Mit adtál ma?,és mi az Amit kaptál?

katus

Állandó Tag
Állandó Tag
Szép Napot Kívánok!

Drága fülesmaci! Nagyon sok szépséget kívánok a mai napra is!kiss

Drága Marika ! Nagyon Szépek a munkáid amit köszönök Neked!kiss
Mi történt a bácsinál,hogy van?
 

foco

Állandó Tag
Állandó Tag
Mit kaptam? Benyomásokat a "nagylányom" leendő általános iskolájáról. Hihetetlen, hogy most született és már nyílt napra mentünk megnézni a tanítónéniket, hogy hogyan bánnak a mai diákjaikkal, és próbáljunk benyomást szerezni, hogy az első lépéseket miként fogják vezényelni a suliban. No ilyenkor megáll az ember egy picit és felméri, hogy honnan indult és hol tart most.
 
F

fülesmaci93

Vendég
KELLEMES,SZÉP ESTÉT MINDENKINEK!

%F3%F3%F3.jpg


TOVÁBBI SZÉP ESTÉT!
 

vicacska

Állandó Tag
Állandó Tag
Mit adtál ma és mit kaptál

Ma adtam a jóindulatomat, megértésemet, türelmemet, a munkámat a munkatársaimnak és akivel kapcsolatba kerültem. Cserébe kaptam ugyanezt.
 

Mester126Mari

Állandó Tag
Állandó Tag
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Drága Katus!

Azt kérded mi történt a bácsival? Minden csütörtökön tornázunk, jól van az állapotához képest, örül ha megyek, ez nekem is nagy öröm, ápolja őt a lánya sajnos most annak is eltört a keze, de nem viszik a bácsit kórházba, ellátják őt otthon. Felajánlottam a segítségemet, köszönik, de a fia a szomszédban lakik így megoldott a helyzete.
Ma megyek hozzá és segítek "kicsit az életét jobbá tenni", ez amit ma adok. Amit kapok az ő szeretete. S ez nekem nagy elismerés.



N_vtelen_49.jpg

<o>
</o>
 

katus

Állandó Tag
Állandó Tag
Jó éjszakát kívánni ideértem,lehet már mélységes álmaitokat élitek?

Szeretettel köszöntöm akik először járnak itt,érezzétek jól magatokat!

Köszönöm a szépségeket minden Barátnak amit hoztatok,és egész héten
gyönyörűségekkel voltatok jelen.

Marika Veled örülök az eredménynek,hiszen mennyi jó érzést tud ez Neked,és
a bácsinak is adni.Olykor a lélek rezdűlése gyorsabb a fizikai sikernél,de hogy
örömtapasztalást nyer ez kétségtelen.Legyen sok ilyen napod!

Boldog sok sok örömre ébredést kívánok!
 
F

fülesmaci93

Vendég
KELLEMES,SZÉP HÉTVÉGÉT KIVÁNOK MINDENKINEK!

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.videoplayer.hu/videos/embed/323066"></param><embed src="http://www.videoplayer.hu/videos/embed/323066" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"></embed></object>kiss
 
F

fülesmaci93

Vendég
EGY KIS TAVASZ.......LEGYEN SZÉP NAPOTOK!

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.videoplayer.hu/videos/embed/322631"></param><embed src="http://www.videoplayer.hu/videos/embed/322631" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"></embed></object>kiss
 

Mester126Mari

Állandó Tag
Állandó Tag

<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CMESTER%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]-->
Drága Katus!

Ma magamat kényeztettem. Tegnap Budapesten voltam az egyik országos nyugdíjas szövetség gyűlésén. Nagyon elfáradtam az utazásban és nem utolsó sorban a 10 cm-es magas sarkú csizmámban.
Ma "szent heverdel" napot tartottam és pihentem valamint olvastam, neteztem stb.
(Családom beleegyezésével)
Ez is kell a testnek és a léleknek egyaránt. Csönd és nyugalom!
Nektek is jó pihenést és pihentető hétvégét kívánok szeretettel!



N_vtelen_130.jpg





<o></o>

 

Mester126Mari

Állandó Tag
Állandó Tag

Kedves Mindannyian!
Egészségben, szeretetben eltöltendő vidám hetet kívánok!
Ma hoztam egy pár képet Nektek, fogadjátok szeretettel!


N_vtelen_144.jpg



 
Oldal tetejére