Rejtélyek, furcsaságok, talányok

V.T.

Állandó Tag
Állandó Tag
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/UjkakKP1btk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

HAARP IN ACTION!!
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
A táska túlvilágra szánt reinkarnációs lélekkel :!: van megtöltve. Azaz: az elhunyt egyik lelkét tartalmazza. Azért az egyiket,mert a többit nem vitte magával. Túlilági útra- azaz a mannybe- pedig csak a legmagasabbfokú beavatottak kerűltek. Így akit táskával ábrázoltak -itt és ott-az meghatározó nagyember lehetett.
 

robitsas

Állandó Tag
Állandó Tag
A táska túlvilágra szánt reinkarnációs lélekkel :!: van megtöltve. Azaz: az elhunyt egyik lelkét tartalmazza. Azért az egyiket,mert a többit nem vitte magával. Túlilági útra- azaz a mannybe- pedig csak a legmagasabbfokú beavatottak kerűltek. Így akit táskával ábrázoltak -itt és ott-az meghatározó nagyember lehetett.

Talan ha lenne tobb jezus abrazolas taskaval hihetobb lehetne ez az allitas.Akinek csak 1 lelke van az hova kerul?Es a tobblekueknek a maradek lelkeivel mitortent?
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
A keleti ember gondolatvilága a lekekkel sokat foglalkozik. A nagy szellemi emberek lelkei "hárman vannak"...a közembereknek két lelkük van, a mítoszviláguk szerint. Az első lélek meghal az emberrel.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Érdekes infót találtam az interneten:
Tudomány
2012. április 07. szombat, 21:55
Találkozott már valaki olyasvalakivel a gyengébbik nem képviselöi közül, kit miután kétszer elütötte az autó, sérülések nélkül „felkelt és járt“, menekült és verekedett, s a végén csak hat erös rendör tudta lefogni?

http://en.wikipedia.org/wiki/Ursula_and_Sabina_Eriksson

2008 május 17-én két svéd nö kisebb felfordulást okozott a Liverpoolból Londonba vezetö M6-os autópályán, miután gyalog „átkeltek“ az egyik menetirányon. Az egyik hölgy egy fékezö autó alá is került, de kutya baja se lett. A két hölgy ezután a menetirányok közti választóvonalban folytatta útját gyalog London felé. Az autópálya felügyelet persze riasztotta a rendörséget, s a rendörökkel a felfordulás helyszínére érkezett egy tévéstáb is, mely véletlenül az autópálya-rendörségnél forgatott valamilyen riportot. Ami ezután történt, azt valószínüleg senki se hitte volna el, ha a kamera nem kapja lencsevégre:

<iframe height="315" src="http://www.youtube.com/embed/ggWOkor8t8s" frameBorder="0" width="560" allowfullscreen=""></iframe>

(a BBC késöbb, 2010-ben készült dokumentumfilmje az esetröl)

A helyszínre érkezö rendörök elöl a két nö ismét az autópálya forgalmába vetette magát. A zöldruhás nö szándékosan egy teherautó kerekei alá futott (lásd 3:15-nél), majd a pirosruhás nö is egy nagy sebességel haladó személyautó elé szaladt ki ( 4:02-nél), a személyautó szélvédöjének vágódott neki, a fékezés után pedig az autó elé „repült“.

A rendörök eredetileg azt hitték, egyik nö se élte túl a történteket, ezután viszont „csodák történtek“. A pirosruhás pár másodpercnyi eszméletvesztés után ismét felkelt... és járt! Míg a személyautó teteje totál behorpad az ütközéstöl, addig a pirosruhás kedveske nemhogy valamilyen töréseket nem szenved, de még karcolások se látszódnak rajta!

A zöldruhás kedveske mondjuk egy picit rosszabbul jár: miután a hatalmas teherautó több kereke is átmegy rajta, a lába azért eltörik neki. De ez minden.

Figyelve a felvételeken az arcvonásaikat a balesetek után, az embernek olyan benyomása támad, hogy egyik nö se érez se fájdalmat, se félelmet. „Még a zöldruhás se, akinek a kamion kerekei átmentek a lábán. Sokkos állapotban sincs. A nök kifejezetten „menekülj el vagy öld meg magad“ féle magatartást tanúsítanak. Komplexebb érzelmeket soha nem mutatnak.

A pirosruhás nönek elsösegélyt próbálnak adni, de az ismét menekülni próbál. Egy rendörnöt gond nélkül a földre teper, s végül csak hat erös rendör tudja lefogni!! Miután kétszer elütötte az autó!

De a dráma még ezzel sem ér véget. Mivel a pirosruhás nö nem szenvedett sérüléseket, két nappal késöbb – a zavart pszichés állapota ellenére - elengedik a rendörségröl, s ismét „kóborolni“ kezd. A riasztó kinézete és pszichés állapota ellenére egy ötven év körüli férfi, bizonyos Glenn Hollinshead, ismeretlen okokból befogadja. A nö a férfit aznap éjjel agyonszúrja,s megy az útján tovább.. Egy tizenkét méter magas hídról a forgalomba veti magát, amit viszont egy sima lábtöréssel megúsz. Ekkor kerül ismét rendörkézre, majd börtönbe, s tünik el késöbb, a bírósági itélet után, még valamikor 2009-ben, mindörökre...

Kik voltak ezek a nök? S ki elöl menekülhettek? S honnan volt az iszonyatos testi erejük? S hogyhogy a szemmel láthatóan zavart pszichés állapotuk ellenére semmilyen közismertebb lelkibetegséget nem tudtak diagnosztizálni náluk?

A pirosruhás nö bírósági tárgyalásán késöbb azt is közölték, hogy soha nem volt elmebeteg, akárcsak a másik nö se. Se drogokat, se alkoholt, se pszichotronikus szereket nem tudtak kimutatni egyik vérében se. A nök állapota 72 óra után is változatlan maradt. De akkor vajon mitöl bolondultak meg hirtelen, s hogyhogy ráadásul egyszerre ?! A hivatalos közlés szerint ikrek voltak, ennek ellenére a felvételeken is jól látszik, hogy se a baleset helyszínén, se késöbb a kórházban nem tanúsítanak semmilyen érdeklödést egymás sorsa iránt. A pirosruhásat késöbb a rendörségen se érdekli a másik sorsa, leginkább a haja állapotával van elfoglalva. Egypetéjü ikrek esetében ez egyenesen képtelenség.

A nök múltját tárgyaló médiahírek a titkosszolgálati dezinformáció minden jellemzöjét magukon hordják. Még a BBC az esetröl 2010-ben készült (ide is belinkelt) dokumentumfilmje is. A két nöröl soha semmilyen visszanyomozható információ nem jelent meg. Míg a meggyilkolt angol férfi szomszéda és testvére is meg van szólaltatva (s néven vannak nevezve), addig a nök állítólagos rokonai közül senki.

A zöldruhás nöt állítólag két héttel az autópályai balhé után kiengedték a kórházból, s az USAba költözött, ennek ellenére soha semmilyen médium nem említ konkrét városnevet. A BBC sem keresi fel az USA-ban, hogy kifaggassa, mi késztette arra, hogy a kamion alá vesse magát. Pedig ki más tudta volna megvilágítani az eset hátterét jobban, mint maguk az érintettek. A BBC stáb nem ment el Svédországba se, abba a kisvárosba, ahol állítólag ezek az „ikrek“ születtek, hogy kifagasson pár helybelit a családi hátterükröl. A sajtóhírekben említett bátyjuk, anyjuk, s a pirosruhás nö állítólagos írországi férje sincs soha néven nevezve, s megszólaltatva semmilyen dokumentumfilmben. Miért?

Azért mert valószínüleg... titkosszolgálati fedösztori az egész „családi hátterük“.

Ezek a nök nem ikrek voltak, hanem azonos DNSböl mesterségesen létrehozott, genetikailag feljavított klónok.

Mindkét nönek mára nyoma veszett.

Az már nyilvánosan is ismert, hogy állatokat (pl. birkákat) , régóta tudunk klónozni. Akárcsak az is, hogy állatokat és növényeket egyaránt, tetszés szerint tudunk genetikailag manipulálni. Például olyan génmanipulált búza és kukoricafajtákat létrehozni, melyek ellenállóak a legkülönfélébb betegségekkel szemben. Ne gondolja senki se, hogy ez a bolygónkat nagyon régóta ellenörzése alatt tartó sötét hatalom, melynek jelenlegi fö képviselöi a Rothschildok, s mely valójában nem tiszteli az emberi jogokat, az elmúlt években meg tudta volna állni a maga mélységi földalatti bázisain, hogy ne próbáljon embereket klónozni, például harcászati célzattal. Genetikailag erösen feljavított klónokat létrehozni, melyeknek a normáltól tízszer erösebbek a csontjaik, százszor erösebb ütéseket bír ki a börük s más szöveteik, s melyek agykontroll alatt állnak, nem éreznek félelmet, stb.

Bár a BBC dokumentumfilmje egyáltalán nem hangsúlyozta ki, de ha kb. a 13-ik percnél megállítjuk a videót, s alaposan szemügyre vesszük az egyik klónnö földre hullott sapkáját a feliratot, azon a következö áll: „TIME TO BELIEVE“ („itt az ideje elkezdeni hinni“).

Hogy pontosan mi volt ez az egész, azt nem tudom. De az egészen nyilvánvalónak tünik, hogy valakik mintha ezt a sztorit tudatni akarták volna a világgal. Hogy megfélemlítö, vagy nemes leleplezö célzattal, azt nem tudni. Mintha szándékosan megzavarták volna a klónok agyprogramját, s így engedték volna ki öket az emberek közé.

Hogy a klónozás és génmanipuláció tudománya jóval elöbbre áll a nyilvánosan elismertnél, azt elöször Peter David Beter ( http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Beter ) említi , még az 1970-es évek vége felé kelt leleplezö írásaiban, lásd pl:

http://www.peterdavidbeter.com/docs/all/dbal51.html

Beter még egy 1969-ben kiadott könyvre hivatkozik hitetlenkedö olvasói elött, melynek cime „The Biological Time Bomb“ („A biológiai idözitett bomba“). A könyv lényegében tanúbizonyság arról, hogy a DNS kutatás szintje már akkor válaszút elé érkezett: ha folytatódik tovább, az teljes civilizációs átváltozást okozhat az emberi faj esetében.

Az abebooks.co.uk-on rátaláltam a könyv egyik használt példányára, az ajánlószövege eképpen szól:

http://www.abebooks.co.uk/servlet/B...x=45&bt.y=3&sts=t&tn=The+Biological+Time+Bomb

„.... képzelje el, hogy egy gyerek az apja halála után 100 évvel születik, az emberi test élettartama megduplázódik, félig ember-félig állati hibrideket tudunk létrehozni, az emberek szex nélkül szaporodnak... Képzelje el, hogy mindez nem sci-fi, hanem már az elkövetkezö pár évtizedben létrejön .... bizonyos, már most folyamatban levö kísérletek és felfedezések eredményeként.“

AZ IGAZSÁG AZ, HOGY MINDEZ 1969 óta VALÓBAN LÉTREJÖTT, viszont NEM A NYILVÁNOS TUDOMÁNYBAN, hanem a mélységi földalatti katonai bázisok zárt világában. Senki nem tudja, hogy pontosan milyen fejlettségi szinten tartanak ezek a dolgok.

David Beter külön hansúlyozza azt a még 1958-ban tett, s a könyvben is említett felfedezést, mely szerint miután egy vadkacsa sejtjeiböl kinyert DNS molekulákat egy fehér színü házikacsába fecskendezték be, azt remélve, hogy ez késöbb valamilyen hatással lesz a fehér kacsa utódaira, maga a fehér kacsa tollazata és magatartása is rövidesen változni kezdett...... Ezt az alapfelfedezést ezen a ponton emberek esetében is elkezdték alkalmazni, természetesen már titoktartás mellett. David Beter szerint ez oda vezetett, hogy a ´70-es évek vége felé már képesek voltak létrehozni egy ember klónját meglehetösen rövid idön belül.. Nem kizárt, hogy ET segédlettel. De vigyázat, ez csak egy emberi test - hús és vér - volt, amit létrehoztak, mesterségesen kitenyésztett agyállománnyal. Az ilyen „embereknek“ (létformáknak) nincs „magasabb énjük“, érzelmi inteligenciájuk, „lelkük“, vagy nevezd ahogy akarod, lényegében csak alacsonyabb ösztönökkel rendelkezö, programozható „biológiai számítógépek“, melyek agysejtjeibe információk vihetök be (programozhatók, a szó legszorosabb értelmében). Képesek a logikus gondolkodásra, helyzetfelismerésre, „emlékek“ ültethetök az agysejtjeikbe, de nincs érzelmi inteligenciájuk, nem fejlödik ki náluk valós emberi tudat, vagyis az, ami az embert emberré teszi. Az ilyen létformák genetikai állománya is teljesen megváltoztatható, feljavítható, manipulálható..

Egyébként valamikor a 90-es években lett publikálva tudományos munkákban az is, hogy miután egy donor szívét vagy más testrészét átültették egy másik emberbe, utóbbi mentalitása, pszichéje a sikeres mütét után sokszor szintén változásokon ment keresztül – sok mindent átvett az akkor már halott donor tulajdonságaiból! Hasonló helyzet ahhoz, mint amikor házikacsa szervezetébe vadkacsa DNS molekuláit jutatták be nagyobb mennyiségben.
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.kiss

<tbody>
</tbody>
 

yeti108

Állandó Tag
Állandó Tag
Átfutottam a cikket. A házszámokkal meg lépcsőfokokkal való kavarás egy kicsit túlzás és komplikált....ha összeadjuk a mátraborzadályi templom sarkait és az ereszen ülő galambok lábait a plébános törvénytelen fiaival, akkor megkapjuk Krisztus következő eljövetelét a nyolcas számrendszerben...Néhány számból bármelyik másikat ki lehet hozni és belemagyarázni bármit.
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Nimródot nem nevezném az "első királynak". Gilgameshez azonban volt köze,oldalágon. Nimród ie. 4000 örűl élt, Gilgames (aki Árpah ill. Jób néven élt ifjuként) pedig ie. 3550 körűl létezett.
Nimród Ordoszban végzett, un bacsa (ellátó) sámán volt, Gilgames pedig Uruk királya volt ,de sok más jelzővel..Uruk királyának lenni: egy fontos sumér város fejedelmeként "üzemelni" ennyi..Jézus is Urukban alapította az egyházát. Csak erről sehol semmi...a Bibliában is pszt van.
Nimródnak komoly feladatot adott Ordosz,mégpedig -összefoglalóan mondva- Közel-Kelet kisebb fejedelmi területeteit - nyolcat- kellett összefognia...például Etur területét, a sumérokat, a kurdokat, a Zagrosz ny-i lejtőit, de még Egyiptomot, a marikat stb is. Egyiptom ekkor még viszonlag kis kiterjedésű, népességű volt. Etur népe pedig ekkor már a Márvány tengernél élt.
A kis táska: minden sámánnak és beavatottnak három lelke volt a hunfajú népek szerint. A reinkarnációs lelküket valószínű ebben a táskában "tárolták"..a kiemelkedő emberek. Valahogy átvették ezt azután a katolikusok is,az átvételek pedig nem szokatlanok, mint pl ahogyan ezt Anyahitával tették, akit Boldogasszonyoztak ( a székelyek Babba Máriáznak). Ezt a virblit Gellért püspök találta ki Babbával..hogy beilleszthesse...a balablájába.Mivel a köztudatból nem akart kikopni semmiképp ez a dolog, hiába a sok bibliai micsoda és papi szöveg..
Anyahita valós személy volt, sokezer évvel Jézus előtt élt és valóban egyistenhitet hozott errefelé..mellyet Róma érdekei beépítésével jól kicsavart..Jézus is így tehát követője volt Anyahitának. Ugyanúgy mint a később élő Mani..
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Ilyen lehetett amit a holdraszállásról nekünk mutattak a tv-ben?:p:cool::D;)kiss
1329595703_67_FT1552_0001kis.jpg

Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.kiss
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy érdekes cikket találtam az interneten. Megosztom veletek. Szerintetek ilyen létezne?:(:rolleyes:

Nanoszúnyog - amikor a tudomány ellened fordul.

Ez egy szúnyog? NEM! A legújabb rovar DRONE hadi fejlesztés. Már gyártják! Nagy távolságból irányítható. Kamerával, mikrofonnal van felszerelve. Le tud szállni, DNS mintát venni egy szúnyogcsípés érzetével. Vagy képes micro RFID nyomkövetőt a bőröd alá juttatni.

1339734655_35_FT6906_szuny-x.jpg


Haza is viheted magadon és be is repülhet otthonodba. Ezek a fejlesztések gőzerővel folynak és már bevetésre kerülnek hétköznapokban. (Szerencsére remélem csak az USA és az angolszász "birodalom" területén)

Hihetetlen, hogy az emberek nem látják magánszférájuk mennyire támadás alatt van és milyen szűkek lettek a védekezés lehetőségei a NEW WORLD ORDER és ORWELL 1984 transzhumanista világa ellen! Ők nagyban készülnek... És Te ?....

forrás:/a vilaghelyzete/

Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.kiss
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
nanoszúnyog...
Lehet, azonban valahonnan és valahogyan irányítják. Az irányítás pedig befolyásolható, sőt a délceg gépszúnyog meg is semmisíthető, eltéríthető és a a küldőt is megcsípheti...
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Hát ez sok szám bizony a semmit jelenti. Ahol ennyi számmisztikához tartózó érték létezik, az maga a semmi.
Ezek a számok túlteszenek még Khufu piramisának ilyen-olyan számain is, mármint mennyiségben. Márpedig Khufu számai talán még éppen befogadhatóak és logikusak.
A kis táskához: a beavatottak harmadik lelke reinkarnálódik az ősi TÓREM hit szerint. Ezt viszik magukkal a táskákban..A Tóremhitet kevesen ismerik...pl a Földanya neve náluk: Joli Tórem, Kaltes pedig a földet is megteremtő ...fiának neve: Szóthisz (Szíriusz)...
Nem lehet egy katolikus ihletésű szobrot egy majával másként értelmezni sem, minthogy az utóbbi valamiféle plágium. . Nem is kell. A katolikus főnökség csak misztikus micsodaként adja a táskát Máriának. Mintahogyan Anyahitáról kitalálta kínjában: Ő lenne a Babba Mária, vagy a Szűz Mária..pedig nem az.
A Biblia és a katolicizmus sem menetes logaikai bukfencektől.
Mindíg érdekes az a sok egyiptomi név is...pl Tutenkámon..ezer éve tudják róla: Tu (Te) -ten (isten)- Kám -on (görög ragadvány, de más is lehet). Vagyis ez a név : Te isteni Kám..A Kám név nem volt ritka az ős Egyiptomban és környékén, pl Nimród apja is KÁM volt,,folytathatnám.
Alsó Egyiptomban egyik első település neve On volt. Vagyis utalhat a fenti név arra is, hogy az Isteni-Kám Onból való..
Persze az első fáraók később istenek lettek..(Hór Aba: Hórusz, Örsúr Osiris...). Ezek "elgörögített" torzítások..
A Khufu név pl FÉRAN név.
 

flexokorg

Állandó Tag
Állandó Tag
Először is köszönöma az érdekes cikket Mira. Csak azt nem tudom, hogy hol van az a képből egy kis részlet, az arányok kedvéért. Hol lehet erről a témáról bővebben olvasni? Érdekelne, szeretem az ilyen témákat. Köszi, üdv :p
 

Kyra2

Kitiltott (BANned)
Attól tartok hiába vársz választ Mirától. Utoljára három évvel ezelőtt látogatta meg a saját topikját.
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát ez sok szám bizony a semmit jelenti. Ahol ennyi számmisztikához tartózó érték létezik, az maga a semmi.
Ezek a számok túlteszenek még Khufu piramisának ilyen-olyan számain is, mármint mennyiségben. Márpedig Khufu számai talán még éppen befogadhatóak és logikusak.
A kis táskához: a beavatottak harmadik lelke reinkarnálódik az ősi TÓREM hit szerint. Ezt viszik magukkal a táskákban..A Tóremhitet kevesen ismerik...pl a Földanya neve náluk: Joli Tórem, Kaltes pedig a földet is megteremtő ...fiának neve: Szóthisz (Szíriusz)...
Nem lehet egy katolikus ihletésű szobrot egy majával másként értelmezni sem, minthogy az utóbbi valamiféle plágium. . Nem is kell. A katolikus főnökség csak misztikus micsodaként adja a táskát Máriának. Mintahogyan Anyahitáról kitalálta kínjában: Ő lenne a Babba Mária, vagy a Szűz Mária..pedig nem az.
A Biblia és a katolicizmus sem menetes logaikai bukfencektől.
Mindíg érdekes az a sok egyiptomi név is...pl Tutenkámon..ezer éve tudják róla: Tu (Te) -ten (isten)- Kám -on (görög ragadvány, de más is lehet). Vagyis ez a név : Te isteni Kám..A Kám név nem volt ritka az ős Egyiptomban és környékén, pl Nimród apja is KÁM volt,,folytathatnám.
Alsó Egyiptomban egyik első település neve On volt. Vagyis utalhat a fenti név arra is, hogy az Isteni-Kám Onból való..
Persze az első fáraók később istenek lettek..(Hór Aba: Hórusz, Örsúr Osiris...). Ezek "elgörögített" torzítások..
A Khufu név pl FÉRAN név.

Draga Ivan Batyam. Tucc te erdekes dolgokat is mondani csak ne keverned bele a draga jo Paal Zoli batyankat.
Nekem mar regen csipi a szememet az helyes kis neszesszer meg karora ami az okori abrazolasokon megjelenik. Amit mondasz az asszem egy lehetseges magyarazat....
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Találtam egy érdekes feladatot az interneten.:D
Szerintem érdemes lenne kipróbálni....:rolleyes:

A valóság illúziója ? az illuzió valósága ?

Szeretik az emberek a saját igazát fújjni szindróma, vagyis csak két vélemény létezik:
az enyém és a hamis,..... pihenésképpen javasolok egy nagyon egyszerü tesztet

Számold meg, hány piros pötty van a képen!


1339796082_35_FT6906_red-bal.jpg


Azt mondod, 5 piros pötty van? Biztos vagy benne? Nézd meg újra ! Közelebbről ! Látsz másikat ?

Megvan már ? Ha még mindig ötöt látsz akkor Katt ide! ...és gondolkozz el az ott olvasottakon !

(paramoral)
Legyen nagyon szép, és vidám napotok, hétvégétek!
Nagyon sok szeretettel Erzsi.kiss
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretettel üdvözlök mindenkit!kiss
Megint találtam egy nagyon érdekes cikket az interneten:
Különös fényoszlop világít pár napja két egymástól távol lévő piramisból.

2012. március 02., péntek
http://hvg.hu/panorama/Kulonos_fenyforras_vilagit_par_napja_ket_eg_...

piramidi-bosniache-3-.jpg
original-610x343.jpg

Egy Boszniában és egy Mexikóban lévő piramis szinte egyszerre kezdett fényt kibocsátani az ég felé.
A különös jelenségre eddig senki nem tudja a választ, csak annyit, hogy a Szarajevó közelében lévő Nap Piramisa az ismert legidősebb a világon 12 ezer évével.

A 220 méter magas piramist további furcsaságok övezik, ugyanis annak északi oldala csupán egyetlen foknyi eltéréssel mutat a "kozmikus északra", és a leejtői pontosan 45 fokot zárnak be. Az épületet a mai napig nem tudják, hogy melyik civilizáció építette, mert eddig még sikerült felfedni.
Ha további részleteket akartok megtudni az eredeti cikkből, akkor kattintsatok ide !
Lehet, hogy izgalmas évnek nézünk elébe?
Forrás: thezigzagger.com



Az eredeti cikk: http://www.thezigzagger.com/2012/03/02/pyramids-2/
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.kiss
 

Kyra2

Kitiltott (BANned)
Szia Kicsi Fecske! Ne haragudj, nem szívesen keserítenélek el, de ez "fényoszlop"-dolog nem igaz. Utánajártam a neten, hozzászólásokat is elolvastam és egy angol nyelvű cikket is találtam, aminek az eltorzításából eredhet ez a ferdítés. A kép meg egy gyenge fotoshoppos csalás. Olyan hozzászólók is voltak, akik ott laknak a bosnyák piramishoz közel. Nincs semmiféle fényoszlop. Sajnálom, de nem bírtam megállni, hogy ne szóljak. Annyira utálom, hogy egyesek ilyesmivel hülyítenek bennünket.
 
Oldal tetejére