Rejtélyek, furcsaságok, talányok

SpiritFox

Állandó Tag
Állandó Tag
Azokat is meghamisították, beszínezték fehérre, sőt az egész holdat beszínezték, hogy, ha felnézel az égre fekete-fehérnek lásd! :D Szemét háttér hatalom!
 

SpiritFox

Állandó Tag
Állandó Tag
Komolyra fordítva, sokan szidják a médiát a dezinformálás végett. Viszont pont ők azok, akik Viasat History és egyéb kábeltévé agymosó műsorai, gondolok itt az igazság a holdról, az igazság az ufókról stb. stb.-ből tájékozódnak és csak azokat az infókat engedik át a "szűrőjükön", ami az ő világképükbe bele illik.
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
És a Holdról hozott kövek?

[h=5]"...A brit Daily Telegraph tíz pontban szedte össze a cáfolatokat. Eszerint például annak ellenére lobogott a hold felszínére tűzött amerikai zászló, hogy az égitesten nincsen szélmozgás, ráadásul a zászlótűzésről készült fotókon nem látszik egyetlen csillag sem a háttérben. Azon kívül a 17 tonnás leszállóegység lenyomata nem, ám az emberi lábnyomok látszanak a hold felszínén. Aztán a holdról hozott kövek pontosan olyanok, mint azok, amelyeket egy tudományos expedíció a Déli-sarkon talált. Végül az űrhajósok túl sem élték volna az utat a Van Allen sugárzási övezet okozta károsodás miatt..."[/h]
Ehhez még azt tenném hozzá, hogy Hollandiában rendeztek egy űrkutatással kapcsolatos liállítást, ahol kiderült, hogy a NASA-tól kapott "Hold-kőzetek" - földi kavicsok. A NASA azt nyilatkozta, hogy összekeverték a köveket....

"...Évtizedeken át holdkőzetként nyilvántartott tárgyat állítanak ki hamarosan Hollandia nemzeti múzeumában, az amszterdami Rijksmuseumban, ám a különlegességről most kiderült, hogy nem a Holdról származik, hanem földi eredetű...."

És ezzel szálltak le!!!
BIG_0009615332.jpg
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Igen, kedves spirit, lézerrel vetítették a Holdat a világűrbe...nem is oda, ahol éppen tzartózkodnia kellett volna. Holdtölte is volt akkor, de elefelejtették és kis fogyó Holdat lézerkedtek a semmibe...Így higyjen az ember a vegyi fegyverekben..
Meg a társbolygókban..még talán Abidoszban (Abodban) a templomfali véset a leghihetőbb.
 

yeti108

Állandó Tag
Állandó Tag
Az Apocaliptico c. filmben teljes napfogyatkozás van és aznap éjjel meg telihold.....Úgy látszik akkor még gyorsabban keringett a hold...
 

naivbalek

Állandó Tag
Állandó Tag
Én már leírtam párszor a Holdra szállással kapcsolatban. Aki a zászló lobogását hozza fel példának az nem ismeri igazán a fizikát. A Holdon is ugyanúgy érvényes. A zászló nem lobogott, lengett! Ott még tovább leng, mivel nincs légkör ami lassítaná a mozgást.
Valamint, ma is használják lézeres távolságmérésre BME-n is azokat a tükröket amiket a Holdon hagytak az asztronauták. Ha nem ők akkor hogyan került oda?
Magyarországon is voltak akik távcsövön keresztül követték a leszállást akkoriban.
 

robitsas

Állandó Tag
Állandó Tag
Persze hogy voltak a holdon, hoztak is ezt azt.De aztan lealtak ki tudja miert.Fekete feher ez amit most olvasol nem pedig a hold
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Rejtélyek...
Ami nyílvánvalóan igaz, abból is szeretnek rejtélyt gyártani, pl a bulvár média is ilyen öntörvényűen ostoba gyártószerkezet.
Csak egy példa, mely tükrüzi, hogy azután a legyártott rejtély örökéletű lesz: a Stonehenge pl...Nem akarja a világ tudomásul venni, hogy eleinte az emberek a csillagokat és más égitesteket imádtak...ez volt a vallásuk mondhatni.
A napnak és a holdnak is kegyhelyeket építettek, valaha Ázsiában, Egyiptomban, mellyeken a megfigyeléseik szerinti valamilyen "fordulónapokon" szertartások is voltak. A nap szentélye köralakú volt, a holdé pedig félkör. Mindezeket ázsiai népek csinálták...Mikor is szakadt el Anglia Európától?
Érdekes, hogy az ázsiai népekről milyen süketségeket eregetnek az atlantisziak..láthatóan fogalmuk sincs róluk. De erőszakoskodnak és tudálékosan karattyolnak róluk... és a majákra olyan marhaságokat fognak rá, mely sohasem volt/lesz igaz. Nem érik/ismerik a jégkor utáni kataklizmákkal telített kor eseményeit...Ami pedig igaz és egészen különös -pl Móricz kutatásai Ecuadorban- arról a hallgatás igen mély és slampos.
Mi ennek az oka? Hát ők saját okosságuk vermében vergődnek/ hisztériáznak és azthiszik, nekik kell kitalálni olyan dolghokat, mely "máshol szocializálódott" népeknek nyílvánvaló és természetes...mint pl a fehér ló áldozása, vagy egy pusztai nép vallásának kérdései....
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
A Petőfi rejtély...
Vannak olyanok, akik -pl jómagam- hisznek Kéri Edit (ny. színésznő) kutatásaiban és -bárminek és kinek- néznek elhiszem Kéri Editnek, hogy Petőfit Barguzinban megtalálták. Pár évet még élt ott, mikor mintegy 1,5 évi vándoroltatással kivitték ide...
Erre Kéri Editnek annyi dokumentuma létezik, hogy ennek fele is elég lenne -másoknál- a hitelességhez. Nem is tudtam, hogy Petőfi hajszálak is léteznek a dicső akadémiai könyvtárban..na és Bécsben is vannak dokumentumok arról, hogy hadifoglyokat vittek Szibériába 1849 után..na és antropológusok, jellemző testi jegyek is léteznek ám...
Így tehát a költő Barguzinban halt meg kb 1855-ben és eltemették őt egy olyan sírba, melynek más lakója is volt...Erre magyarázat a szibériai éghajlat. Petőfit tehát a dárda nem ölte meg, hanem 2 bordáját törte össze és a gyógyulását pedig hatékonyan segítették...de a hosszú történet megkereshető a huntv-archivum-Kéri Edit vonalán. Nagyon érdekes amit K. Edit elmond, ez a kötözködés elsőosztályú iskolapéldája is egyben, mely a mult, az igazság elködösítésére szolgál. Kiknek az érdekében? Hát egen...nekik.
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Húsvét szigeteken...
Zajti Ferenc (kb 50 éve halt meg, teológus és festőművész volt) írta:
"Az Indiában nem rég feltárt Mohendzsó-dáró és Harappa 5000 éves városok leletanyagában lévő hieroglif írás azonos az Indus völgyétől 25 000 km-re lévő Húsvét szigeteken (Chile) felfedezettel..."
CSAK EGY KÉRDÉSEM LENNE, HÁTHA TUDJA VALAKI A VÁLASZT: MIÉRT?
Egyébként nem ötezer évesek ezek az Indus melleti városok, hanem inkább 6000 éve épültek. Az Indus völgy ősi lakói pedig a fehér...voltak. A hieroglifákat pedig Egyiptom is használta.
 

anitaklara

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok.
Teljesen uj vagyok ebben a temaban valamint forumban. Tegnap este mero veletlensegbol ratalaltam Nemere IStvan a faraok titkai. cimu konyvere. Hat mit ne mondjak, nem tudom letenni azota. Igaz csak a harmadanal jarok, de kivancsi vagyok valoban az egeszre. Kicsit beleolvasva a forumba talaltam olyan dolgokat is, amikrol soha nem is hallottam. Egyik irasban Atlantiszròl es egy masik Aeitis vagy hasonlo nevu foldreszrol olvastam, es be kell vallanom teljesen uj. Belegondolva hogy amit most olvasok az igaz is lehet. Felelmetes elkepzelni hogy a tudomany ennyire onzo es tenyleg csak hazugsagokon alapszik. MErt nehany tudos attol tart hogy a hirneve osszedol. Milyen konyveket tudtok nekem ajanlani amit erdemes lenne elolvasni? Koszonom szepen.
 

bácsi63

Állandó Tag
Állandó Tag
"Rapa kun szó"... Ne titkold el, ha ismered az értelmét bácsika! Egyeltalán nem tartom lehetetlennek amit erről tartassz.

Titoknak nem titok, bár nem tudom mennyire lenne ez hivatalosak által elfogadott. A rapa színt jelölhet, mégpedig sárga, vörös mint a nap. Tehát valamikor a napra érthették .
 
Oldal tetejére