Kedvenc filmem

verka

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem a "Tökéletes trükk" (The Prestige) című film nagyon tetszett! Aki szereti az izgalmas thrillereket, annak csak ajánlani tudom!
Számomra a Tökéletes trükk = tökéletes film
 

avantifuturo

Állandó Tag
Állandó Tag
Megnéztem Michael Douglas és Demi Moore főszereplésével a Zaklatás c. filmet!

Legjobb Thrillerek egyike! Nagyon ajánalom, bár a magyar szinkron elég durva, szóval csak 18 év felett! (hát gondolom amúgy az eredeti hang se kutya :) )
 

KAJMI

Állandó Tag
Állandó Tag
Ja és a Hollyday c. filmet tegnap , férfi lévén azt gondoltam , valami nagyon csöpögős romantikus történet , de ritkán láttam ilyen remekül felépített sztorit. 130 perc de 40-nek tűnik.
 

lapappilon

Állandó Tag
Állandó Tag
see no evil
maga a tortenet bizarr, bomlott utalasokkal...
erdemes ketszer is megnezni, h leerjen a zseton , milyen durva film...
 

Onix Sayron

Állandó Tag
Állandó Tag
Volt szerencsém részt venni az EMELET c. film szegedi díszbemutóján. Fantasztikus színészi alakítás zseniális rendezés... rossz film. Hogyan? Hát azt mindenki döntse el maga. Egyszeri megnézésre mindenképpen ajánlom.
 

webteve

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyértelmű!A Lesz ez még így se! az utolérhetetlen.Nem csoda,hogy Jack Nicholson és Helen Hunt megkapták a férfi és női főszerepért az Oscart.
 

webteve

Állandó Tag
Állandó Tag
Viszont!A Sziklák szemét csak erő idegzetűeknek ajánlom.Elég brutális film.Tényleg sokkoló.Véres.Egymást csapkodják a baltával,meg...ehhez hasonlók.Megnéztem,mert ilyen film is van.Szökőévben egyszer ilyet is meglehet nézni,de tényleg elég gáz.
 

Flo79

Állandó Tag
Állandó Tag
A héten a Véres gyémánt című fimet néztem meg. Nagyon hatásos film. Megrázó ahogy 8 év körüli gyerekek gyilkolják az embereket, döbbenetes hogy egy kőért mennyi emberen gázolnak át. És mindezzel kontrasztosan megmutatja Afrika csodás tájait. Aki szerette a Hotel Ruandát annak biztosan tetszeni fog. És után ha lenne pénzed gyémántra akkor sem vennél.
 

zigzag

Állandó Tag
Állandó Tag
Miami Vice...felejthető. Csúcsszuper technika romantikával fűszerezve. Semmi újat nem mutat fel a többi akcófilmhez képest.
 

astinka

Állandó Tag
Állandó Tag
en utoljara a Dejavu-t, meg a Boratot neztem meg,...meg a Traffic-et...a Dejavu tenyleg szuper..a Borat erdekes..a Traffic joo..
 
Oldal tetejére