Kötés, horgolás 2018. november 13-tól

Status
Not open for further replies.

Ragzse

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Van unikornis lány baba,maci lány baba...mindenféle,de találkozott már valaki láma lány babával?
 

Relabor

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Az alábbi Stip and haak mintákat keresem. Örülnék, ha megosztaná valaki.
 

Attachments

  • bagoly.jpg
    bagoly.jpg
    9.3 KB · Views: 284
  • bárány - kicsi (1).jpg
    bárány - kicsi (1).jpg
    122.9 KB · Views: 273
  • medve - kicsi.jpg
    medve - kicsi.jpg
    3.8 KB · Views: 294

Ragzse

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát ez nagyon cuki,köszönöm,de olyasmire gondoltam, mint a képen,baba test, és állati kiegészítők,de evvel is már tudok mit kezdeni ☺
 

Attachments

  • Screenshot_2019-04-01-19-48-37-1.png
    Screenshot_2019-04-01-19-48-37-1.png
    490.2 KB · Views: 313

Gabri-Ella

Állandó Tag
Állandó Tag
Jóóóóóreggelt Vietnám :D Mondhatnám de nekem inkább "Dojcsland" másnak meg más, szóval maradjunk a szép jó reggelt mindenkinek-nél :dr_26:
Ha már húsvét közeledik és ha már becsippentődött derék miatt kényszerpihenő,hát horgoljunk :) Tegnap elkezdtem egy úgy néz ki überbrutál nagy nyulat és elmélkedésem közben fennakadt egy gondolat. Húha, de hiszen a szomszédok is szoktak kapni valamit. Eszembe jutott egy spirálos nyúl.Már régen is keresetm a leírását, most megint nekiveselkedtem, de nincs. Pedig valahol az oroszoknál meg kell, hogy legyen. De ha mégsem, akkor nekem elég lenne, ha valaki mutatna egy olyan leírást amivel a folyamatosan szélesedő spirális horgolást eltudom készíteni. Mert ez biz úgy készült. A körlapok és közé egy gyöngyös megoldás nekem nem tetszik. A többi már csak ujjgyakorlat lenne. Na, ha eddig elolvastad akkor már dicséretet érdemelsz és meg is mutatnám az óhajtott akármit :) Köszönöm ha segítesz :hurra:
 

Attachments

  • 0de729097503a6ffef8a43322c5a30b9.jpg
    0de729097503a6ffef8a43322c5a30b9.jpg
    102.9 KB · Views: 220
Last edited by a moderator:

pöttyösdoboz

Állandó Tag
Állandó Tag
Jóóóóóreggelt Vietnám :D Mondhatnám de nekem inkább "Dojcsland" másnak meg más, szóval maradjunk a szép jó reggelt mindenkinek-nél :dr_26:
Ha már húsvét közeledik és ha már becsippentődött derék miatt kényszerpihenő,hát horgoljunk :) Tegnap elkezdtem egy úgy néz ki überbrutál nagy nyulat és elmélkedésem közben fennakadt egy gondolat. Húha, de hiszen a szomszédok is szoktak kapni valamit. Eszembe jutott egy spirálos nyúl.Már régen is keresetm a leírását, most megint nekiveselkedtem, de nincs. Pedig valahol az oroszoknál meg kell, hogy legyen. De ha mégsem, akkor nekem elég lenne, ha valaki mutatna egy olyan leírást amivel a folyamatosan szélesedő spirális horgolást eltudom készíteni. Mert ez biz úgy készült. A körlapok és közé egy gyöngyös megoldás nekem nem tetszik. View attachment 1661424 A többi már csak ujjgyakorlat lenne. Na, ha eddig elolvastad akkor már dicséretet érdemelsz és meg is mutatnám az óhajtott akármit :) Köszönöm ha segítesz :hurra:
Nem szeretnélek elkeseríteni, de ez is a körlap-gyöngy kombóval készült. Körlapot nem tudsz spirálban horgolni. Szalagot tudsz spirálban horgolni.
 
Status
Not open for further replies.
Top