Nahat !!!

faimre

Állandó Tag
Állandó Tag
Azért gondoljátok végig:az 50-es években a 42 gimis osztálytársam közül(30 lány) 1, azaz egy volt molett. Néztem a széef, az utolsó héten a nők fele ebben a kategóriában volt.
 

ggabszi

Állandó Tag
Állandó Tag
Az én gyerekeim a gyorskajáldában is az egészségeset eszik csak meg, az meg jóó sokba kerül. Salátát+grillezett csirkemellet.
 

vadsziklmnn

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem a gyorséttermeket kell okolni,hanem az egyént magát-nem zabálni kell hanem enni- ,és ugyanúgy tudni kell hogy hol a határ mint más dolgokba.
Ha nem ész nélkül eszünk,mindegy hogy hol és mit fogyasztunk/,csak az nem mindegy,hogy mennyit!!/
 

Diomayo

Állandó Tag
Állandó Tag
Próbáltad már a kínai gyorsbüfét? Remek, vokban készült ételeket adnak, olcsóbban mint bármelyik mcdonald's. Mértéktelenűl fogyasztva bizony ez is hízlal.
 

manocska80

Állandó Tag
Állandó Tag
http://video.google.com/videoplay?docid=-3481883898572254535#

"Korszakalkotó film az emberiség és az élővilág többi tagjának ambivalens kapcsolatáról.
Az EARTHLINGS egy nagyfilm hosszúságú dokumentumfilm az emberiség teljes állatoktól való függőségéről (kiskedvencként, valamint élelem, ruházat, szórakoztatás, és tudományos kutatás céljából), de bemutatja a totális tiszteletlenségünket is eme „nem-emberi segítők” iránt."


Ajánlom figyelmetekbe, ettől tuti vega leszel, legalábbis egy darabig. Már aki végig tudja nézni. Csak erős idegzetűeknek! Ilyenek vagyunk MI emberek Mi Földlakók! :(
(angolul, magyar felirattal)
 
Oldal tetejére