Keresztszemes mintak a Vilag minden tajarol III.

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

macleod

Állandó Tag
Állandó Tag
Valamiről lemaradtam?
Ne sértődj meg!:dr_175: Macleod nem rossz indulatból mondta és itt szívesen segítünk mindenkinek,de az észrevételeinket is leírjuk.:oops:

Ha még fent áll a problémád akkor nyugodtan írd meg a megfelelő helyre és várj türelemmel vagy ott még esetleg meg is sürgetheted.
Semmiről, ami fontos lett volna, én meg biztos, hogy nem bántásból írtam. Több helyen is megjelent ugyanaz az írás egy mintával kapcsolatban, rövid idő alatt több is, és ezért pontosan úgy nézett ki, ahogy néha szokott, mikor valaki a 20-t gyűjti, volt már ilyen, meg türelmetlenség is. Na, mindegy, kár volt megbántódni, leginkább csak arra jó példa, hogy a leírt betűk más hangulatot sugallhatnak mint a szándék. Utána a FB-on megtaláltam ugyanazt a kérést, és talán tudtam segíteni: ennyi.
 

macleod

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon tetszenek a Neocraft minták, csak egy bajom van velük: nem tudom milyen fonallal dolgoznak :'(
Fincával (legalábbis ezt jelölik meg a mintaív színes borítóján). Itt egy váltó, de nem sokra mész vele. Mert ezek egységcsomagban, fonallal előrecsomagolt készletek, amire nincs ráírva a felhasznált márka száma (gondolom, üzletpolitika :) ) Tehát ez a szemmértékes kategória. Ha olyan mintát találsz, ahol a fonalak színe is be lett szkennelve, akkor szemmérték alapján, vagy egyéni ízlés-bátorságpróba alapján válogatsz magadnak színeket, és onnét a sajátodhoz tartod magad. Annyira mellé nem tudsz lőni, legfeljebb más árnyalat lesz, mint az eredeti. VAgy esetleg előkerül olyan mintaív, ahol a szemmértékezést már valaki megcsinálta, és lehet használni. (Abban is van, persze kockázat, de hát miben nincs? :) )[HIDE]mindenféle váltók[/HIDE]
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére