kapitánya is megtalálja a válaszokat/ megoldásokat a miértekre. Ne kelljen már éveknek eltelnie úgy, hogy nem tudunk bizonyítani a tudásunknak megfelelően a nemzetközi porondon. Hajrá magyarok! :)
 

isty

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez igy nem igazsagos lemenete egy VB-nek.Jobbak vagyunk mint a romanok es ok ott vannak a negy kozott.Jobbak vagyunk a nemeteknel,angolanal ,a franciaknal stb.Mas megoldast kellene mar kitalalni,nem az egyenes agu kiesesi rendszer az igazi.Egy mas lebonyolitasu VB-n akar masodikok,vagy legalabb harmadikok lennenk.Szep volt lanyok!!!
 

opel

Állandó Tag
Állandó Tag
Sokan szidták Mocsai Lajost az elvesztett olimpiai és Vb döntő miatt.Most legjobb esetben 7. hely!!!!???Hogy van ez???Nem tartom rossz edzőnek Németh Andrást,a Fradinál bizonyított,de...???
 

aniko45

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem a fejekben van a baj,pedig olyan sok jó játékosunk van,de könnyen föladják!Sajnálom azokat akik beletettek apait-anyait ,s ez lett a vége !Kár!!!!!Sajnálom az edzőt is!Meg kell találni a "hogyan-tovább"kérdésre a választ!
 

opel

Állandó Tag
Állandó Tag
Nehéz dolog.Nem lehet sokáig várni,mert az olimpiai kvalifikációs mérkőzések mindjárt itt lesznek!!!!!Addigra elsősorban fejben kell rendet tenni!!!!!Egy néhány játékos cseréjén is el kellene gondolkodni.Ki kellene próbálni az újakat nemzetközi szinten is.Esetleg hetente egy-két napos közös edzés is beleférhetne??? Persze Magyarországon kellene játszani,nem külföldi csapatban!!!!!Meg kell a játékosokat fizetni.A külföldi csapatokban nem kapnak megfelelő játéklehetőséget!!!!!
Nagy leégés!!!!!!!!Pedig a bajnokság nem rossz.
 

aniko45

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát nem erre számitottunk,de a vezetés sem,nem tudom hogyan tovább,marad e Német András,vagy sem,lesz e lányokban erő továbblépni!Igazad van,sok idő nincs,nincs idő a sebeket nyalogatni,tenni kell,én optimista vagyok,remélem sikerül meg újúlni!:(
 
Oldal tetejére