Kinek mi a hobbija?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Isabelle

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem a hobbym: Kirándulás, biciklizés, hajókázás, ejtőernyőzés:) és még sok minden más, emellett nagyon imádom az állatokat, a természet csodás szépségét, lelkes állatvédő vagyok, és meg vetem az állatkínzás bár mely formáját legyen az bár mennyire csekély is.:):):)
 

Nita8703

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Én szeretek különféle kreatív dolgokat kipróbálni és csinálni. (pl.: origami, gyöngyfűzés, üvegfestés, nemezelés). Szívesen olvasok, szeretek zenét hallgatni és jó nagyokat kirándulni. És ha úgy adódik a párommal horgászni.
 

Méreg Anna

Állandó Tag
Állandó Tag
Hobbym: az olvasás. Mindent elolvasok, szeretem a változatosságot a könyvek terén. Van, hogy egyszerre több könyvet is forgatok, a hangulatom adja , hogy éppen melyiket folytatom azon a napon.
Hobbym: a munkám, a tanítás. Nagyon szeretem a gyerekeket és büszke vagyok rájuk. Örülök, hogy a munkám örömet okoz ebben a nagyon nehéz és szomorú világban.
 

Akiralk

Állandó Tag
Állandó Tag
Én szeretek családfa kutatással foglalkozni, ezen kívül szeretek még festeni és érdekel az asztrológia is.
 

runy

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát én régen gyöngyöztem, meg épület maketteket csináltam ( utóbbival néha még most is foglalkozom )
Mostanában írogatok, mangákat olvasok, könyveket olvasok :) Azt hiszem ezeket lehet most fő hibbimnak tekinteni :)
De szeretek főzni is, új recepteket kipróbálni, meg társasjátékozni, meg moziba járni - filmeket nézni
 

benzsofi

Állandó Tag
Állandó Tag
Én nagyon szeretek a kreatív kuckómban otthon alkotni többed magammal.Amilyen technikákat sikerült megismernem, mindet kipróbáltam és nagyon nyitott vagyok mindenféle alkotós dologra.Szabadidőmben zenélek,mert szeretem a hangszereket is és énekelek.Továbbá főzni,állatokkal foglalkozni(macska, fehér egér, halak) és gyerekekkel lenni is nagyon szeretek:).Örülök hogy eljutottam erre az oldalra,mert sok új dolgot tanultam Tőletek!
 

tagi58

Állandó Tag
Állandó Tag
Én unokázom, kutyával foglalkozom és nagyon szeretek keresztszemes képeket készíteni. Mivel oviban dolgozom, a gyerekekkel kiélhetem egyéb kreatív hajlamomat.
 

judith0425

Állandó Tag
Állandó Tag
Én szeretek vert csipkét készíteni, gobelinezni (számolósat nem, csak előre festetett :) ), kötni, fonalgrafikázni (ehhez szeretek sablonokat szerezni innen-onnan), hűtőmágneseket, gipszképeket készíteni, jeles ünnepekkor aktuális díszeket kreálok... Szóval mindent szeretek, amihez kreativitás, kézügyesség szükséges. :) Csak az idő, az az ellenségem... (napi 8 óra munka, 2 gyerek, 1 férj, 2 kutya). Ezek mellett hetente 2x tornázni járok.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére