Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez - új tagoknak.

Mesi.69

Állandó Tag
Állandó Tag
„Van testi gyengeség, mely a szellem erejéből ered, és szellemi gyengeség, amely a test erejéből ered.” (Joubert)
 

mysis

Állandó Tag
Állandó Tag
Érdemes lenne kockára tenni mindent! Ha így teszel, akkor ösztönösen a helyes döntést fogod meghozni. Az új élmények izgalmakat hoznak, fogadd hát el a változást. Kockázatot vállalsz, vagy nekivágsz az ismeretlennek.
 

mysis

Állandó Tag
Állandó Tag
"Nem biztos, hogy a pozitív hozzáállás minden problémádat megoldja, de elég embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálnod!"
 

mysis

Állandó Tag
Állandó Tag
Nyilas Horoszkóp

Kiváló üzleti ajánlatot kaphatsz a héten, de mindenképpen tisztázd a másik fél elvárásait, mielőtt bármit aláírnál! Igyekezz higgadtan és diplomatikusan viselkedni, találd meg a középutat a rámenős és a visszahúzódó tárgyalási stílus között! Hallgasd végig a másik fél álláspontját, hogy egyértelművé váljon a helyzet! Szerelmi téren is izgalmas, eseménydús időszak következik. Légy óvatos, mert ha többet kockáztatsz a kelleténél, az váratlan konfliktusokat okozhat!
 

mysis

Állandó Tag
Állandó Tag
Bak Horoszkóp

Most mintha kicseréltek volna. Kezd eltűnni a pesszimizmusod, reméled, hogy minden jobbra fordul. Könnyen döntesz egy fontos családi ügyben, sikerül olyan kompromisszumot találni, amely mindenki számára megfelelő. A párkapcsolatodban pozitív változás következik be, rugalmasan állsz a vitás kérdések megoldásához. Jól teszed, ha elmondod a párodnak, hogy jól érzed magad vele és örülsz, hogy vele lehetsz. A munkádban új lehetőségek nyílhatnak meg előtted, de az anyagi ügyekben légy óvatosság, kerüld a meggondolatlan költekezést!
 

mysis

Állandó Tag
Állandó Tag
Vízöntő Horoszkóp

Egy új szerelemnek, vagy régi fellángolásnak köszönhetően újra szépnek látod a világot, tele vagy reménnyel és bizakodással a jövőt illetően. Bízz jobban magadban, és hidd el végre, hogy nagyon is szerethető vagy! Magad is meglepődsz azon, hogy milyen könnyedén alakulnak a dolgok. Olyan nagy mértékben lehetsz hatással a történésekre, amire eddig nem is hitted képesnek magad. Megtalálhatod azt a társat, akivel közös hullámhosszon vagy, és akire mindig is vágytál. Most különösen alkalmas az idő arra, hogy újragondoljátok a közös jövőt.
 

mysis

Állandó Tag
Állandó Tag
Halak Horoszkóp

A hangulatod hullámzó és bizonytalan lesz a héten, ez a párkapcsolatodra is jellemző, amit nehezen viselsz. A viták, nézeteltérések miatt néha már arra gondolsz, hogy feladod, nem érdemes több energiát fektetni ebbe a kapcsolatba. Várj még a végleges döntéssel, ne tegyél olyat, amit később megbánhatsz! Inkább gondolkozz el azon, hogy te mennyiben vagy okozója annak, hogy a dolgok így alakultak! Ne próbáld teljes mértékben a kedvesedre hárítani a felelősséget, egy kapcsolathoz mindig két ember kell.
 

mysis

Állandó Tag
Állandó Tag
Kos Horoszkóp

A héten nagy hatást gyakorolsz a munkatársaidra. Nyugodtan vállald a gondolataid, véleményed, humorérzéked, most könnyen kivívhatod a családod és mások elismerését is. Ez a hét kedvez a régi terveidnek, új befektetéseknek, szerződéseknek. Csütörtöktől emelkedő időszak következik. Ha jó döntéseket hozol, azzal lényeges tartalékot halmozhatsz fel, újonnan kötött ismeretséged révén pedig külföldi karrier lehetősége nyílik meg előtted. Itt az idő, hogy a tettek mezejére lépj! A hét eleje a romantikus találkozások ideje. Kellemes meglepetéseket hozhat a kedvező bolygóállás. Rég’ nem látott barátokkal találkozhatsz a hét közepén, és szerelmi téren is megújulás elé nézel.
 
Oldal tetejére