Reklamáció az UPC-nek

Oscar

Állandó Tag
Állandó Tag
Onlinekampány a UPC ellen a MEZZO törlése miatt



NOL • Népszabadság Online • 2007. március 23.

A Nolblog több naplóírója is fogyasztóvédő akcióba kezdett a UPC azon döntése ellen, hogy a budapesti fejállomáson 2007. április 1-jével megszünteti a MEZZO sugárzását .

A Nolblogon Olda indította el a lavinát MEZZO pianissimo című bejegyzésével. A UPC "törzsvásárlójaként" felháborodásának ad hangot a cég eljárásának ténye és mikéntje ellen, majd részletesen dokumentálja a dolgot, és bemutatja, hogy ugyanez a multi máshol, például Hollandiában egészen máshogy viselkedik. Tovább a blogba >>>>>

<SCRIPT><!--D(["mb","Ukridge\u003c/a\>, aki szintén a MEZZO nagyfogyasztója, úgy véli, &quot; az elkeseredés / düh magányos és közösségi megélésén túl tehetünk, és tegyünk is a UPC ostoba és primitív hozzáállása ellen.&quot; És tesz is: tippeket ad blogja olvasóinak,*például azt, hogy ha valaki jelenleg előfizetője a UPC-nek és érintett a változásban,*akkor haladéktalanul levélben tegyen felszólamlást (rögtön csatol is egy formalevelet), küldjön e-mailt a UPC illetékeseinek (címlista mellékelve), terjessze a tiltakozási lehetőségeket, írjon kedvenc újságjának ... \n\u003ca href\u003d\"http://verbalnumera.nolblog.hu/?post_id\u003d23159\" target\u003d\"_blank\" onclick\u003d\"return top.js.OpenExtLink(window,event,this)\"\>tovább a*blogba >>>>>\u003cbr\>\u003cbr\>\u003c/a\>Hettie lejegyzetelte Bolgár György beszélgetését a Klubrádióban a UPC szóvivőjével, aki sajnálkozik, de mintha adna mégis egy halványt esélyt rá, hogy (egyszer majd?) visszahozzák kínálatukba a MEZZO-t. \n\u003ca href\u003d\"http://hettie.nolblog.hu/?post_id\u003d23170\" target\u003d\"_blank\" onclick\u003d\"return top.js.OpenExtLink(window,event,this)\"\>Tovább a blogba >>>>\u003cbr\>\u003c/a\>A blogbejegyzésekből kitűnik, hogy \u003ca href\u003d\"http://www.peticio.hu/?module\u003d6&pdid\u003d5850\" target\u003d\"_blank\" onclick\u003d\"return top.js.OpenExtLink(window,event,this)\"\>a Peticio.hu oldalon aláírásgyűjtésbe kezdtek a UPC döntése ellen\n\u003c/a\>.\u003c/div\>\u003c/div\>\u003c/div\>\n",0]);//--></SCRIPT>Ukridge, aki szintén a MEZZO nagyfogyasztója, úgy véli, " az elkeseredés / düh magányos és közösségi megélésén túl tehetünk, és tegyünk is a UPC ostoba és primitív hozzáállása ellen." És tesz is: tippeket ad blogja olvasóinak, például azt, hogy ha valaki jelenleg előfizetője a UPC-nek és érintett a változásban, akkor haladéktalanul levélben tegyen felszólamlást (rögtön csatol is egy formalevelet), küldjön e-mailt a UPC illetékeseinek (címlista mellékelve), terjessze a tiltakozási lehetőségeket, írjon kedvenc újságjának ... tovább a blogba >>>>>

Hettie lejegyzetelte Bolgár György beszélgetését a Klubrádióban a UPC szóvivőjével, aki sajnálkozik, de mintha adna mégis egy halványt esélyt rá, hogy (egyszer majd?) visszahozzák kínálatukba a MEZZO-t. Tovább a blogba >>>>
A blogbejegyzésekből kitűnik, hogy a Peticio.hu oldalon aláírásgyűjtésbe kezdtek a UPC döntése ellen .


<SCRIPT><!--D(["mi",10,2,"11184938226497d0",0,"0","Eredics Gábor","Eredics","[email protected]",[[],[["saját magam","[email protected]","11184938226497d0"]],[]],"márc. 24. (3 napja)",["Eredics László \[email protected]\>"],[],[],[],"2007.03.24. 17:32","Re: Segíts Te is : Onlinekampány a UPC ellen a MEZZO törlése miatt","Szerintem is jó csatorna! Tovább küldtem több embernek is! VaSu",[],1,,,"2007. március 24._17:32","Eredics Gábor \[email protected]\> írta, 2007.03.24.:","\u003cb class\u003dgmail_sendername\>Eredics Gábor\u003c/b\> <[email protected]> írta, 2007.03.24.:","gmail.com",,,"","",0,,"\[email protected]\>",0,,0,"Válasz erre az e-mailre: \"Segíts Te is : Onlinekampány a UPC ellen a MEZZO törlése miatt\"",0]);//--></SCRIPT>
 

Oscar

Állandó Tag
Állandó Tag
y010874 - Az viszont sajnos nem igaz, hogy elözetes felmérés nélkül tervezik a mezzo törlését. A mezzo-nak Mo-n nincs kimutatható nézettsége. A magyaroknak Gyözike, meg sorozat, meg müanyagcsöcsü kelemenanna kell. Meg is kapják, ha a Mo-i médián múlik.
 
Uj vagyok itt és itthonról. S mondhatom, hogy igencsak meglepett, hogy
az itthontól vagy 10 ekm-re a UPC-t szidják. No, nem azért, mert mintha nem érdemelné meg a dorglást, hanem sokkal inkább azért, hogy ez Kanadában, a kanadai magyarok körében is téma!!!
A Mezzot illetően azért változás történt. A "nép" felháborodására visszatették a programba - miközben az AXN nevű kommersz műsor is maradt. (Maradhatott volna más szemét műsorokkal egyetemben valahol a sutban...) A UPC egy "tartalék" csatornát állított be a Mezzo számára, amit a bevezetendő digitális műsorok számára tartottak eddig fenn. Hát, most az a kérdés, hogy vajon akkor mi lesz a digitális adások bevezetésével?
 
Egyébként... Korábban volt a 3SAT, amit - ha jól emlékezem - Svájc, Ausztria és Németország közösen tart fenn, s ami kb. ugyan az volt "prózában", mint ami a zenét illeti "mezzoban". Sajnos ezt is "lekapták" olyan "jóféle" német adók kedvéért, mint az RTL. (Ez is nagyban hasonlít arra, ami az RTL magyarban... Vízuális és audiális ponyva...) A 3SAT-ot kevesen siratták, mert azért a zene sokkal nemzetközibb, mint a német nyelv... Ugyanakkor a színvonalas kulturális műsorok mellett nekem nagyon tetszett, hogy gyakorta "sviccer-dücs" nyelven adtak műsorokat, amit a könyebb megértés éedekében németül(!!!) feliratoztak... No, ez egy kissé humorosnak hatott számomra... Német anyanyelvű barátomnak viszont maga a nyelv volt humoros. Amint fogalmazott: mindig nevetésre ingerelte a kiejtés... Sajnos magam nem bírom annyira a német nyelvet, hogy ilyesfajta nyelvészeti magasságokba eljuthattam volna...
 
(No, a lehetésges szimbolumok bevitele - úgy tűnik számomra - automatice történik. Így eshetett meg, hogy angol csókként értelmezte a "rendszer" azt - és magától betette -, ami tk. csak egy magyar szó akart volna lenni. S hogy meg ne essék megint: ez a pici szinonimája lenne...)
 

csboxi

Kitiltott (BANned)
Kezd nagyon irritálni hogy este használhatatlan netes játékra... nekem csak arra kell szinte, nagyrészt, de valamit csinálhatnának már vel e*****
 

MadGhost

Állandó Tag
Állandó Tag
Tisztelt csboxi
Reklamálj a Chello nál is és írásban, ha kell többször is. Ha valami gáz van én addig küldözgetem az e-mailt még nem történik valami jó dolog. Egyébként a játékhoz legalább 1 MB / 256 KBsávszél ajánlott és nem szabad közben le vagy felfelé tölteni mert akkor nagy a ping és nem tudsz játszani. :)
 

Jaky

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Nekem a Pro7 eltünése sérelmes. Itt tudtam legjobban követni a nemzetközi tőzsdei változásokat. Nagyon jól szerkesztett teletext oldalai voltak. :-(
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Én a RAI UNOT hiányolom. Ma már többen tanulják az olasz nyelvet és kérték is az UPC-tól, hogy maradjon a csatorna. Ennek ellenére elvette.
Már csak francia /tv5, és 1-2 német csatorna van, ami egyszer csak elfogy, no mg amerikai, angol zenecsatornák.
Oda van a spanyol, orosz, olasz nyelvű. Tanulj nyelveket, mert uniós állampolgár vagy! Gyakorolj! Hogyan, amikor a hallgatható rádióban sincs világnyelv. Kispénzűeknek nincs joguk ilyesmihez?
 

makraattila

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem szeretnék csúnyát mondani, de ez a UPC mint cég elég nagy sz...!Néha már azt érzem hogy bocsánatot kell kérni még ha bejelentek valamilyen hibát!
Na tudjátok miről beszélek!!!
 

grindcore

Állandó Tag
Állandó Tag
Még jó hogy nálam nem UPC van...nagyszülőknél Egerben az van és rendszeresen átpakolják a csatornákat de hogy minek? Nem győzöm mindig beállítgatni nagyfaternál, mert ő nem tudja.

Nálam T-online van és érdekes módon új csatornák ide vagy oda még egyszer sem rendezték át a kiosztást, és nettel se volt soha gond...hogy a UPC mit művel? Nem is értem.
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Van 40 csatornánk az UPC-n, de ebből 30-on reklám megy, vagy kereskedelmi adás, kb 5-ön ismétlés... A többi műsor? hát...
 

h.editke

Állandó Tag
Állandó Tag
Én azt sérelmezem a UPC-nél, hogy a régi rendes előfizetők óriási hátrányban vannak és sokkal magasabb a tévé-internet előfizetési díjuk, mint a nemrég belépőknek. Hogy is van ez? Én fizetek 3-szoros árat televízió előfizetésként a mostani belépővel szemben. Ezért pártolnak el sokan egy másik szolgáltatóhoz. A régi jól bevált rendesen fizető ügyfeleket is meg kellene tartani, nem csak újakat toborozni.
 

marta49

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez nem csak a UPC-nél van,hanem ha körbe nézünk a Bankoknál,az Internet szolgáltatoknál szintúgy.Leegyszerüsítve: Ha veszünk egy kabátot,az biztos,hogy két-három hét múlva jóval olcsóbban látjuk meg egy másik üzletben.Pech.....
 

amynna

Állandó Tag
Állandó Tag
Én azt sérelmezem a UPC-nél, hogy a régi rendes előfizetők óriási hátrányban vannak és sokkal magasabb a tévé-internet előfizetési díjuk, mint a nemrég belépőknek. Hogy is van ez? Én fizetek 3-szoros árat televízió előfizetésként a mostani belépővel szemben. Ezért pártolnak el sokan egy másik szolgáltatóhoz. A régi jól bevált rendesen fizető ügyfeleket is meg kellene tartani, nem csak újakat toborozni.

Mi is bementünk reklamálni, hogy is van ez címszó alatt, aztán kiderült, hogy nekünk is van lehetőségünk egy kedvezőbbre, csak két évet írattak velünk alá. így most olyan 9 ezer körül van a 12 ezer ft. helyett. De azt a nagyon olcsót nem érdemes, mert nem korlátlan és lényegesen lassabb és szinte alig van letöltési lehetőség. Szép a dumájuk, mi is nagyon haragszunk a monopolhelyzetükre.
 
Oldal tetejére