Pikáns...

GIGI témája a 'Innen - onnan érdekeségek' fórumban , 2005 Március 5.

 1. platon

  platon Állandó Tag

  Ha ez a vélemény elég tudományos, és bizonyitott, ez is mehet!
  <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=449 border=0><TBODY><TR><TD vAlign=center align=left width=449><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=449 align=center border=0><TBODY><TR><TD class=full_article_title align=left width=434>Fotók, csak 18 éven felülieknek: Piacra dobták a vibrátor-sétapálcát.</TD></TR><TR><TD> </TD><TD class=full_article_subtitle align=left>A FANTÁZIA KIMERÍTHETETLEN ÖTLETTÁRA, A SEXBUSINESS.</TD></TR><TR><TD colSpan=2>2006. Január 22., Vasárnap, 11:42:00</TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><TR><TD width=449>[​IMG]</TD></TR><TR><TD width=449>Ki mondta, hogy nincs új a nap alatt? Ez a szerkezet talán bizonyítja, a "fejlődés" soha nem áll meg!
  </TD></TR><TR><TD width=449>[​IMG]</TD></TR><TR><TD width=449><TABLE class=imgleft cellSpacing=0 cellPadding=0 width=1 align=left border=0><TBODY><TR><TD align=middle>[​IMG]
  Üvegtigrisek a kézben.</TD></TR></TBODY></TABLE>A szex shoppok választéka minden évben hihetetlen új termékekkel bővül.Január első hétvégéjén Las Vegasban megrendezett Erotika Kiállítás, és Börze egyik sláger terméke volt a vibrátor-sétapálca.
  Hihetelen, de igaz, vették, vitték a fantasztikus, és igen nélkülözhetetlen terméket a látogatók Nem alkothatunk véleményt a segédeszközről, mert talán itthon még nem jutott el idáig a perverzió. A szex a világ egyik legnagyobb üzlete, és a műfajban mindenre van vevő <TABLE class=imgright cellSpacing=0 cellPadding=0 width=1 align=right border=0><TBODY><TR><TD align=middle>[​IMG]
  Sétálunk,sétálunk, egy kis f.... lecsücsülünk.</TD></TR></TBODY></TABLE>

  Fantáziánk és az erotikus kalandok ilyen "hasznos" áruk létrejöttét eredményezik. A termékbemutató igen látványos volt, és el is vonta a figyelmet a szomszéd standról, ahol egy gyönyörű lány prezentált üvegcsodákat. A tökéletes hímtagutánzatok kora is leáldozott, mert a kristály látványosabb, és drágább. <TABLE class=imgleft cellSpacing=0 cellPadding=0 width=1 align=left border=0><TBODY><TR><TD align=middle>[​IMG]
  Komoly fegyver.</TD></TR></TBODY></TABLE>A kiváncsiabbak kipróbálhatták a vibrátor-puskát, és megfodoshatták a tökéletes guminőket. A speciális masszás-ágyak, és szado-mazo bőrcuccok is bejöttek a több tízezer látogatónak. Hamarosan biztosan a hazai boltokban is kaphatóak lesznek az idei ujdonságok, és csak félve tekintünk a jövőbe, amikor a váci utcán ilyen botokkal sétálgatnak honfitársaink...

  jzs
  Kapcsolódó cikkek:
  [​IMG][​IMG]Horror ronda csajok. Csak fotók, no comment.
  [​IMG][​IMG]Újabb színésznő vetkőzött le a Playboy-nak
  [​IMG][​IMG]Szexy üzlet
  [​IMG][​IMG]Nem kell a Playboy. Győzött az Iszlám!
  [​IMG][​IMG]Repülőgépen szexel legszívesebben Pamela Anderson ex-férje.
  [​IMG][​IMG]Jordan Lamparddal is szexelt
  [​IMG][​IMG]A papagáj buktatta le a barátnőt!
  [​IMG][​IMG]Gyerek szexturizmus szervező hálózatot számoltak fel.
  [​IMG][​IMG]Egyedi ötlettel lázad a pornó ellen Stephen Baldwin.
  [​IMG][​IMG]A biszex apa harca a leszbi anyákkal a gyerekért
  [​IMG][​IMG]Lejár a szupermodellek kora?
  [​IMG][​IMG]Szívesen vetkőznek a sportolónők
  [​IMG][​IMG]Mézesheteik szex videójával zsarolta meg a topmodellt.
  [​IMG][​IMG]Le a Playboy-val! Lázadás törhet ki a nyuszis magazin miatt.
  [​IMG][​IMG]Már kapható a pornó lexikon!
  [​IMG][​IMG]Kötelező lesz a kondom, és büntethető, akinél nincs!
  [​IMG][​IMG]A Fenegyerek letiltatta a WEB-ről sexvideóját
  [​IMG][​IMG]Aktmodell miatt verték össze Cole-t
  [​IMG][​IMG]Ittak és pornót néztek, mielőtt öltek
  [​IMG][​IMG]Villan a kebel, villan a vaku
  [​IMG][​IMG]Sexy pillanatok
  [​IMG][​IMG]Óriási volt a tömeg Pornó Oscar-díj átadásán Las Vegasban!
  [​IMG][​IMG]A guminő az igazi, mert sosem fáj a feje!
  [​IMG][​IMG]A Pornó-Pápa arany tolószékben érkezett a Világ legnagyobb erotika EXPO-jára.
  [​IMG][​IMG]Vízumért Szexet!
  [​IMG][​IMG]Szex és kokain az autóban.


  </TD></TR></TBODY></TABLE>
   
 2. Rubin

  Rubin Állandó Tag

   
 3. FiFike

  FiFike Állandó Tag

  A vibratoros setapalca sem megvetendo . Persze nem segedeszkoznek , inkabb eloszobadisznek az esernyok koze .
   
 4. Karsay István

  Karsay István Kitiltott (BANned)

  Mi ebből a tanulság?

  Ha egy buliban a közösbe dobunk egy nőt akkor legyél TE az első, mert:

  1. még tied a kezdőrúgás, és kellemesen szük a pálya
  2. az utolsó nagyfaszú barátnak megvan az esélye, hogy az apasági teszten őt fogják kimutatni mint apa a betett cikk alapján, a többiek meg röhögnek a markukba :4:
   
 5. platon

  platon Állandó Tag

  Meztelen nők szadista birkózóviadala Magyarországon

  NOL • Népszabadság Online • 2006. január 23.

  <!-- No image -->Belga sajótértesülések szerint tavaly nyáron egy magyar szállodában sajátos birkózóversenyt tartottak: a szűk körű rendezvényen Európa több országából érkezett nők viaskodtak egymással, meztelenül, mintegy 70 néző előtt, akik komoly összeget, 1500-2000 eurót fizettek a bebocsájtásért.
  <TABLE cellPadding=0 align=center border=0 cellpacing="0"><TBODY><TR><TD><SCRIPT language=JavaScript><!--var ord=Math.round(Math.random()*100000000);document.write('<sc'+'ript language=JavaScript src="http://ad.adverticum.net/js.prm?zona=18213&ord='+ord+'"></scr'+'ipt>');//--></SCRIPT><SCRIPT language=JavaScript src="http://ad.adverticum.net/js.prm?zona=18213&ord=50038689"></SCRIPT><NOSCRIPT>[​IMG]</NOSCRIPT>[​IMG]
  </TD></TR></TBODY></TABLE>

  A La Derniere Heure brüsszeli lap a belga állami tévécsatornára hivatkozva közölte: a versenyt perverz jelenetek tarkították (a vádak kitépett szőrzetről, erőszakos és óvszer nélküli nemi közösülésről, prostitúcióra kényszerítésről szólnak). Az eseményt egy osztrák producer szervezte, aki erotikus videófelvételt készített róla.

  A rendezvényen egy belga férfi szervezésében négy belga lány is részt vett: közülük az egyik utóbb feljelentést tett, s ez váltotta ki a botrányt. A belga férfi, Michel V. azonban a lapban tagadta a legsúlyosabb vádakat, s az igazsághoz hozzátartozik, hogy az általa odautaztatott négy lány közül ketten maguk is visszautasították a megerőszakolásra és a prostitúcióra vonatkozó állításokat.

  Michel V. annyit ismert be, hogy valóban volt egy ilyen magyarországi rendezvény, ahova ő is elment, négy versenyzőjét kísérve: de mind a négyen nagykorúak voltak, s saját akaratukból vettek részt a "magyar tornán". A férfi szerint szó sincs róla, hogy a versenyzőinek kiutalt pénzjutalmak felét ő tette volna el (a lányok mérkőzésenként 80 eurót kaptak, a hivatalos változat szerint "sportteljesítményük" díjazásaként), s ő nem tud róla, hogy bárkit is megerőszakoltak volna. Egyben hozzátette: az ilyen rendezvények igenis sportesemények, s a belépődíj csak azért volt ilyen magas, mert a nézők ezért több éjszakára szállodai szállást és teljes ellátást kaptak.

  A férfi a La Derniere Heure hasábjain elmondta: nem ez az első eset, hogy Magyarországon járt. A tavaly augusztusi verseny egy szállodában volt, Budapestről délre, amit az osztrák producer bérelt ki erre az alkalomra, s azon 30 női birkózó vett részt (a belgák mellett például ukránok, oroszok, németek). A nézőközönség pedig tiszteletre méltó emberekből állt: mint mondta, voltak közöttük jegyzők, egyetemi oktatók is.

  A belga férfiről egyébként a brüsszeli lap megírja, hogy saját otthonában, magánrendezvényként már régóta szervez ilyen sajátos birkózóviadalokat, válogatott nézőközönség számára, mindezt "az erkölcsök liberalizálásának" szándékával magyarázva.

  E liberalizálás jegyében a nézők - értelemszerűen szinte kizárólag férfiak - maguk is megküzdhetnek egy-egy nővel, persze csak megfelelő összegek befizetése esetén. Mivel azonban saját házában tartja ezeket a rendezvényeket, s minden érintett önszántából vesz részt ezeken, egyelőre nem folyik ellene büntetőeljárás Belgiumban - olvasható az újságban.

  (forrás: MTI) (Most kellene a sétapálca! verekedni is lehetne vele)
   
 6. platon

  platon Állandó Tag

  A magyar diáklányok a legagresszívabbak a világon

  Harmincöt fejlett országból Magyarország tudhatja magáénak az első helyet a diáklányok agresszivitásának rangsorában. Ez azt jelenti, hogy a 11 és 15 éves magyar iskolások közül minden harmadik belekeveredett már valamilyen csetepatéba. A második Észtország lett, mögötte a harmadik Litvánia, majd negyedikként Belgium következik. Anglia és Skócia is előkelő helyet foglal el: a két országrész az ötödik, illetve a hatodik helyen végzett. A felmérés azt is kiderítette, hogy a lányok inkább barátokkal és családtagokkal lépnek fel erőszakosan, addig a fiúk idegeneknek esnek neki. (The Sun) (Ideje már védekezni a férfiaknak)
   
 7. FiFike

  FiFike Állandó Tag

  Platon irta :
  bezony am mert akkor kevesebb diaklany lenne allapotos ;-)
   
 8. vycky104

  vycky104 Állandó Tag

  Így van! Ne csak a nők védekezzenek. A férfiaknak is kitalálhatnának valami gyógyszert, mert ugye az óvszert nem mindenki szereti.........:p
   
 9. naplopo1

  naplopo1 Állandó Tag

  Ismerkedéskor ezután nem a neve hanem a vércsoportjának megtudása lesz e cél a kiszemeltnek:)
   
 10. dipike

  dipike Állandó Tag

  "Ígéretes kísérletek folytak az úgynevezett férfitablettával, mely már jó néhány nyugat-európai országban kapható. Ez a spermiumtermelés időszakos felfüggesztését eredményezi. Elhagyása után a spermiumképződés beindul." (http://www.szexualitas.hu/page.php?p=3&id=28&catid=5)
   
 11. vani82

  vani82 Állandó Tag

  erdekes!

  bar en kozben nem arra koncentralok, hogy vki "kikanalazza" belolem a dolgokat!! inkabb arra hogy "kitoltsenek"!

  na ezt most jol leirtam de sztem a lenyeg ertheto!
   
 12. bendeguz1

  bendeguz1 Állandó Tag

  A hacker hülyesége: közzétették a pornóoldalak látogatóinak adata

  Dátum: 2011-06-12 18:52

  A LulzSec kétséges tevékenysége ellenére sokak szimpátiáját elnyerte, ám a mostani akció végzetes hitelrontást eredményezhet.
  A magát LulzSecnek nevező hackercsoport, úgy tűnik, eddigi, meglehetősen nagy sajtóvisszhangot kapott támadásai után vérszemet kapott, mivel pénteki bejelentésük egy olyan akcióról számol be, mely bizonyosan megosztja a tevékenységüket figyelőket.

  Az aktivisták ugyanis bejelntették, hogy feltörtek 55 pornóoldalt, majd az egyiket kiválasztva – pron.com –, weboldalukon a regisztrált felhasználók közül 26 ezernek nyilvánosságra hozták az itt talált e-mailcímét és jelszavát.

  Természetes módon merül fel a kérdés, hogy vajon az eddig ideológiai alapon magyarázott töréseket végrehajtó, főként nagyvállalatokat támadó csoport vajon mi célból tette mindezt? Nem sokat segít a magyarázatban közleményük első fele sem: „Hi! Mi (néha) szeretjük a pornót, és most itt vannak ezek az e-mail/jelszó kombinációk a pron.com-ról, melyeket a lulz szerzett meg.” De aztán jön a poén, hogy miért is ez az egész felhajtás: „Nézzétek meg, hogy hány kormányzati és katonai e-mail cím található a pornóoldalra regisztráltak között…” (Hatot sorolnak fel kiemelten.)

  Ezek után talán érteni véljük, hogy mit is akartak. Arra rámutatni, hogy a hivatalos, fontos információkat tartalmazó rendszerekből az alkalmazottak képesek egy pornóoldalra regisztrálni. Vagyis vélhetően biztonsági kérdésként (is) kezelik ezt, talán több dologra kívánják felhívni a figyelmet: egyrészt, hogy a biztonsági protokollok sok helyen hiányosak, ha ilyen, IT-biztonsági szempontból nyilvánvalóan kockázatos oldalakra az ott dolgozók be tudnak lépni. Másrészt arra, hogy az alkalmazottak nem igazán tudatos felhasználók munkahelyükön – igaz, nem is nekik kell annak lenniük, hanem az IT-biztonsági főnököknek. (Na persze, a jogosultsági rendszer kialakítása nem informatikai feladat, ha a kisebb és nagyobb főnökök az íróasztal mellől akarnak pornót nézni, akkor az utasításaik alapján a rendszergazdáktól meg kell kapják a hozzáférést.)

  Ám a LulzSec lépése mégsem tekinthető sem teljesen etikusnak, sem teljesen törvényesnek. (Igaz, igaz, a hacker mindig borotvaélen táncol, ha nem lép át határokat, akkor semmi eredménye a tevékenységének, hiszen épp azért billen át az illegális területekre, hogy nagy gondokra hívja fel a figyelmet. Már ha „etikus” hacker.)  Habár az a fiók felhasználói nevének, azonosítójának ismerete nélkül ezek az adatok nem használhatóak fel behatolásra, de a közzététel mégsem etikus és nem törvényes, mivel személyes adatokkal éltek vissza. Önmagában pornóoldalakat nézegetni nem törvénytelen, tehát az sem állja meg a helyét, hogy valami bűnre hívták fel a figyelmet. Az meg már csak hab a tortán, hogy a LulzSec tagjai arra biztatják a lista olvasóit, hogy jelentkezzenek be a listán található kombináció segítségével a Facebookra (ha sikerül, ha az illető ott is ezt használja), majd üzenjék meg a „leleplezettek” családtagjainak, hogy az illető bizony nézeget pornóoldalakat. (Arról most nem is beszélve, hogy a közzétett két adat egyéb információkkal kombinálva akár roppant veszélyes is lehet mind a tulajdonos, mind az őt alkalmazó munkahely számára.)

  A Facebook gyorsan reagált, zárolták a listán szereplő e-mailekkel nyitott fiókokat
   
 13. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  Ha meg az a spermium képződés nem indul bé, Eunukokra jobban van szükség mint férfiakra.:33:
   
  majorurbanna kedveli ezt.
 14. vigzozo

  vigzozo Állandó Tag

  Valami sörben oldódó megoldás kellene... :) Legalább a lány is sokkal szebbnek látszik:)
   
  majorurbanna kedveli ezt.
 15. vacak19831221

  vacak19831221 Új tag

  Annyira lusták a férfiak... Mi nők dolgozunk, takarítunk főzünk mosunk rájuk, felneveljük a gyereket ők meg már egy kis sperma gátlótól betojnak! Csak szólók a nők is lehetnek meddők a fogamzásgátló gyógyszertől! DE nem ez a legjellemzőbb! Elég kis mennyiségben van ez a probléma! Ha mi vállaljuk a kockázatot akkor a férfiak miért nem! De mindjárt sírunk hogy eunuch.... Na mindegy lehet én gondolkozok rosszul!
   
  irren kedveli ezt.
 16. robby18

  robby18 Tag

  ez durva
   
  majorurbanna kedveli ezt.
 17. kmarci

  kmarci Állandó Tag

  Mindig gyanúsak a forradalmian új tudományos eredmények...
   
 18. illarne

  illarne Állandó Tag

  :)
  ;)szerintem nagyon jol gondolkozol, nekem is ez a véleményem
   
  irren kedveli ezt.
 19. majorurbanna

  majorurbanna Új tag

  Tetszik nekem.
   

Megosztás