Matyas Pince

Melitta témája a 'Toronto és környéke' fórumban , 2006 Október 11.

 1. FiFike

  FiFike Állandó Tag

  Ez olyan mint a szuk cipo ha kenyelmetlen , szorit akkor kidobjuk . Pedig ha felhuznank egy szammal nagyobb samfara , ott hagynank par napig .. elkepzelheto , hogy kenyelmesse valna ;-)
  Ohh es a 'normalis hangvetel' is relativ . A gondolkodas mod ha negativ , azert lehet oszinte , de ez nem mindenkinek konvenial . Amikor pozitiv .... orom hangulat keredik belole de nem fedi a valosagot . Ezt felenk porhintesnek neveztek ;-)
   
 2. HCCC

  HCCC Állandó Tag

  Vannak alapveto emberi normak, melyek megtartasa szukseges ahhoz, hogy megfelelo beszelgetes tortenhessen emberek kozott. Tobben keptelenek megerteni, hogy nem szabad a masik embert szemelyeben tamadni, hanem annak gondolataval kell vitatkozni. Ez alapfeltetel egy kozossegi tarsalgasban, aki erre keptelen azt nem szabad hagyni szohoz jutni.
   
 3. starter

  starter Kitiltott (BANned)
  Az esettel kapcsolatban: szerintem az volt a baj, hogy néha kicsit komolyra fordult a téma, és ezt itt nem lehet. Volt egy régi tagtársunk valahol nyugatról, aki úgy oldotta meg ezt a frenetikus problémát, hogy betett a szöveg közé, elé, alá és fölé rengeteg mosolygót. És ezáltal ojjanjó nézett ki, hogy ki se modizták. ( jójó, tudom, hogy nagyon olcsó trükk ;) )

  Ma se zavar senkit a szövege, pedig még most is, évek teltével is olvasható ....

  Azért írtam most ezt ide, hogy akik megkukultak itt hirtelen, legyen valami pici kis ötlet számukra is: hogyan maradhat bennt a vélemény.
   
 4. Maya1954

  Maya1954 Új tag

  :confused: pedig mar hoztam a piros box kesztyumet. Na nem baj Zsoltikam, majd mashol , maskor, es mas idoben azert meg lejatszuk ezt a mecset, hamar egesz nap telefonaltam hogy felvertezem magam informaciokkal.:cool:
   
 5. starter

  starter Kitiltott (BANned)

  HCCC fórum

  Az ötlet kitűnő. Már csak be kellene indítani.
  Üdv.
  Valotte
   

Megosztás