Mátrix energetika

lanyijanos

Állandó Tag
Állandó Tag
Quantum Leap Program - 1. rész Agyhullámok



Quantum Leap Program - 2. rész Hitrendszerek



Quantum Leap Program - 3. rész Meditáció és vizualizáció



Quantum Leap Program - 4. rész Kvantumugrás



Quantum Leap Program - 5. rész QLP


Kedves Tamás!
Az információ ömlik, azonban nekem úgy tűnik, hogy legtöbbje a spiritualitásból megélni akarók business-e.
Üdv. János
 

V.T.

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Janos es Mindenki!

Igen van beloluk boven!:) En olvastam a konyvet es sok jo gondolat van benne. Ami megfogott a konyvben azaz hogy ahogy leirja a kulonbozo tudatallapotokat hogy hogyan lehet azokat elerni megtartani jatszani vele stb.. ezek hitelesek , szamomra legalabbis. En is igy ehhez hasonloan tapasztaltam meg es latszik a gondolatmeneten a konyvnek hogy jo helyre akarja elvinni az Olvasot.
En inkabb reszesitem elonybe azokat az irokat,eloadokat akik gyakorlatokat is mondanak es nem csak elmeleti spiritisztak.
Ugyanis ha elkezdjuk ezeket a koncentracios elme figyelo fokuszt kialakito/elosegito gyakorlatokat ezek altal valoban betudunk lepni a kreativsag allapotaba es innen valoban csak rajtunk mulik hogy mit is teszunk gondolunk tervezunk teremtunk. Es ez a kulcs aki ide el jut az biztos nem lesz koveto.Semmilyen formaban sem.
En azt mondom minnel tobbet jatszunk a tudattal magaval. Uszkaljunk benne ismerkedjunk. Szokjuk meg azt az allapotot. Ne jelkepeket keressunk kereszt buddha lo delfin akarmi mert amire fokuszalunk az megis jelenik! Es elkezdodik egy korbekorbe futkoraszas.Farkaba harapo kigyo , esete ugye.
Hanem csak az erzesekre figyeljunk.Kesobb rajovunk hogy a fej gondolkodik a sziv erez. Tehat a gondolatok lancolata amiket mi magunk fuzunk sorra , es teoriakat technikakat elmeleteket amiket kovetunk azokat szinte mind a fej hozta letre az ertelem. Erzes nelkul csak logikusan.Ezert nehez elkepzelni hogyan lehet atszokni az erzesekre a gondolatokrol:)
Pedig a normal allapot az egeszeg fentartasanal a bal es a jobb agyfelteke egyutt zakatol es igy ez altal belepunk a szivunkbe a szivtudatosagunkba ahogy most nevezzuk es a szivunk iranyitja az elmet amin keresztul megvalosul a josag a fizikai sikon. Mivel az elme nem rossz hanem egy eszkoz egy kapocs a Lelek es a Test kozott. Lehet jora is hasznalni es lehet lerakni azon tuli tajakat kemlelni is.
A jelszo Gyakorolni:))
Udv Tamas
 

phoenyx

Állandó Tag
Állandó Tag
Tehat a gondolatok lancolata amiket mi magunk fuzunk sorra , es teoriakat technikakat elmeleteket amiket kovetunk azokat szinte mind a fej hozta letre az ertelem. Erzes nelkul csak logikusan.Ezert nehez elkepzelni hogyan lehet atszokni az erzesekre a gondolatokrol:)
Kedves Tamás!

Nekem van egy rendkívüli ismerősöm, csontkovácsolással foglalkozik alapvetően, de nemcsak ezen a területen remekel, hanem tudatosság tágításban is jártas ;)
Az egyik alkalommal megjegyezte: az érzést -> követi 1 gondolat mely újabb ->érzést hoz létre, ebből -> újabb gondolat pattan ki -> amely érzéssel teljesedik ki; és ez így folytatódik a végtelenségig.
Megkérdőjeleztem, mint mindig, amit hallok tőle, és tudatosan figyeltem a folyamatot, végül igazat adtam neki, mert a mindennapjainkban valóban így éljük meg: az érzéseinket gondolatainkkal(/szavainkkal) fejezzük ki, melyek újabb érzéseket keltenek, és így tovább...
 

V.T.

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Phoenyx!

Megprobalom mas szavakkal , bovebben elmagyarazni mit is ertettem itt pontosan.
Ugye itt most egy tudatallapot milyenseget kell/kellene elmagyarazni. Vegyuk peldanak az alfazast. Ugye ezt mar mindenki tobbszor atelte, tapasztalta. Kesobbiekben ha rutinosak leszunk hamar rajovunk -megerezzuk - hogy mikor vagyunk benne az alfa tartomanyban es mikor estunk kibelole. Ha magat a tudatallapot valtast -ahogy beertunk a masik "tartomanyba" keletkezik egy erzes - nezzuk es vizsgaljuk akkor hamar eszre vesszuk hogy valami "mas" vesz minket korbe ,mas az erzekeles mint a megszokott.
Ugye ez nem kerdes ezt mindenki eszre veszi mikor van alfaban es mikor nem , a relax alatt.
Ha kiesek belole az azert volt mert egy gondolat vagy egy kep vagy akarmi elmozditotta a fokuszomat a szandekomtol , belegabalyodtam es maris tovabb sodort magaval.

Ugyan igy mukodik a szivtudatossag is vagy is amit irtam fentebb. Amikor erzesekrol beszelunk a matrix vagy akar kapcsolatteremto gyogyitasban akkor itt a mar az alapjaratunk hogy ugy mondjam a figyelo es megfigyelt tudatallapotban van/vagyunk. Ezt ugye csak ugy tudod "felvenni", rahangolodni ha mar a gondolkodas zajat atlepted es tulmentel rajta.

A peldadban amikor azt mondja az ismerosod hogy: "az érzést -> követi 1 gondolat mely újabb ->érzést hoz létre, ebből -> újabb gondolat pattan ki -> amely érzéssel teljesedik ki; és ez így folytatódik a végtelenségig."

Tokeletesen igaza van mivel Ot is elvitte a gondolat sodrasa! Es ha leellenorizted es Te is ugy talaltad , akkor teged is :) Mert ugye az erzest koveti egy gondolat ez stimmt de amikor tudatossagrol beszelunk akkor mar itt eszre kell/kellett volna venni , hogy a gondolat vitt egy ujabb erzeshez. Tehat mar letertem az osvenyrol es mar tancolok is aminek sosem lesz vege:) En azt javasolnam amikor ott vagyunk es jon egy gondolat akkor elengedem a gondolatot es varok egy ujabb erzesre ami felbukkan.Amig nem jon addig varok es varok.Aztan ha megszokjuk az erzeseket - ezeket a mely "zsigeri" erzeseket , amolyan oszton erzesek - akkor veluk rajtuk tudunk csuszni tovabb mas tudatallapotokba is.

Ha a Figyelo poziciojaban vagyunk akkor ott tokeletesen kivulrol latjuk/erezzuk a dolgokat. Ha ebbol a tartomanybol vagy tudatallapotbol is kiesunk akkor megszunik az erzes .Mint az alfanal amikor megszunik az "alfaerzes".

Kellemes Napot
Tamas
 

pikon

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Ott tartok, hogy olvastam Richard Bartlett és Frank J. Kinslow könyvét. Még egyenlőre próbálkozom a dologgal, még nem teljesen világos. De találtam egy érdekes videót a két pont módszerrel kapcsolatban.
Először is itt azt mondja a hölgy, hogy a háton megnyitja az energia csatornákat. Majd ez után kiválasztja a vállon és a kézen a két pontot. De itt jön megint egy új dolog, a levegőből húz be energiát? Ez egy kicsivel másabb, több mint, ahogyan a könyvekben van.
Tulajdonképpen mi történik itt?
 

V.T.

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia pikon!

Az en velemenyem az hogy ahogy a holgy emliti hogy Gratzban - asszem - volt egy szeminariumon es gondolom ezt ott mutattak vagyis az az eloado igy adta at.
Gondolom kezeles alatt tobb technikat/modszert is alkalmaz. De vajon tavban ha kezel a holgy akkor hogyan nyitja meg a hati palyakat? vagy ha azt megtudja gondolati uton is tenni akkor itt miert nem ugy csinalja? Persze nem lehet egy rovid bejatszasbol egy egesz tobb oras eloadast leszurni.
De a sajat tapasztalatom azt mutatja hogyha valoban haladni akarunk es nem megragadni egy bizonyos "allomasnal" akkor elobb utobb rajovunk arra hogy ugy is tudjuk csinalni ezt hogy csak ulunk a masikkal szembe es megsem szolalunk es csak "fejben" tortenik az egesz dolog. Vagy akar tavgyogyitasnal ahol ugye abszolut nem szukseges semmi mozdulat keztartas stb...
De minden embernek megvannak a sajat "tuti" modszerei , ugy mint nekem is:)

Hogy miert is huz be energiat kivulrol ez is azert szerintem mert a holgy igy szed ossze annyi energiat hogy megbillenjen az egyen.Maskent O ugy hiszi hogy ezzel a mozdulattal kepes annyit ossze szedni hogy megtortenjen a doles.De valaki pl csak hozzaer egy ujjal es eldol vagy valaki csak ranez es eldol . Szamos lehetoseg van az energia tovabbitasra.

Olvasd csak a konyveket es gyakoroljal mert tenyleg egy masik vilag tartul fel elotted!
Ja es udv a forumon.
Kellemes Napot
Tamas
 

V.T.

Állandó Tag
Állandó Tag
Meg egy ket gondolat hatha akinek segitseg kell valamilyen formaban mert meg nem erzi igazan az allapot milyenseget.
Ugye ebbe a kategoriaba - matrix /kvantum - csak ugy tudsz igazan eligazodni ha nem a gondolatokat koveted hanem moge nezve"azokat" atugorva, total nyiltszivuseggel kemlelni az akkor meg ugy latott/erzett semmit.Mint mindennel ezt is meg kell szokni es hamar megvan akkor el lehet valoban gondolkozni miket is lehetne "muvelni" mire is jo ez a "valami" :). De elotte meg kell szokni ez a kulcs.Sokszor minnel tobbet talalkozni/csatlakozni ezzel a frekvenciaval/tudatallapottal es majd adja magat "otletkent" mire is lenne jo forditani szemely szerint annak aki eppen csinalja.
Mint amikor eloszor a meleg vizhez erunk eloszor meleg elkapjuk mert mas mint eddig de minnel tobbet logatjuk a kezunket benne rajovunk hogy tok jo es meg mondjuk furdeni is lehet benne:)
Nekem , szemely szerint az segitett marha sokat hogy elkezdtem figyelni az erzeseket. Ezt pedig ugy tettem hogy mondjuk amikor fajt valamim akkor a fajdalmat magat neztem es nem azt hogy faj a vallam , hanem hogy milyen erzes maga a fajdalom mint egy inger a tobbi kozul es csak neztem figyeltem. Egy ido utan megszunt a fajdalom es elmult a tunet.
Aztan amikor jonnek ezek a mindennapi erzetek amikre robotkent mukodunk azokat vettem sorra. Pl ehseg erzet milyen amikor mar gyomor fajas van a kajara es hogy ez milyen is ugy csupaszon.Jott az orom a banat vidamsag stb...
Ez altal hogy az erzesek figyelesevel utjuk el az idonket:) amikor ket pontozunk abszolut rutinbol fog menni hogy a kulonbozo erzetek amik a kezeles alatt feljonnek kepesek legyunk azokat minnel tovabb a figyelmunk kozpontjaba tartani.
A masik praktikus dolog ami nekem roppant sokat segitett - ezert is mondom hogy roppant kreativak leszunk ettol a mezotol/rezges tartomanytol - mint ahogy a regi mondas is mondja nezz szembe a felelmeiddel.
Ha ezt ugy szetkapkodjuk es mas szemszogbol nezzuk akkor ez is marha jol kirajzolja nekunk hogy azert tudod megoldani oket mert csak rajuk figyelsz/fokuszalsz es ha csak magat a problemat tartod a tudatos szandekod kozeppontjaban akkor megjon ra a segitseg "fentrol".Otletkent es ha meg is csinaljuk , lemasoljuk az otletunket akkor az mindig sikerulni is fog!
Mivel gyereknek szerettem sokat farkasszemeset jatszani igy ezt a szokasomat bevittem a kepzelet birodalmaba is. Ugy hogy amikor jott egy erzes es azon voltam hogy megtartsam akkor ugy alltam hozza hogy oke rendben akkor kibirja tovabb en vagy az erzes:) mint amikor a sulifolyoson fogadasokat kotottunk egymasra:)
Jeee, es sikerult tok lazan.Aztan ugy kezdtem ugralni - persze hosszas gyakrolas utan - az erzeseken mint ahogy egy kisebb patakot atugralsz a kovekrol kovekre.Es ami a fontos hogy ekozben aza energia felho vesz korul ami eppen teged erdekel ami a szandekod volt amikor eldontotted a merulest.Sodor az erzes aramlasa de kozben vegig szeded fel az "adatokat" amikre eppen szukseged van.Es lehet hogy olyan info csomaggal josz vissza hogy nem is jut eszedbe ujra csak ugy fellepni a "halora" mert meg az elozobol mindig dolgozod fel a kapott infot.

Meg egy a farkasszem az erzesekkel gondolathoz.
Ha megfigyelitek es mar megszokjatok a figyelest akkor olyan szepen eszre vesszuk majd hogy az elme pontosabban a szemelyiseg hogyan is szol bele ebbe a dologba.Ahogy megfogod az erzest es nezel a kozepebe akkor egy ido utan megjelenik egy kep vagy egy alak vagy akarmi.Ezek kozott rengeteg olyan is felbukkan ami csak a kepzelet szulemenye es nem"igazi" uzenet vagy inspiracio.
Ugye ezt mar tobb tudomanyos oldalon is lehet olvasni hogy csinaltak mar olyan kiserleteket amikor a resztvevoket abszolut inger szegeny kornyezetbe tettek. Abszolut csend es sotet.Es kozben neztek az agyi funkciokat. Voltak olyan idoszakok is amikor a mutato ugy kilengett mint amikor komoly stressz helyzetben lett volna. Volt izgalmi allapot a meres alatt volt orom banat stb../Azzal magyaraztak hogy mivel nem reagalt semmire az alany ezert az elmeje mint heee hallo mivan ott ebresztooo ugymond direkt bezavar kepekkel emlekekkel stb...
Ugyanez all fent ennel is amikor a nagy sotetseg kozepet elkezded figyelni ami az erzest szimbolizalja.Elkezd majd megjelenni egy ket dolog.Otlet gondolat erzes emlek targy akarmi.De ezek kozt is sok olyan van ami a gondolat aramlasara fog visszatenni ugy hogy eszre sem vesszuk.Ha a koncentralas kozben mar zavaro a kepek vagy ujra elkezdett zakatolni az elme akkor ismet csak az erzesre fokuszaljatok es akkor egybol vissza all a dolog .


udv Tamas
 
Sziasztok!

Nem olvastam meg vegig minden hozzaszolast mert csak most csoppentem bele, de maris van egy kerdesem? Ismertek valakit aki volt a szeminariumon, vagy kozuletek barki is reszt vett rajta? Nagyon megkoszonnem ha tudnek par gondolatot valtani vele (d) mert holnap utan megyek az elsore. Es nagyon izgatott vagyok miatta. Bar voltakeppen mely megnyugvas van rajtam. Mintha egy 25 eve keresett valaszra most tudtam volna feltenni a kerdest. Az elso spiritualis elmenyem egy konyv volt. A Ciprusi Magus. Es azota foglalkoztat hogy vajon en is kepes lennek-e gyogyitani. Persze ma mar tudom hogy igen. Mivel gyakorlom is. De valahogy ugy erzem most erkeztem meg a megfelelo valaszhoz. Huu, hat lassuk mi tortenik Torontoban. :)
 
Sziasztok!

Hoztam ezt a kepet.Erdekes:) Ez sokat segitett nekem es ezert is szeretnem Veleteket megosztani.Szoval ez egy egyszeru stimulalo progi.Ha a lanyt jobbra latjatok forogni akkor akkor a jobb agyfelteketek dolgozik. Ha pedig balra forog akkor a bal agyfelteke dolgozik. Szoval az a gyakorlas lenyege hogy tudjad cserelni az feltekek mukodeset.Mivel ugye, a jobb felel az intuitiv dolgokert ezert ha ebbe az uzem modban tartjuk az elmenket akkor johetnek az "en" nelkuli dolgok.Ha ezeket begyakoroljatok akkor mindenjki szamara vilagossa valika z hogy miert is mondjak azt az okkultista Tanitok hogy kepzelj egy alakzatot mondjuk egy haromszoget - ami jelen esetben egy Piramis - ami jobbra forog.Mivel a forgasi iranyra fokuszalunk igy automatikusan stimulaljuk a jobb agyfeltekenket.Igy abbol /azon keresztul szurjuk az informaciokat.Ami nekem sokat segitett az az hogy megfigyeltem a jobb agyfeltekemen amikor a lany jobbra forog akkor hol erzek nyomast azon az adott teruleten.Es amikor atakarok kapcsolni akkor azt a kepzeletbeli nyomogombot ( ahol az erzetet ereztem)megnyomom es maris abban az uzem modban vagyok.Erre a legjobb ellenorzesi forma ha megnezem a lanyt merre is forog.Tehat csinaljatok azt hogy begyakoroljatok hogy atvaltson jobbra forgasra majd amikor mar megy akkor a elneztek masfele de az erzetet probaljatok fent tartani es amikor vissza neztek a lanyra es ha o meg mindig jobbra forog akkor jol csinaltatok. Akkor a fokuszotokat az adott iranyra tudtatok iranyitani ami tudjuk hogy a Gyogyitas vagy is a Matrix alapja.a jobbagyfeltekes "gondolkodas".Tehat csinaljatok addig amig annyiszor csak akarjatok addig forog jobbra.A legjobb ha mindig ebben az allapotban maradtok a nap legtobb reszen.ha esetleg kiestek akkor csak fel kell idezni a lany jobbra forgo kepet! es maris a jobbagyfelteke dolgozik ujra.
Mivel a Matrix Gyogyitasnal a lenyeg hogy ne csak a jobb tulajdonsagait erositsuk hanem "ugymond" ossze kell hangholni mindket felteke mukodeset.
A Csodak fizikajaban leirja nagyon szepen Bartlett hogy miert is "gondolkodik" maskent a ferfi es a no.Mivel a ferfiak alapbol a bal agyfelteket hasznaljak ami ugye a logikus gondolkodasert felelos "a mi mibol is lesz" analitikus gondolkodas (persze nem mindenkinel) a nok pedig tobbet hasznaljak a jobb agyfeltekejuket.Es ez ugy mutatkozik meg hogy a ket agyfelteket osszeketo rostok vastagabbak a noknel mint a ferfiaknal.Ezzel magyarazhato hogy miert is ul tobb no az ezos eloadasokon mint ferfi.Mivel oket aklapbol megszolitja az ami minket ferfiakat csak halvanyan mint intuicio.De ezzel a programmal konnyen meg tudjuk tanulni a kezelest hogy atvaltsunk az analitikus agyrol az erzekentuli erzekeles birodalmaban.Tessek gyakorolni es persze mindig figyelni a belso "otletekre" es a semmibol jovo gondolatokra.

(ha rakattintotok a kepre akkor kezd el forogni nem tudom hogy lehetne belinkelni hogy egybol forogjon:( )






Csatolás megtekintése 950155
Ez nagyon bejon. Tenyleg lehet valtakoztatni a Job es bal agyfelteke mukodeset. Erre sosem gondoltam azelott. Koszonom!
 

V.T.

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Sziasztok!

Nem olvastam meg vegig minden hozzaszolast mert csak most csoppentem bele, de maris van egy kerdesem? Ismertek valakit aki volt a szeminariumon, vagy kozuletek barki is reszt vett rajta? Nagyon megkoszonnem ha tudnek par gondolatot valtani vele (d) mert holnap utan megyek az elsore. Es nagyon izgatott vagyok miatta. Bar voltakeppen mely megnyugvas van rajtam. Mintha egy 25 eve keresett valaszra most tudtam volna feltenni a kerdest. Az elso spiritualis elmenyem egy konyv volt. A Ciprusi Magus. Es azota foglalkoztat hogy vajon en is kepes lennek-e gyogyitani. Persze ma mar tudom hogy igen. Mivel gyakorlom is. De valahogy ugy erzem most erkeztem meg a megfelelo valaszhoz. Huu, hat lassuk mi tortenik Torontoban. :)

Szia ,

Na vegre!:) lesz akkor egy hiteles forrasunk! Itt kozulunk meg senkisem volt szeminariumon igy mi is izgatottak vagyunk Toronto miatt:)
Elmeny beszamolot feltetlen kernenk szepen:)

T
 

V.T.

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Aki teheti az probalja ki a theta hipnozist , gondolom mar otthon is vannak ilyen iranyultsagu terapeutak.
Akar elozo eletek gyonyoruen bele bele vagy akar nagy vonalakban vegig nezni. Vagy ha nem iranyitott dologban veszunk reszt akkor csak ebben az allapotban lehet csamborogni a mi sajat megerteseink utan , amit ugy igazan kiszeretnenk vesezni, megerteni.
Gyerekek , nincs mese ez lesz a jovo :) az allapot legfobb ismertetoje hogy maximalisan eber vagy kristaly tiszta figyelemmel es lezer pontosagu fokusszal -- Kabe mint egy eros dupla kv utan ketpercig nem pislogsz csak ugy nezel:) -- es emellett a tested es minden szinted total feltoltodik, pihen. Olyan szinten kipihenten josz vissza hogy igazabol csak kesobb esik le mi is tortent mert ugye amit lattal mint filmet magad elott ami HD minosegu es oda "csapott" neked egy jokora adagnyi informaciot .
Szoval ezert is mondogatjak hogy egy uj faj van kialakuloban. Ez igy eleg vad elsore de ha jobban megnezzuk mi masnak tudnad azokat az embereket hivni pl akik remekul tudjak hasznalni az egyes tudatallapotokat es ugy "cserelgetni" vagyis abban a tudatallapotban lenni ami eppen ott abban a tortenesben a legmegfelelobb. Itt van ugye ez a theta frekvencia. Ebben a rezges tartomanyban pihen szinten a testunk , szerveink stb... es ez az a tartomany ahol meg fent tudjuk tartani az eber fokuszunkat , talan ez lehet a legutolso ahova elerhet? Kitudja. Egy biztos ha az ember ezt az allapotot fenttartja akar par oraig es csak benne ul mintha 8 orat aludt volna total nyugodtan. De thetanal kozben azt csinalsz amit akarsz.
Itt ha tudatosan hasznalod akkor pl a gyogyitas secpec alatt megtortenik a "szemed" elott. Olyan mintha megkapnad azt a tudast amivel magadat totalisan karban tudod tartani mind fizikalisan , mentalisan , erzelmi szinten. Ugyanis ilyenkor barmit felkereshetsz magadban es megnezheted hogy az eber fokuszod "feny kavaja " amire ravetul es igy ez a tudatallapot egyik "tulajdonsaga" altal helyrejon.
Nincs szukseg kimondhatatlan osszegu szuper orvosi muszerekre mert mar elotte nyakon tudjuk csipni siman ezeket a hibas energia mintakat mielott manifesztalodnanak.
Azok akik ebben mozognak kezd szepen halvanyodni a linearis gondolkodas es komolyan mintha kezdene osszekapcsolodni es egyutt dolgozni , mukodni a ket felteke.
Es hogy miert is halvanyul a linearitas - es ezzel pl az ok-okozat is - ? Mert amire "ranezel" megerted nem kell tortennie valaminek hogy lasd mi volt az elozmenye. Maskent fogalmazva a pillanatban benne van minden. Mivel nincs ido es ter csak itt a 3Dben es ezt a "nagyobb akarmit" szeretnenk megerteni ezert ki kell lepni ebbol a dimenziobol es nem ehez kell viszonyitani a "magasabb vilagokat". A dogmatikus emberek egy adott ideahoz/teoriahoz viszonyitanak mindent , ez lehet vallasi , tudomanyi ,csoportosulas, szekta, csak egy konyv akar stb... szoval valamibol neznek ki es abbol vonjak le amiket levonnak. De ha ugy probalnak megtenni ezt hogy az adott ideat is kivulrol nezik es nem bujnak bele akkor konnyeb rajonnenek hogy egy csomo mas ideat is tarthatok a kezemben es kozbe csak nezem es nem preselem bele magamat abba a szuk skatulyaba. Vagyis elekzdhetek akar tudatosan is elni es a meggyozodeseim szemuveget cserelhetem a kedvemre. Ha akarom akkor igy ha akarom most akkor ugy:)
Mivel kilepunk a szokott kozegunkbol vagyis a 3Dbol ezert egy uj kozegben talaljuk magunkat ahol masok a jatekszabalyok es egyben az erzekeles is. Tehat itt mar nem lehet viszonyitani a 3Ds en ugy tudomhoz. Ha tobbszor kijovunk a 3des burkunkbol egyre jobban megszokjuk ezt a mas kozeget es egyre jobban tudunk mar "kifele" is nezni hogy mi is vesz minket ebben a kornyezetben korul minket.Ha itt vagyunk mar "surun" akkor egybol megvilagosodik hogy egyidejuseg van hiszen mar kileptunk az idobol annak mar itt nincs jelentosege. Itt megerti az ember a Lelek sajat multidimenzios termeszetet. Egyszere annyi helyre tudja magat "projectalni" amennyire csak vagya van.
Na de ezt mar elegge nehez szavakba formalni ezert nem is megyek bele , mert csak osszezavarom a dolgokat:)
Ja es boccs az offert de ennek valahogy ki kellett "jonnie".

udv T
 

Éleskés

Kormanyos
Fórumvezető
Kormányos
Velem a minap csináltak egy Theta healinget.
De
- ez nem volt hipnózis
- nem ment vissza a korábbi életeimbe (nem is vállaltam volna)
Úgy tűnik, működik.
 

V.T.

Állandó Tag
Állandó Tag
Velem a minap csináltak egy Theta healinget.
De
- ez nem volt hipnózis
- nem ment vissza a korábbi életeimbe (nem is vállaltam volna)
Úgy tűnik, működik.

Ok , ertelek de en nem theta healing kezelesre gondoltam hanem olyanra mint egy regresszios hipnozis csak theta szinten eled meg ezt az egeszet.
De ha te is gyakorlod akkor nem kell kezelesre jarni hanem te magadnak otthon .
 

V.T.

Állandó Tag
Állandó Tag
UJabb libabor effektus reszese voltam , jopar hete. Amiota fokuszomba kerult a matrix vagy a kapcsolatteremto nezopont azota teljesen kinyitott es amolyan nincsenek hatarok a gyogyitas teren erzest ultetett vagy keltett eletre bennem.
De "tervrajzkent" itt a fejemben hogyan is lehetne sokkal hatekonyabban csinalni es hogy lehetne a korhazakat ilyen intezmenyekke alakitani ahol abszolut a Tudat termeszetevel tortenne minden. Semmi vakolat csak ugy nyersen:)
Amikor eloszor elertem olyan sikert hogy tavolrol sikerult helyre hozni egy "problemat" es ezt tobbszor is sikerult akkor jott egy gondolat hogy probaljam meg tobb emberrel. Ezen mar regota gyakorlatozom hogyan is lehetne. Aztan jott egy olyan otlet hogy egy testkent erzekeljem vagyis mondjuk 2 ember - ezt konkretan megcsinaltam - annyit mondtam nekik hogy csukjak be a szemuket es figyeljenek a testukre hol ereznek majd valamit ha egyaltalan ereznek e . Egy helysegben voltunk es en kozben rahangolodtam a gyogyitasra es elkepzeltem egy fenylo emberi alakot es elhataroztam hogy ez az uj forma kepviseli mind kettojuket. Aztan ennek a fenytestnek elkezdtem nezni a jobb vallat egy par percig aztan kijottunk belule es megkerdeztem mindketto erezte a jobb vallat , melegseg, bizserges , huzas,szoritas stb...
Tehat ha egyszerre tobb embert tudsz kezelni igy persze ha fent tudod tartani!! a tiszta allapotot. Tiszta alatt azt ertem hogy total felre allunk es csak , csak is a kozben feljovo erzesre figyelunk.
Vagyis egy olyan elhatarozas hogy akik itt vannak a teremben azok betegsegei benne vannak ebben a fenytestben. Es csak erre a fenytestre kell koncentralni nem az ott levokre egyesevel. En nekem negy emberrel semmi eredmeny kettovel ment egybol. Ugye ugye a gyogyito kepzelete szab hatart a gyogyitasnak.
Ja es probaltam tobb szobaval messzebrol is.

Aztan a kezembe akad Richard Gordon : Kvantum erintes II konyve a 16.fejezet

Tobb szemely egyideju kezelese

Pont ezt irja le . A matrixos allando ketpontozas eredmenyekent total konnyen tudunk lehivni infot a kozos halorol. Egy kozos nagy tudatbol.
Jo gyakorolgatni mert rengeteget tanulunk bele rengeteg uj erzes energia megy rajtunk keresztul. Ennek mellektermekekent pl megtapasztalhato a spontan gyogyulas is.Beszelgettek a gyogyitasrol mondjuk 5-10 es pl egy oras beszelgetes alatt a tarsasagbol valakinek elmult a csipo fajdalma es valakinek a terde helyre jott.Bamulatos milyen prizmava tudunk valni .

Kellemes Napot
Tamas
 
Sziasztok!

Hat eloszor is be kell valjam hogy az angol nyelv(nem)tudasom kicsit gatol a megertesben itt a szeminariumon. Nagyon szaknyelven folyik az eloadas. De igy is azt kell mondjam hogy valami valtozason megyek keresztul. V.T. a hozzaszolasaidat ala kell tamasszam. Itt lenne a helyed. A parhuzamos univerzum kihasznalasa quantum fizika szempontjabol (hu de jol hangzott) szinte kezzelfoghatova valt. A problema megoldas vagy gyogyitas ertelmet vesztette. Mivel tulajdonkeppen a fizikai test problemajat probalgatjuk helyrehozni es a fizikai testet erinto hatasokat es korulmenyeket. De tulajdonkeppen minden ami tortenik az nem tortenik. Minden amit csinalunk azt nem csinaljuk. Nehez ezt kifejezni. De egy gyerek (12 eves) gyogyitasa kozben aki idegi alapon asztmas rohamokat produkal es gerincferdulese volt Dr R.B. nem csinalt semmit csupan ugynevezett idoutazassal visszament a problema eszlelese ele, es az akkori parhuzamos univerzumbol lekert egy mintat ami szerint a kiscsavo meg egeszseges volt. Amikor "visszahozta" hihetetlen megnyugvas lett rajta es fellelegzett. Aztan meg csak nagyokat sohajtozott es orult a levegonek. Kozben helyrehozta a gerincferdulest is. Lehetne hokusz-pokusz is, de a kis srac gerince menten egy voros csik jelent meg mintha korommel vegigszantotta volna valaki. De nem volt mogotte senki. A vonal meg nyilegyenes lett. Azaz a gerinc.
Szamos mas eset is lett. Kerdezzetek. Remelem megfeleloen tudok valaszolni. Most megyek vissza. Vege a szunetnek.
 

Éleskés

Kormanyos
Fórumvezető
Kormányos
Kedves Éleskés!
Ez nagyon jól hangzik! Kifejtenéd egy kicsit bővebben ? Köszönöm ! :)
Volt egy néni, aki valahonnan messziről jött, hogy fáj a válla, már 3 éve. Villanyozták, sugarazták, masszírozták, csontkovácsolták, vízbe lógatták. semmi nem használt. Csak azért jött fel tegnap (egy bemutatóra), hogy velem találkozzon, az energetikai csontkováccsal. Néztem a vállát, semmi baja. Néztem a gerincét, van rajta egy repedt porckorong. Megkezelgettem, összeillesztettem. A néni forgatta a karját, emelgette, aztán majdnem megpuszilt, csak nem ért fel hozzám. Azt mondta, megérte a hosszú út, eddig senki nem tudta a fájdalmát nemhogy csökkenteni, de elmulasztani!
 
Oldal tetejére