Meztelenül jógáznak a félénk pasik

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2013 Február 19.

Melitta - 2013 Február 19, 19:47
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  meztelen ferfi.jpg

  Önbizalom-fejlesztőnek tartják, ezért jelentkeznek csapatostul a meztelen jógaórákra egy kanadai városkában. Kizárólag férfiak mehetnek.

  „Van, aki csak meztelen akar lenni, ez olyasmi, ami szerepel a bakancslistáján, de sokan azért jönnek, hogy fejlesszék az önbizalmukat – mondja a különös jógaóra vezetője, Chris McBain. – A meztelenül végzett jóga segít szembenézni a félelmeiddel, és az a legszebb az egészben, hogy a teremben senki nem fog ujjal mutogatni rád vagy kinevetni.”


  Nem valószínű, hogy bevállalnánk egy ilyen önbizalom-növelő módszert, hiszen meztelenül állni egy csomó idegen ember előtt elég rémisztő. De úgy tűnik, az órán részt vevő pasik nem így gondolják. A ruhában végzett jóga pedig sok sztárnak segített talpra állni.


  „Ruhában szoktam jógázni, de ruha nélkül segít a saját magad építette falakat leküzdeni. Ez pont olyan dolog, amin előtte nem kell gondolkodni, hogy menj vagy ne, csak fogd a jógaszőnyeged, és menj” – tanácsolja a bizonytalankodóknak Jordan Kelly. A módszer hívei szerint néhány gyakorlatot ruha nélkül sokkal könnyebb elvégezni. Hát sok sikert!
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2013 Február 19.

Megosztás