Kinek mi a hobbija?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Dorcsibaba

Állandó Tag
Állandó Tag
hogy mi a hobbim?

sziasztok!
hogy nekem mi a hobbim?? fúúú, nagyon sok van.... imádok hímezni, és táskákat szütyőket varrni, azokat meg keresztszemes hímzéssel díszíteni... (farmerra keresztszemes a legjobb!!!)
de meghímzem a tojásokat is... szereztem fürjtojást....:D olvasókat is készítek, meg koreai oldalról próbálok gyöngyözni, na az a nemsemmi!!! :wink:
 

Párta

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Én szeretek olvasni, gyöngyékszereket készíteni, varrni és szeretek nagyokat sétálni.
 

csandinka

Állandó Tag
Állandó Tag
Rajzot tanítok felső tagozaton. A gyerekek igénylik, hogy nap, mint nap friss ötleteket vigyek óráimra, ezért regisztráltam ide , hátha itt bővíthetem ötlettáram. Remélem, ha meglesz a szükséges hozzászólásszámom, ez is sikerülni fog!:)
 

h.eva

Állandó Tag
Állandó Tag
Az élménypedagógia számomra több, mint hobby, szinte minden szabadidőmet arra forditom, hogy tovább képezzem magam, új ötleteket, módszereket tanuljak. Trénerkedem, tanitok( ált. iskolában, gimnáziumban és főiskolán), és az utóbbi hetekben kezdtem tanulgatni a gyurmaékszerek keszitési technikáját. Nagyon érdeke!
 

Kao89

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem sok hobbym van. Szeretek olvasni, írni, gyöngyöt fűzni, fonalképeket készíteni, filmet nézni, zenét hallgatni (főleg musical-eket), barátokkal beszélgetni, állatokkal játszani...
 

Kao89

Állandó Tag
Állandó Tag
Főzni is szeretek, bár nincs sok esélyem rá egy nővér és anyukám mellett.. Viszont a mozit én is szeretem. Igaz elég rég voltam már, de azt hiszem hamarosan jelentkezek barátnőmnél ezzel a témával. :)
 

ggabszi

Állandó Tag
Állandó Tag
Az én hobbim a süti sütés és régi recepteket és szakácskönyveket gyűjtök. HA valakinek van kérdése régi sütikkel kapcsolatban-lehet, hogy tudok válaszolni!
 

illúzió

Állandó Tag
Állandó Tag
Hobbi? Manapság nagy luxus ha valaki a hobbijának élhet. Valamint ha ott dolgozik és alkot amit szeret.
Nekem sajnos a számítógép a hobbim,és bizony sok megrovást kapok miatta. Koromhoz nem illő cselekedetnek minősítik. Igy aztán sokszor titokban "hobbizok"
A technikai részletek is nagyon érdekelnek.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére