Kutyafajtak

Törzsfőnök

Állandó Tag
Állandó Tag
Tizedes

Az én kutyám, a Tizedes csak akkor hangos, ha örül valaminek, mondjuk, megjöttem, ha valaki más jön, látogató, postás...ilyesmi, akiknél mindig máshogy jelez úgyhogy simán tudom már ki az, de akkor is, ha valami gazember szagot érez a környéken. Akkor nehéz leállítani. No meg persze akkor is mondja a magáét mikor szerelmes. De már ezt a kódot is ismerem. Aztán szokott még énekelni is. Mert ilyen Jack Londonos éneklő kutya. Akkor zendít rá, ha valami zenét, vagy szirénát hall. Az a katalizátor. Amúgy, ha nincs semmiféle inger csendben van.
icon7.gif
 

Klarisza

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekünk is van 2 magyar vizslánk...az egyiket nemrég találtuk és befogadtuk...
Előtte is két vizslás család voltunk...csak sajnos nemrég a kutyik egy futtatás alkalmával elkóboroltak és napokig nem találtuk Őket...mire megtaláltuk az egyiket elütötte egy autó...a másik meg ült mellette és őrizte (ezt csak elmondásból tudjuk)...aztán valaki befogta a másikat és elvitte haza...szerencsére kitudtuk deríteni hova vitték így visszakaptuk a kutyust...de nagyon sajnálom a másikat :-(
Aztán nemsokkal utána találtunk egy nagyobb termetű szuka vizslát...befogadtuk amíg nem jelentkeznek érte...de lehet a végén nálunk marad.
Nagyon okos kutyák...és annyira visszaadják azt a szeretetet amit kapnak hogy az hihetetlen...Én nagyon szeretem őket
 

KDina

Állandó Tag
Állandó Tag
Az én szomszédomnak 2 saját kutyája van,plusz mindig beújít egy újabb kutyát,mert adoptálással foglalkozik. (AZ 1 szobás lakásban)Szóval,amíg nem ad túl egy kutyán,addig mindig 3om kutya van nála. És amit művelnek... Az egy dolog,h ugatnak egész nap. Este 10kor úgy hívta fel a párom,h akkor mikor jön haza,mert elég idegesítő kezd lenni. Egyébként meg rohangálnak egész nap. Plusz van még egy cicája,az minden nap átjár hozzánk,ha nyitva az erkély ajtónk. Amúgy nekem is van kutyám (csak anyunál maradt,amikor elköltöztem),úgyhogy nincs bajom velük,csak ez már kicsit sok.
 

jti

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem staffordshire terrierem van. Felér egy túlméretezett cicával. De más kutyákat nem igazán tűr meg.Már icipici korában is neki akart menni minden kutyának.

Gratulálok mindenkinek ezen a fórumon. Nagyon szépek a kutyusok!
 

bkata

Állandó Tag
Állandó Tag
Magyar vizsla

nekem is van egy vizslám. Két hete nagyon hullik a szőre. Tudtok valamit javasolni?

Nem lehet, hogy ez csak a tavaszi szőrváltása?
Jól fürdesd meg és keféld ki a régi szőrszálakat.

Ha nem az akkor lehet,hogy étrendet kell módosítani, (nem tudom, hogy mit eszik a kutyusod) ,
esetleg még szőrregeneráló vitamint is adhatsz neki.

bkata
http://gallery.site.hu/u/bkata/
 

bkata

Állandó Tag
Állandó Tag
magyar vizsla

de ha nagyobb mértékű a szőrhullás feltétlenül vidd el az orvoshoz..... (lehet gombás eredetű, de lehet allergiás szőrhullás és még nagyon sok, de ezt csak az orvos tudja kiszűrni)
 

mutyike

Új tag
Nekem staffordshire terrierem van. . De más kutyákat nem igazán tűr meg.Már icipici korában is neki akart menni minden kutyának.

Gratulálok mindenkinek ezen a fórumon. Nagyon szépek a kutyusok!


hogy irtad?" Felér egy túlméretezett cicával"
akkor nem sokkal nagyobb vagy neked a miniatür staffordod van?
 

jti

Állandó Tag
Állandó Tag
hogy irtad?" Felér egy túlméretezett cicával"
akkor nem sokkal nagyobb vagy neked a miniatür staffordod van?

Nem. A barátságosságára gondoltam, illetve a bújósságára. Állandóan simogatni kell, vagy ő dörgölőzik. Lehet, hogy macska volt az apja? :grin:
 

hermina21

Állandó Tag
Állandó Tag
hello nekem egy basset houndom van azt mondtak hogy nagyon nyugodt kutyafaj de nalam nem valt be!ezek a kutyak tele vannak energiaval!27kg a draga Montym es kepes akkorakat szokkeni mint egy hegyi kecske igaz a foldeteressel bajok vannak!a szervot es a feket kifelejtettek belolle!igy a kanyarok bevetelevel es a megalas is gond!de imadon el se tudnam kepzelni lassan nelkule a napokat!legyek akar milyen szomoru tuti valamit kitalal hogy o legyen a kozeppontba es megnevettessen!

ja es van meg 4 macskam is meg volt 2 papagajom de mar csak 1 van mivel a Toki macskam kiszemelte a kalitkat es sikeresen reggelizet belolle sajnos!baleset!
 
Oldal tetejére