Reinkarnációs utazás

yeti108

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt hallottam múltkor, hogy csak 368 újjászületés van. Hallottam már négyezres számot is. Nem addig kell, amíg ledolgozod a karmáidat????
 

phoenyx

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt hallottam múltkor, hogy csak 368 újjászületés van. Hallottam már négyezres számot is. Nem addig kell, amíg ledolgozod a karmáidat????
Én 777-ről hallottam.
Most azt a rendkívüli időszakot éljük, amikor leteheted karmád.
Az is igaz viszont, hogy bármely korban voltak olyanok, akik egy szempillantás alatt megtették ezt!
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Ti csak vigyázzatok ezekkel az utazgatásokkal, ki tudja, mikor jut eszébe a mi elmebeteg vezetőinknek is, hogy engedély nélkül nem utazhattok sehova...!:dr_9:

"Megtiltják az önkényes újjászületést a kínaiak


Kína törvényben tiltotta meg a tibeti buddhista szerzeteseknek, hogy a kínai kormány engedélye nélkül reinkarnálódjanak. A vallási ügyekben illetékes kínai hivatal közleménye szerint a jövő hónapban életbe lépő törvény "fontos lépés, hogy intézményesítsék a reinkarnáció folyamatát" - írja a Newsweek.
A törvénnyel Kína valódi szándéka, hogy a dalai láma elveszítse befolyását a tibetiek felett. Tibetet Kína ötven éve tartja megszállás alatt, a hetvenkét éves dalai láma emiatt 1959 óta Indiában él.

A himalájai ország lakói őt tekintik vallási és politikai vezetőjüknek. A dalai láma többször kijelentette: mivel országa kínai ellenőrzés alatt áll, nem hajlandó ott újjászületni - olvasható a hetilapban.

Mivel a törvény szerint a Kínán kívül élő buddhista szerzetesek legálisan nem születhetnek újjá, ezzel a kínai hatóságok kezébe adja a jogot, hogy megválasszák a következő dalai lámát. A vallási hagyományok szerint ugyanis a dalai láma lelke újabb és újabb testben születik meg, hogy tovább enyhítse az emberek szenvedéseit."
 
Oldal tetejére