Kedvenc filmem

vodi13

Új tag
Sziasztok! Mindenkinek ajánlom a2012-t eszméletlen jó film,rentgeteg számítógépes efektus van benne. Az egész összeállítása nagzon szupi.
 

vodi13

Új tag
Tegnap náztük meg az Egyszerüen bonyolult c.filmet. Rendessen álethü és elgondolkodtató, persze ha elvált vagy, vagypedig elvált szülő gyermeke.
 

vodi13

Új tag
Ha szórakoztató filmet kerestek, ajánlom a figyelmetekbe a Holliday c. filmet, illetve az Egy cipőben-t. _Az utobbiból választottam az esküvőmre a verset.
 

Eddy_

Új tag
Avatar - Szép, látványos, de szerintem sok benne a klisé
Fűrész 6 - Ez már sok volt az első 5 után
Exférj újratöltve - no comment
 

Atticus32

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem is rengeteg olyan filmem van, ami nagy hatással volt rám, de talán-talán, ha választani kéne, ez a három pályázna a legnagyobb eséllyel.

Hetedik, Harcosok klubja, A remény rabjai

Inkább csak az utolsó kettő...

A Harcosok klubja miatt lettem konzervatív (furán hangzik, mi?!), és valószínűleg A remény rabjai miatt megyek számvitel mesterre.
 

evika82

Állandó Tag
Állandó Tag
Most néztem meg a Viharsziget c. filmet.Tudom,hogy kapott pár jó kritikát,de nekem valahogy nem jött be.Majdnem bealudtam rajta.
 

Mayam

Állandó Tag
Állandó Tag
Az egyik kedvenc filmem a "Ház a tónál". Egy kis ismertető a filmről:
"Kate egy chicagói kórházban vállal állást, ezért megválik a bérelt tóparti háztól. A postaládában üzenet hagy a következő bérlőnek, melyben kéri, hogy az ide érkező leveleit továbbítsa neki. Amikor a következő bérlő, Alex az építész megérkezik, teljesen más kép fogadja. A ház elhanyagolt, sűrűn be van nőve gazzal. Alex elhatározza, hogy rendbe hozza a házat. Egy különös eset arra sarkallja, hogy elővegye Kate levelét és válaszoljon rá. Kiderül, hogy Alex és Kate kétévnyi távolságban él egymástól. Levelezni kezdenek egymással, és kapcsolatuk egyre jobban elmélyül."
 

mandi13

Állandó Tag
Állandó Tag
Miket szeretek? Ten inch hero, Jane Eyre, Sólyomasszony, 23 -as szám, Karibtenger kalózai :) Java részt olyan vígjátékokat, amiken tényleg lehet nevetni, meg a horror áll még igazán közel hozzám.
 

KZIldi

Új tag
Villámtolvajt láttam épp tegnap este.
Jó kis film aki szereti az ilyeneket. Bár én azt hallottam róla, hogy amolyan Harry Potter pótlásnak készült, de nem üti meg a Harry Potter filmek szintjét szerintem.
 

radobea

Állandó Tag
Állandó Tag
Én mindenevő vagyok, de a kedvencek az Operaház fantomja, A Karib-tenger kalózai, A csúf igazság, A ház a tónál, stb., de nagyon szeretem a rajzfilmeket is. A legújabb kedvencem az Avatar 3D-ben.
 
Oldal tetejére