Motor sport

Narayan

Állandó Tag
Állandó Tag
Az biztos, hogy ő a bajnok meg a legjobb motor is alatta van és ezt be is bizonyította már nem egyszer, csak látszik rajta hogy néha azért ő is fél és nem nyomja neki tövig amikor kellene, és az előzgetéseket is nagyon meggondolja sőt néha túl sokáig gondolkodik rajta de összességében nagyon jó motoros.
 

cbr688

Állandó Tag
Állandó Tag
motorosok!-budapest

nos hasonló témát nem véltem felfedezni,ezért indítok egy újat...
olyan emberkéket várok ide,akik szeretnek motorozni(túra,sport)és hétvégén lenne idejük pesten vagy ismerkedés után vmilyen túrán motorozgatni vagy csak a motoros élményeiről beszélgetni...
nekem egy sport-túra yamaha fazer 600-as motorom van...
 

cbr688

Állandó Tag
Állandó Tag
köszi!tudom télen egy kicsit merész kezdeményezés,de hátha leszünk egy páran a tavaszi első meleg ,motorozható ,napsütéses napra:DDD
 

afca

Kitiltott (BANned)
Újabb japán gyártó száll ki az autóversenyből


<!-- /#content-header -->2009, február 4 - 10:27
A Mitsubishi Motors szerdán bejelentette, hogy a gazdasági világválság miatt kiszáll a raliversenyekből, beleértve a Dakar-ralit is, amelyet mostanáig 12 alkalommal nyert meg.
Kiszállááás...
Foto : AP


"A világgazdaság állapotának hirtelen romlása arra késztet bennünket, hogy szorosabban fogjuk a kiadásainkat" - közölte a japán cég.
A Mitsubishi 26-szor vett részt a Dakar-ralin, 12 győzelméből hetet 2001 és 2007 között sorozatban ért el.
A mostani már az ötödik ilyen jellegű bejelentés, amely japán autó-, illetve motorgyártóhoz kötődik: decemberben a Honda jelezte, hogy kiszáll a Forma-1-ből, majd a Suzuki és a Subaru hagyta ott a rali-világbajnokságot, januárban pedig a Kawasaki közölte, hogy nem vesz részt a gyorsaságimotoros-vb idei sorozatában.
MTI/para
 
Oldal tetejére