Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Lilith Saintcrow: Dead Man Rising (Dante Valentine 2.)
When the dead call, she answers.Bounty hunting is a helluva job, but it pays the bills. And it lets Necromance Dante Valentine forget her issues—like struggling with her half-demon side and the memory of her lover's death.Now psychics all over the city are being savagely murdered—and a piece of the past Dante thought she'd buried is stalking the night with a vengeance. Too bad she's got no way to tell which fiend–or friend–to trust. Or that her most horrifying nightmares are gathering to take one kick-ass bounty hunter down for the count.But that's only the beginning. The Devil just called. He's looking for Dante's lover–the one he killed…

Bejött a második rész is. Több dolgot megmagyaráz, amiket az elsőben nem fejtett ki, ez nagy pozitívum. Ami Dante Jace-szel művel, az szerintem gáz, de nem vagyunk egyformák. Japh feltámadásának nagyon örültem, most végre elmagyarázhatja, mivel jár a féldémonság.
 

Roberci

Állandó Tag
Állandó Tag
Robert Merle: Mesterségem a halál

Megrendítő figyelmeztetés: lelkiismeret-ébresztő kiáltvány a jó szándékú emberiséghez. De nemcsak ennyi, hanem csupa kérdés, döbbent rácsodálkozás a kor ijesztő képtelenségeire. Hogyan válhatott egy ember a nácizmus pokoli gépezetének érzéketlen alkatrészévé? Hogyan gyakorolhatta Rudolf Lang ugyanolyan lelkiismeretesen, pontosan és szenvtelenül a halál "mesterségét", mint ahogy egy pedáns adótisztviselő az adótartozásokat könyveli a tartozik-követel rovatokba? Mi történt ezzel az emberrel? Tébolyodott-e vagy épelméjű? Hiszen bizonyára Rudolf Lang is normális csecsemőként született. Mi okozta hát jellemének iszonyú kórosodását? ki a bűnös?
Hol végződik környezetének felelőssége, és hol kezdődik az övé? És Robert Merle válaszol: sallangtalan, drámai erejű írói eszközökkel tárja fel a Vilmos császári, a prefasiszta és a fasiszta kort és jellegzetes alakjainak kórképét.
Sziasztok. Én Robert Merle és Robin Cook könyv rajongó vagyok. Szeretem ahogy felizgatják a fantáziát és folyamatosan ébren tartja a kedved az olvasáshoz. A addig olvasod szinte mindenhol amíg ki nem esik a kezedből mert vége a könyvnek. Persze van még pár jó könyv amit még szeretek olvasni. most pl: Wilbur Smith _től a z Elefánt siratót. Nagyon jó könyv. Ennyit a könyv szeretetről.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Lilith Saintcrow: The Devil's Right Hand (Dante Valentine 3.)
Dante Valentine, Necromancer and bounty hunter, just wants to be left alone. But the Devil has other ideas.
The Prince wants Dante. And he wants her now. And Dante and her lover, Japhrimel, have no choice but to answer the Prince's summons. And to fulfill a seemingly simple task: become the Devil's Right Hand, hunt down four demons that have escaped from Hell, and earn His gratitude. It's a shame that nothing is ever easy when it comes to the Devil. Because of course, he doesn't tell Dante the whole truth: there is a rebellion brewing in Hell. And there is a good chance that Lucifer is about to be pushed off the throne.
But Dante is getting really tired of being pushed around. And this time, she might be angry enough to take on the Devil himself...

Ez a rész annyira nem nyűgözött lett. Japh viselkedése kiakasztó volt, Dante reakcióját mégis eltúlzottnak éreztem. Zavart a sok bizonytalanság, csak kapkodtam a fejem, nem kaptam választ a kérdéseimre. Ez a patthelyzet is zavaró, Dante Lucifer és Eve között őrlődik, látszólag nincs jó, vagy legalábbis elfogadható megoldás.
 

Sárkányka9

Állandó Tag
Állandó Tag
Kate Daniels sorozatát tegnap fejeztem be, és borzasztóan sajnálom magam, amiért nem tudok angolul... a világ igazságtalan.... ki vagyunk szolgáltatva a sorsnak... vannak-e jólelkű könyvmolyok, akik megszánják a tudatlanokat... :):dr_33:
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Gena Showalter - Atlantisz I-II.
Nagyon tetszett, sok különböző mitológiai lény harcol egymással, elfelejtve teremtőjüktől, az Istenektől, egy tenger alatti világban. Az Istenek embert akartak alkotni, de félresikerült a terv és mindenféle szörny lett az eredmény, akiket száműztek a földről Atlantiszra.
A teremtmények viszonylagos békében élnek addig, míg a kapzsi emberek fel nem fedeznek portálokat, amiken be, illetve ki lehet jutni. A tudomány égisze alatt indulnak Atlantiszra, de az ott talált gazdagság megszerzéséért minden gazságra, gyilkosságra készek.
Természetesen nem hiányzik a sok kaland és a szerelem és erotika a történetekből. Igazi felnőtteknek szóló mesék.
covers_30018.jpg
covers_265892.jpg

Sajnos ennek a sorozatnak is van még 3 kiadatlan része, amiket nem lehet tudni, hogy valaha megjelennek-e, mivel Ulpius kiadványok voltak.
 

Eva003

Állandó Tag
Állandó Tag
Utoljára most egy nagyon könnyű Jill Mansell regényt olvastam a Nem zörög a haraszt-ot. Ennek az írónőnek minden Mo. megjelent kötetét olvastam. Az elsőt ajándékba kaptam, a többit már mindig megvettem. A regényei nagyon életszerűek, és jó humorral vannak megírva.

A nem zörög a haraszt is egy igen kis egyszerű, de fordulatos történet. Ha valaki könnyű kikapcsolódásra vágyik akkor ajánlom neki.
"Tilly Cole belevaló, szókimondó lány, és egyáltalán nem szokása halogatni a döntéseket. Amikor elhagyja őt a barátja, Tilly elutazik pár napra vigasztalódni Roxboroughba a legjobb barátnőjéhez. Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve ott marad a kisvárosban. Hiszen a vidéki élet nyugalmas, egyszerű és őszinte. Tehát az ideális megoldás Tilly számára. Vagy mégsem?
Hamar kiderül, Roxborough nem egy átlagos kisváros. Jóval inkább a pletykák és a rivalizálás melegágya. Ennek pedig a legfőbb oka a szexis agglegény, Jack Lucas. A pasi totál ellenállhatatlan: okos, kedves, figyelmes és bezsongatóan jóképű. Nem csoda, ha a nők megvesznek érte.
Jack egy idő után szemet vet Tillyre. Ám vigyázat, mert a férfiról mindenki azt rebesgeti, megrögzött nőfaló, és amint ágyba vitte aktuális hódítását, máris továbblép.
Tillynek esze ágában sincs új trófeának lenni Jack gyűjteményében. De jól dönt-e, ha a pletykákra hallgat? Vagy pont ebben az esetben kihagyja élete nagy szerelmét?"
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Margaret Carroll - Montanai napkelte
Nem volt rossz. Nem volt azért valami eget rengető, de egynek elment. A mai amerikai keleti és nyugati élet különbözőségéről szól, és egy nőről, aki keresi a helyét a két világban, miközben az értelem és az érzelmek csatáznak benne. Az örök kérdés, karrier, vagy szerelem, lehet-e együtt a kettő és lehet-e helytállni minden körülmények között.

covers_59336.jpg

Ellen Brandon Stanwod, becenevén Brandy, a sikeres Wall Street-i ügynök lelkiismeretére hallgatva leleplezi a környezetében burjánzó korrupciót, ezért kénytelen távozni az üzleti életből. Nagybátyjának montanai birtokán talál menedéket, ahol lassan kezd ismét magára találni. Segítségére van ebben Jake, a farm jóképű menedzsere, akivel egymásba szeretnek, de egy félreértés miatt hamarosan el is távolodnak egymástól. Brandy – élve a felkínált lehetőséggel – politikai pályán kezdi újraépíteni karrierjét, azonban – minden igyekezete ellenére – a férfit nem tudja elfelejteni.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Lilith Saintcrow: Saint City Sinners (Dante Valentine 4.)
Saint City has always been Dante Valentine's home. It's where she grew up, it's where her dead are buried, and it's where she learned to hunt.
Now, one call from an old friend will bring her back to investigate a murder too close to home for anyone's comfort. But the one person she trusted has just betrayed her.
Sometimes revenge is best served demon-hot...

Csalódtam. A világot, amiben játszódik a történet jobban megismertem, de minden más csak egyre zavarosabb lett (Japh és Dante kapcsolata, ahogy mindenki hazudik és manipulál mindenkit, semmi sem az aminek látszik de még az sem biztos, stb.). Olyan elveszettnek érzem magam, és ez nagyon zavaró. Még van egy rész, nekiállok, hátha.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Lilith Saintcrow: To Hell and Back (Dante Valentine 5.)
Dante Valentine has been through Hell. Literally. Her body shattered and her mind not far behind, she's dumped back into her own world to survive--or not--as a pawn in one of Lucifer's endless games.
Unfortunately, he's just messed with the wrong Necromance. And this time she's mad enough to do something about it.
This time, the Devil will pay.

Nem volt jó. Kár.

Sabrina Jeffries: A lord titka
Történelmi romantikus. Nem jött be, lapos volt nagyon. Nem éreztem a feszültséget a két főszereplő között, nem értettem, mitől szeretnek egymásba, hiányoltam a humort.

Janet Evanovich: Takedown Twenty (Stephanie Plum 20.)
Újraolvasás. Most is ugyanúgy tetszett, mint először. Imádom ezt a sorozatot. :)
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Karen Chance - Cassandra Palmer 1 - Megérint a Sötétség
Egyáltalán nem voltam elragadtatva. :(Olyan ez a könyv, mintha mindenféle dolgot összedobáltak volna, aztán elindtották a turmix gépet. Volt is szerelem benne, meg nem is, volt is erotika benne meg nem is. A főszereplő maga sem tudja mit akar, nem ért semmit, ami körülötte zajlik. Nem lehet tudni ki miért harcol és mit akar tulajdonképpen, mert persze mindenki akar valamit. Összevissza csapong a történet, látszólag értelmetlenül. :oLehet, hogy a következő részekben kialakul a történet, de egyenlőre félre teszem, aztán majd meglátom belefolyok-e még egyszer.
covers_56794.jpg

A Megérint a sötétség a világhírű Cassandra Palmer-sorozat első része. Karen Chance írónő ebben a kötetben kalauzol el minket először Cassie különleges világába, ahol otthonosan mozognak a természetfeletti lények, a görög mitológia álomszerű alakjai pedig a középkori Európa szörnyeivel és modern korunk rémlényeivel csatáznak.
Az olvasót az első oldaltól foglyul ejti a különleges világ, ahol bármelyik pillanatban megtörténhet a legmeglepőbb fordulat is…

Cassandra Palmer élete koránt sem átlagos. Látomásai véletlenszerűen felvillantják neki a múlt vagy a jövő fontos pillanatait. Emiatt figyel fel rá és rabolja el Tony, a több száz éves vámpír. Hatalmat akar Cassie látomásaiból – mindent tudni akar üzletfeleiről, pedig azt még nem is sejti, hogy a szellemek szintén kapcsolatot tudnak teremteni a lánnyal. Két évvel Tonytól való szökése után Cassandra halálos fenyegetést kap. Ezzel véget érnek az unalmas hétköznapok, menekülnie kell a vámpírok elől. De nem csak nevelője üldözi, nyomába erednek más vámpír nagymesterek, hadmágusok, sötét varázslók és boszorkányok is.
De vajon mit akarnak a fiatal, ártatlan lánytól? Mi köze mindennek Carcassone várának kínzókamráihoz, ahová Cassie látomásai újabban vezetnek?
Sikerül-e kideríteni, valójában mi történt pontosan a húsz évvel korábban elhunyt szüleivel?
 

Bnekata

Állandó Tag
Állandó Tag
Kylie Scott: Taktus (Stage Dive 1)
Kellemes délutáni olvasmány. Semmi különös.Evelyn dumáját nagyon bírtam, vicces a csaj.
" - Majd megmondom én maguknak...! - Felálltam, kivettem a gyűrűt a farzsebemből, és a papírhalom közepére hajítottam. - Ezt visszaadhatják Davidnek,és megmondhatják neki, hogy nem kell tőle semmi. Semmi!
A karommal körbemutattam rajtuk, az asztalon, a papírokon, az egész rohadt házon. Az ügyvédek kényelmetlenül mocorogtak a helyükön, mintha éppen azon töprengenének, hogy azt is bele kellett volna venni az iratokba, hogy nem mutogathatok így összevissza."
 

Ekilit

Állandó Tag
Állandó Tag
Ildefonso Falcones: Fátima keze

A XVI. század második felében, a csodálatos Andalúziában egy fiatal, két kultúra és két szerelem közt rekedt moriszkó fiú szenvedélyes harcba kezd a vallásáért és népe szabadságáért.
1568-ban lázadás tört ki az Alpujarras hegyvidékén: a moriszkók megelégelték az igazságtalanságot és a megaláztatást, s szembeszálltak a keresztényekkel. Egyenlőtlen harc vette kezdetét, amely csak a moriszkók vereségével végződhetett, és amelynek befejeztével a keresztények szétszórták őket Kasztíliában.
A felkelők között ott volt a fiatal Hernando is. Hernando erőszakban fogant: anyja muzulmán, akit egy keresztény pap erőszakolt meg. Saját népe a származása miatt, a keresztények pedig családjának kultúrája és szokásai miatt taszítják ki.
A felkelés alatt megtapasztalja az emberi brutalitást és kegyetlenséget, de egyúttal a bátor, fekete szemű Fátimának köszönhetően megismeri a szerelmet is. A vereséget követően arra kényszerül, hogy Córdobában éljen igencsak nehéz körülmények között........terjedelmes könyv, több,mint 700 oldal, de megérte rászánni az időt.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Janet Evanovich: Top Secret Twnety-One (Stephanie Plum 21.)

Catch a professional assassin: top priority. Find a failure-to-appear and collect big bucks: top score. How she’ll pull it all off: top secret.

Trenton, New Jersey’s favorite used-car dealer, Jimmy Poletti, was caught selling a lot more than used cars out of his dealerships. Now he’s out on bail and has missed his date in court, and bounty hunter Stephanie Plum is looking to bring him in. Leads are quickly turning into dead ends, and all too frequently into dead bodies. Even Joe Morelli, the city’s hottest cop, is struggling to find a clue to the suspected killer’s whereabouts. These are desperate times, and they call for desperate measures. So Stephanie is going to have to do something she really doesn’t want to do: protect former hospital security guard and general pain in her behind Randy Briggs. Briggs was picking up quick cash as Poletti’s bookkeeper and knows all his boss’s dirty secrets. Now Briggs is next on Poletti’s list of people to put six feet under.

To top things off, Ranger—resident security expert and Stephanie’s greatest temptation—has been the target of an assassination plot. He’s dodged the bullet this time, but if Ranger wants to survive the next attempt on his life, he’ll have to enlist Stephanie’s help and reveal a bit more of his mysterious past.

Death threats, highly trained assassins, highly untrained assassins, and Stark Street being overrun by a pack of feral Chihuahuas are all in a day’s work for Stephanie Plum. The real challenge is dealing with her Grandma Mazur’s wild bucket list. A boob job and getting revenge on Joe Morelli’s Grandma Bella can barely hold a candle to what’s number one on the list—but that’s top secret...

Természetesen nagyon jó volt, bár Kevin, a zsiráf az előző részből nálam üti a csivava falkát. :D Mazur nagyi továbbra is a kedvenc szereplőm.


Janet Evanovich: Tricky Twnety-Two (Stephanie Plum 22.)
Stephanie Plum might not be the world's greatest bounty hunter, but she knows when she's being played. Ken Globovic (aka Gobbles), hailed as the Supreme Exalted Zookeeper of the animal house known as Zeta fraternity, has been arrested for beating up the dean of students at Kiltman College. Gobbles has missed his court date and gone into hiding. People have seen him on campus, but no one will talk. Things just aren't adding up, and Stephanie can't shake the feeling that something funny is going on at the college - and it's not just Zeta fraternity pranks.

As much as people love Gobbles, they hate Doug Linken. When Linken is gunned down in his backyard it's good riddance, and the list of possible murder suspects is long. The only people who care about finding Linken's killer are Trenton cop Joe Morelli, who has been assigned the case, security expert Ranger, who was hired to protect Linken, and Stephanie, who has her eye on a cash prize and hopefully has some tricks up her sleeve.

Mikor Morelli dobta Stephanie-t csak úgy, majdnem szívinfarktust kaptam. De kárpótolt, hogy a végére azért elhangzott egy lánykérés .... :D Steph anyja is nagyon ott volt a professzor elkapásánál, 1x egy korábbi részben már bemutatta, milyen is egy anyatigris, de szívesebben látnám többet szerepelni. Sokat elmond a könyv fergeteges humoráról, hogy apámat stroke gyanúval mentő vitte kórházba, figyelemelterelésként ezt a regényt olvastam, és bizony hangosan felnevettem időnként. Kell ennél jobb ajánlás? :)

Carin Gerhardsen: Mama, papa, gyerekek
Egy csendes őszi estén kezdődött. Stockholm egyik elhagyatott külvárosi részében Petra Westman rendőrnő kocogás közben véletlenül egy megrongálódott babakocsira bukkan a bokorban, benne egy súlyosan beteg csecsemővel. Néhány méterre tőle egy halott nő fekszik, az arcát a felismerhetetlenségig összeverték. Valahol nem messze pedig egy hároméves kislány várja haza a szüleit, bezárva egy lakásba, teljesen egyedül. Conny Sjöberg nyomozó és csapata lát neki a gyilkosság felgöngyölítésének, a holttest személyazonossága azonban ismeretlen, az óra ketyeg, a kis Hanna pedig felfedezi a telefont, és egy idegen bácsi felajánlja neki, hogy a megmentésére siet… Carin Gerhardsen sorozatának második részében a svéd társadalom végletesen elszigetelt rétegeibe vezeti az olvasót: alkoholista anyák, erőszakos apák és elhanyagolt tinédzserek világába, ahol a gyerekszobákban elsuttogott rettenetes titkok nem múlnak el nyomtalanul. Hátborzongató és letehetetlen, a skandináv krimi legjobbja.

Hú, ez nagyon ott volt a szeren a maga brutális, időnként gyomorforgató módján. A legeslegfélelmetesebb benne, hogy olyan valóságos.


Liliana Hart: Go-gi girl nyomoz
Ez a könyv egy rossz vicc. Egy eredeti ötlet nincs benne, Stephanie Plumot és Hannah Swensent majmolja, a stílusa borzalmas. Ilyen párbeszédek egyszerűen nincsenek, így nem beszél senki. Hamar abbahagytam.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Kristina Ohlsson: Dávidcsillagok
Egy stockholmi zsidó óvoda előtt lelövik az egyik óvónőt. A rendőrség rasszista bűncselekményre gyanakszik, de az sincs kizárva, hogy egy bűnszervezet áll a háttérben, mivel a nő élettársa büntetett előéletű. Néhány órával később két tízéves zsidó fiú teniszedzésre menet eltűnik. Másnap találnak rájuk holtan, a hóban fekve, mezítláb, fejükön egy-egy papírzacskóval, amelyekre a gyilkos emberi arcot rajzolt.
A nyomozás során újra meg újra felmerül egy régi izraeli legenda főszereplője, a Papírfiú, aki éjszakánként bújik elő és elrabolja áldozatait, s akivel a kijárási tilalom idején a gyerekeket ijesztgették. Lehetséges, hogy valaki az ő bőrébe bújva les újabb áldozatokra?
Fredrika Bergmant és Alex Rechtet igencsak kemény próba elé állítja a gyilkos, aki legalább olyan agyafúrt, mint amilyen kegyetlen. Kiléte felfedése érdekében Fredrikának Izraelbe is el kell utaznia.

Nagyon jó volt, izgalmas és felkavaró. Elsősorban a bosszúról szólt, a számomra érthetetlen gyűlöletről. Hogyan képes vki 10 évet várni, hogy bosszút álljon; hogy képes meggyilkolni 10 éves gyerekeket, akik nem tehetnek semmiről; miért érzi úgy, hogy ettől jobb lesz neki. Érdemes elolvasni.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Konkoly Zsófia - Tóth Klaudia: Lacrimosa
Damien Porter sikeres és tehetséges pszichiáter, akinek minden tekintetben tökéletes az élete. Ebbe az idillbe toppan be váratlanul egy titokzatos, gyilkos hajlamú festőnő és egy kiismerhetetlen, ezerarcú írónő, akik fenekestül felforgatják az orvos életét. Damien kezeli a súlyosan elmebeteg nőket, eközben egyre több titokra, fájdalomra derül fény. Az orvos hamarosan nyugtatókat szed, hallucinálni kezd, és úgy érzi, olyasmibe keveredett, amiből nem fog tudni kimászni…
London szegénynegyedében Trixie, egy heroinista prostituált szeretne kitörni a nyomorból. Egyik állandó kuncsaftja, Adam lecsúszott rendőr, aki kudarcba fulladt házassága elől menekülve egyre mélyebbre süllyed az italozásban és a saját, sötét perverziójában. Trixie találkozik egy titokzatos idegennel, aki munkát ajánl neki, és lehetőséget, hogy ott hagyhassa az utcát…
Mindeközben titokzatos sorozatgyilkos szedi áldozatait, Adam is a nyomozó csapat tagja lesz. A gyilkos rituálisan megkínozza és megcsonkítja az áldozatait. Betegesen áhított célja, hogy megtisztítsa a világot a gonosztól…
Romantika, szexualitás, tabukat döntögető, szókimondó naturalizmus – mesteri pszichothriller.

A moly.hu-n csak pozitív kritikákat olvastam róla, így nagy reményekkel belevágtam. Aztán úgy a 100. oldal környékén majdnem végleg félretettem, az írás stílusától sem voltam elájulva, és a téma is halálra untatott. Gondoltam egyet, hátralapoztam a könyv végére és elolvastam az utolsó 20 oldalt, majd így felkapcsolva a villanykörtét a fejem felett egy hangos "aha!"-val vissza a 100. oldal környékére, és onnan egyhuzamban kiolvastam. Szó se róla, nem voltam úgy elalélva tőle, mint mások, de egynek elment az újszerűsége miatt.
 

Ekilit

Állandó Tag
Állandó Tag
N. Solomons: A Hartgrove ház

Szörnyű dolog a bátyád feleségét szeretni....
Szilveszter estéje, Dorset, Anglia, 1946.
Gyertyák lángja világítja be a nagytermet, gramofon sistereg, a vendégek pedig táncolnak, és pezsgőt kortyolgatnak. Ezen az éjszakán a Hartgrove-ház felidézi régmúlt dicsőségének napjait. Mikor a Fox-Talbot család fiai visszatérnek a háborúból, elhatározzák, hogy megmentik az ősi családi birtokot a biztos csődtől. Azonban a gyönyörű énekesnő, Edie Rose érkezése összekuszálja a szíveket és a családi kapcsolatokat, s ez végzetes áruláshoz vezet.

Újabb könyv az írótól, ami letehetetlen, - egyvégtében olvastam-, ajánlani tudom a Solomons rajongóknak....
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Mary Higgins Clark: A te sírod az én sírom is
Emily sikeres védőügyvéd, gazdag nő, de az ő életének is van árnyékos oldala. Túl van egy rossz házasságon, egy keserű csalódáson, s most úgy érzi, végre igazi otthonra talál az idilli üdülővároskában visszavásárolt házban, amely egykor családja tulajdona volt. Még el sem rendezkedhet, amikor a hátsó kert bokrai alól egy fiatal nő maradványai kerülnek elő, s velük egy sokkal régebben élt ember ujjcsontja is. Spring Lake jó szándékú lakóinak élete ismét felbolydul, hiszen még senki sem heverte ki a több mint négy évvel ezelőtt eltűnt fiatal lány, Martha elvesztését. Az orvos szakértői vizsgálatból kiderül, hogy Emily kertjében ő feküdt eltemetve, és gyilkosság áldozata lett. A markában összezárva tartott ujjcsont Madeline-é, egy másik fiatal lányé, Emily dédanyjának nővéréé, akinek száztíz évvel ezelőtt veszett nyoma. Emily személyes ügyének érzi, hogy kiderítse, mi a kapcsolat az évszázadnyi különbséggel elkövetett sorozatgyilkosságok között, hiszen nem sokáig maradhat titokban, hogy akkoriban még másik két fiatal nő is eltűnt a viktoriánus derűt árasztó kisvárosból.

Nem volt rossz, de igazából jó sem. Kicsit elnagyoltnak éreztem, ha mondjuk az író két szálat, a múltat és a jelent is végigvitte volna, sokkal izgalmasabb, érdekesebb lehetett volna.


M.J. Arlidge: Ecc, pecc
Ez él, az meghal.
Más választás nincs.
A lány félholtan jött ki az erdőből.
A története hihetetlen volt. Mégis igaz.
Minden egyes iszonyú szava.
Pár nap múlva előkerül egy másik kétségbeesett megmenekült – lassan összeáll a séma. Az áldozatokat kettesével rabolják el, és szörnyű választás elé állítják őket: ölsz vagy megölnek.
Az életedet vagy az eszedet veszítenéd el inkább?
Helen Grace felügyelő a démonait legyűrve kapaszkodik fel a csúcsra.
A láthatatlan szörny utáni nyomozás során felmerül, hogy a megoldás kulcsa a túlélőknél – a gyilkos eleven névjegyeinél – lehet.
És hiába jár sikerrel, újabb ártatlanok halnak meg…

Ez a krimi már sokkal jobb volt. Elborzasztott, meglepett.
 

napsugár7127

Állandó Tag
Állandó Tag
Rados Virág: Bipoláris; Visszakapott élet;Olvasás alatt van Colim Falcomer: Anasztázia

Egyik könyv se biztos, hogy elsőnek ott az ember olvasatlan listáján.Sőt Rados Virág könyvei elég kemény részleteket is tartalmaznak, semmikép sem egy könnyed kikapcsolódásra való olvasmány.De amikor a kezében tartja őket az ember, akkor szeretné a végéig elolvasni A Bipoláris csak úgy találomra vettem le a könyvtár polcáról,egy mániás depressziós nő őszinte naplója, úgy, ahogy átélte. A Visszakapott élet c könyvet ennek hatására kölcsönöztem ki,ugyanis a folytatása.
Az Anasztázia a Nagyhercegnőnek vélt nő története. Még olvasás alatt van, de jól haladok vele.Mind a három könyvet ajánlom elolvasásra.Ennek a könyvnek nehezebben álltam neki, de muszáj volt előrébb vennem, mert előjegyzés van rá, nem igazán hosszabbítanák.De jól tettem.
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Christine Feehan - A Kárpátok vámpírjai 21 - Sötét veszedelem
Megint nem csalódtam, ez a rész is nagyon tetszett. Izgalmas volt, fordulatos, itt-ott humorral és remek, meghökkentő befezezéssel. Azt hiszem új faj született és a nászból remek gyermekek születnek majd. Hálás köszönet a készítőknek. :dr_24:
Alig várom a következő részt.:hurra:
covers_375208.jpg




Elizabeth Crane - Múlt idők rabja
Ez nagyon érdekes és izgalmas könyv volt, nagyon tetszett. Időutazós, romantikus, bár talán a végét az írónő egy kicsit összecsapta, nekem legalábbis lettek volna kérdéseim, elvarratlan szálak maradtak a jelenben.
covers_99893.jpg

Renata O'Neal két lábbal a földön járó, józan lány, épp csak éjjelente nem tud aludni. Bajára egyetlen orvosság van: a hipnózis. Amikor azonban orvosa delejes álomba ejti, ismeretlen helyen, ismeretlen korban találja magát, oltár előtt egy szédítően csinos idegennel, amint épp kimondja a boldogító igent. Renata maga sem tudja, hogy ami történik, álom-e vagy valóság?

EGY SZÉDÍTŐEN CSINOS IDEGEN
Renata nem tud visszatérni a múltból. Nyakig merül az 1880-as évek Louisianájának kusza viszonyaiba. Szenvedélyes szerelemre gyúl férje iránt, de a viktoriánus erkölcsök rabságában vergődik. Hiába tátong szakadék a két ember között, Renata megfogadja, hogy semmi sem fogja eltántorítani férjétől, akinél vonzóbb férfit nem talált az évszázadban.

 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére