Szemtorna...

t.bernadette

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen, ezt tudom. Éppen ezért írta Gary Craig, hogy létezik az ún. belső béke teremtő gyakorlat. Ülj le, és írj össze minden sérelmet, ami eszedbe jut, vagy megalázó helyzetet, akármi, ami eszedbe jut. És intenzitástól függően kezdj dolgozni rajtuk. Napi 1-en. Előbb utóbb előkerülnek a stiklik is :).
De tényleg jártam úgy, hogy éppen akkor felbosszantott egy telefon, illetve megbántott. Elkezdtem rajta kopácsolni. Na erre aztán jött minden.A vége az lett, hogy basszus, én innen ma nem szabadulok, és egész nap lyukat fogok kopogtatni magamba. Aztán eszembe jutott, hogy inkább a megbocsátásra térjek át a sérelmek helyett, de elég kemény volt.

Őt ismerem, tőle tanultam meg kombinálni a kettőt :). És tuti nálam is itt van a kutya elhantolva :). A jó sok tüském, amiket úgy őrizgetek, mintha kötelező lenne.
 
dr. O. M. szemtrenerrel olvastam nemreg egy riportot, a miben pl. a kovetkezo egyszeru gyakorlatot ajanlja. Irjunk le a szemunkkel nyomtatott "A", "V" es "C" betuket, majd nezzunk azorrunk hegyere, utana pedig tavolra. Azt irja, hogy ha ezekbol rendszeresen es orankent harmat-negyet elvegzunk, mar sokat tettunk a szem verkeringeseert, a szem izmaiert.
 

keem75

Állandó Tag
Állandó Tag
Gyerekkoromban korán elkezdődött a szemromlásom, oly módon, hogy 18 évesen műteni kellett a lézeres megoldással, azonban ez nem jelentett végleges megoldást. Utána közölték, hogy a lézeres műtétet 25 év alatt nem is szabadna végezni, mivel addig fejlődik a szem. Kettesig visszaromlott a szemem, de tornáztatom és a szemtréner szemüveget használom.
Váradi Tibor Népbetegségek megelőzése és szelíd gyógymódjai c. könyvében az egyik fejezet kifejezetten a szem betegségeivel foglalkozik. Ott több módszer is van a látás megőrzésére, javítására.
 

hekja

Állandó Tag
Állandó Tag
amit a szemtréning.hu-n írnak az már segített valakinek? Szemüveges vagyok, és nem szeretnék műtétet a jobb látás érdekében.
 

t.bernadette

Állandó Tag
Állandó Tag
amit a szemtréning.hu-n írnak az már segített valakinek? Szemüveges vagyok, és nem szeretnék műtétet a jobb látás érdekében.

Egész biztos. Ha ott kotorászol, találsz egy fórumot is, ott van sok tapasztalat is, kérdezhetsz is.
Én lusta disznó vagyok, és mindig ellinkelem :-(. Meg most kicsit más dolgokon van a hangsúly. De ha lesz érdemi tapasztalatom, szólok :)
 

anoli57

Állandó Tag
Állandó Tag
*Szabó György* bükkszentkereszti füvesember előadása a Csillaghegyi Közösségi házban. Honlapja: www.gyorgytea.hu
Szabó György 81 éves és teljesen egészséges. Már 500 évvel ezelőtt is volt népi-gyógyászat, az őseink nagyon jól tudtak agyat műteni, ezek bizonyíthatóak egyes múzeumok leletei alapján. A lányának adja át tudását, hogy továbbvigye az Ő gyógyító munkáját. Rajtuk kívül van még egy asszony, akit úgy hívnak, hogy Reza asszony. Az Egészségügyi Világszervezet Konferenciája összefoglalta, hogy tanítani kell a népi gyógyászatot, de az Európai Unió ellensége ennek a tevékenységnek. 2011-től nem ismeri el az EU a gyógyfüvekkel való gyógyítást, csak a termék-kiegészítőket.

*SZEMÜNKRE, HA MÁR NEM LÁTUNK JÓL: *diólevél tea, egy csapott evőkanál, 2 dl. víz, leforrázni, 10 percig áll és ezzel kenegetni, vagy beáztatott vattapamaccsal betakarni a szemet és 10 percig pihentetni.
Ha zöldhályog van, akkor 1 évig kell használni.

[FONT=&quot]> MAGAS KOLESZTERIN[/FONT][FONT=&quot]: nem jó, mert az érfalakban lerakódik a zsír, normál
értéke 0-5.1, ha már 4 felett van az kifejezetten nem jó érték. Tyúkhúr teát
kell inni, addig, amíg az érték nem lesz jó.[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
 

gmj

Állandó Tag
Állandó Tag
Halihóóó mindenkinek!

Inkább abban segítsetek Olikának, hogy hogyan lássa meg a 3D-s képecskéket, mert nem nagyon akar összejönni... :D:D:D Komolyan nem tudom miért nem látom meg, ismerem a technikákat, megy a minivirsli is, de a képeket nem tudom egyszerűen meglátni :12: Már számtalanszor írták, hogyan kell nézni, bambulni kell, mögé nézzek, stb... ezek mennek is, de ha konkrét 3D-s kép van előttem, akkor az ég világon semmit sem látok, csak nagyon nagyon ritkán... Nekem meg szükségem van a gyorsolvasásra minél hamarabb.

Puszi mindenkinek!
OLIkiss


Szia Oli!
Ne nevess ki, de én egy kicsit bandzsítani szoktam és lassan engedem a szememet a helyes állásba vissza, így mindig meglátom a képeket.
Jó próbálkozást :cool:!
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
Régi igéretemde itt van végre


relase kérlek egyben változtatás nélkül terjeszd


Angart, Leo:
Szerezd vissza éleslátásodat...
TN_B328028.JPG


relase! kérlek egyben terjeszd változttatás nélkül! nyomtathato látás táblák programok gyakortalok tesztek... rar neve leoaszeviéllá.rar File Size: 21.74MB


http ://www.mediafire.com/?2uu39mgi2wzn8w2
http után felesleges szóköz van



hasznád a szemed.. lásss, az egszségügy számtalan félmegoldást kinál péztárcánk fogyasztására mig saját egészségünk kezükbe kerülve válik üzletté,csendben elhalgatják h tüneti kezelés sokszor árt a gyogyulás pedig egyszerüen a testben van..
 

ranunkelgul

Állandó Tag
Állandó Tag
a 3D-s képeknél a képen keresztül kell nézni úgy 20centire, azaz a fókuszt a kép mögé tenni és nem erőlködni. A kép "beviszi" a szemed a látványra.
 

bunora

Állandó Tag
Állandó Tag
Segíts

Harry Benjamin:
TÖKÉLETES LÁTÁS szemüveg nélkül
Le és feltöltés rovat: 5358. bejegyzésről letölthető.

Esetleg betudnád linkelni magát az oldalt,mert nem találom így,hogy le és feltöltés.Próbáltam a keresőt is,bár lehet én vagyok béna.Köszi

Keresném a színtükör technika részletes leírását,mert a könyvből (Leo Angart Szerez vissza tökéletes látásodat)nem egyértelmű,hogyan kell csinálni.A fiam szürke hályog műtét előtt áll(28 éves),és még szeretnénk megpróbálni ezt,talán segítene elkerülni a műtétet,ami 300ezer Ft-ba kerül.(mindkét szemét műteni kell)
 
S

sisne*

Vendég
sisne, a masszírozás iránya mindegy?
Jó a kérdés kiss

Évekkel ezelőtt 1 természettudományos folyóirat cikksorozata alapján gyakoroltam a Do - in - t
1 súlyos betegség miatt minden hajnalban 1 - 1,5 órán át 3 hónapon keresztül.
Miután meggyógyultam, a lábujjaim csavargatása stb. fürdés utáni pár perces rituáléként megmaradt.

Miközben csipkedtem a lábujjaim közeit, fájdalmas lerakódásokat éreztem bizonyos helyeken
és arra gondoltam, hogy ezeket eldolgozom.
A nagylábujjaim melletti 2 ujj tövénél érzékeltem ezt
és mivel borzasztóan lusta vagyok,
a mutató és a középső ujjaimat odahelyeztem.
A jobb lábamon az óramutató járásával egyezően,
míg a balon ezzel ellentétesen körkörösen masszíroztam egyszerre a 2 - 2 helyet a lábujjaim mögé nyúlva.

Fájt, de mégis ez a pár perc feltöltött energiával.
Arra tippeltem, hogy talán a pajzsmirigyet stimuláltam így.

Nézegettem a neten talpmasszázsról anyagokat,
de ellentmondásosnak találtam ezeket.
Mivel észrevettem, hogy tisztábban látok ezt követően,
ezért folytattam saját kútfő alapján az ügymenetemet.

Viszont a napokban 1 Facebook - os táltos oldalon megtaláltam a fenti zónatérképet,
ami alátámasztotta a tapasztalataimat.
Azért nem részleteztem az irányt, mert szerintem nyomásra is ugyanaz a hatás.
Nem feltétlenül biztos, hogy a 2 lábon tükörképszerűen kell megválasztani a körkörösség irányát.
Nekem így működött és emiatt osztottam meg ezt Veletek.

Kellemes és hatékony kísérletezést kívánok kiss

Szeretettel sisne
 

t.bernadette

Állandó Tag
Állandó Tag

Figyelj a szemre :)



Szeretettel sisne

Hihetetlenül jó ez az ábra. Én kis majom mindig böngésztem a talptérképet, és eszembe nem jutott, hogy gyakorlatilag olyan, mintha felfestenénk a testünk pontos mását a 2 talpra :). Hiába, akinek vizuális memóriája van egy kép többet mond minden szónál kiss
 
S

sisne*

Vendég
régi igéretemde itt van végre


relase kérlek egyben változtatás nélkül terjeszd


angart, leo:
Szerezd vissza éleslátásodat...
tn_b328028.jpg


relase! Kérlek egyben terjeszd változttatás nélkül! Nyomtathato látás táblák programok gyakortalok tesztek... Rar neve leoaszeviéllá.rar file size: 21.74mb


http ://www.mediafire.com/?2uu39mgi2wzn8w2
http után felesleges szóköz van



hasznád a szemed.. Lásss, az egszségügy számtalan félmegoldást kinál péztárcánk fogyasztására mig saját egészségünk kezükbe kerülve válik üzletté,csendben elhalgatják h tüneti kezelés sokszor árt a gyogyulás pedig egyszerüen a testben van..
Kérésre a könyvből 1 fontos segédeszköz kiss

TN6_B328028.JPG

Tibeti kerék tábla:

Csatolás megtekintése tibeti kerék tábla.pdf

 
Oldal tetejére