Napköziotthonos tevékenységek

arkark

Állandó Tag
Állandó Tag
Mlg mindig nem engedi csatolni. Rar-ba tömörítettem. A legnagyobb fájl 18638 Kb. Nem tudom miért nem engedi. Próbáltam Zip-be is. Úgy se ment. Ezt írta ki:"A beküldött nem sikerült feldolgozni, mert egy biztonsági tokent hiányzott. Ha ez történt váratlanul, kérjük, tájékoztassa a rendszergazda és írja le a műveletet végezni, mielőtt megkapta ezt a hibát."
Valahol le van írva, hogy hogyan tudom djvu-ba? (Letöltöttem már, meg tudom nézni a dokumentumokat.)
Előre is köszönöm a segítséget.


Erika!kiss
A raros anyagot tedd fel a 4sharedre és a linket tedd be(mint én),így neked is el lesz mentve.
Marika:55:
 

pinkani22

Állandó Tag
Állandó Tag
Az egyik legnehezebb a napköziben lekötni a gyerekeket, hiszen eléggé elfáradnak délután. Legjobb a lehető legtöbbet a szabadban lenni és ott foglalkozni velük..

Benti napközis foglalkozások érdekelnének...
 

Misscili

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Kolléganők!

Legyetek szívesek segíteni ötletekkel. 3. osztályosoknak szeretnék számegyenest készíteni. (kisvonatos, halacskás, katicás már van)
Köszönöm
 

napfolt76

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Szeretnék egy új fórumtémát indítani, méghozzá a napköziben a szorgalmi időszak és a szorgalmi időszakon kívüli idő eltöltésének minél kreatívabb ötletesebb eltöltésére.Kérem ha van ötleteteket vagy bevált módszerek osszátok meg velünk.Pl napközis tervezet, ünnepi körök, iskolán kívüli tevékenységek, szülők bevonása....

Gabi
:D Köszi az új fórumot! Remélem használni tudom majd! Andi
 

napfolt76

Állandó Tag
Állandó Tag
Két kolléganőmmel pályázati támogatással indítottunk a napközis csoportjaikban egy kézműves programot, aminek nagy sikere volt a gyerekek körében. Mellékelem programtervet, hátha használni tudjátok. Ha részletesebbre van szüksége valakinek, nyugodtan írjon, és küldöm priviben.
Köszi! Andi
 
Oldal tetejére