Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez - új tagoknak.

mysis

Állandó Tag
Állandó Tag
Bika Horoszkóp

A héten üzleti megállapodásokat köthetsz, de fordíts figyelmet az apró betűs részekre! Ha lehetséges, minden szerződést vigyél el jogi szakemberhez! A héten elvégzett munkáid gyökeres változásokat idézhetnek elő. Korábbi üzleti kapcsolataidat ezen a héten új alapokra helyezheted, akár egy külföldi ismeretség által új munkalehetőséghez is juthatsz. Az anyagiak tekintetében is előrelépésre számíthatsz, igen kedvező időszak veszi kezdetét. Az érzelmi életed lényegesen megváltozik, átértékelődnek a korábbi tapasztalataid és empatikusabbá válsz. Egy kapcsolat, amely eddig lazának tűnt, megerősödik, és elmélyülhet. Ha párkapcsolatban élsz, akkor most könnyebben megtaláljátok a közös hangot.
 

mysis

Állandó Tag
Állandó Tag
Ikrek Horoszkóp

Eljött az idő, hogy megvalósítsd a régi terveidet, és álmaidat! Ez a hét nagyszerűen alkalmas arra, hogy vállalkozást indíts, mert tele leszel energiával, és olyan emberekkel találkozol, akik valamilyen formában támogatják az elképzeléseidet. Jót tenne egy hétvégi utazás. Anyagi helyzeted javul, és lehetséges, hogy egy barátod vagy hozzátartozód segít abban, hogy jobb pozícióba kerülj. A munkádban felmerülő nehézségeket egy kis szemléletváltással, minimális erőfeszítéssel meg tudod oldani. Bár szereted a kihívásokat, légy óvatos, és ne játssz a tűzzel! Ha párkapcsolatban élsz, akkor most nagyszerűen rá tudsz hangolódni a partneredre, empatikusabbá válsz, fél szavakból megértitek egymást. Ha egyedülálló vagy, akkor most különösen nagy hatást gyakorolsz a másik nemre.
 

mysis

Állandó Tag
Állandó Tag
Rák Horoszkóp

A héten érdemes végiggondolnod, hogy hogyan csökkenthetnéd a stresszt az életedben. Találj időt aktív kikapcsolódásra, sportra! Valószínűleg az elmúlt hetekben felszaladt rád néhány kiló, de ez még visszafordítható. Közeli hozzátartozód vagy barátod nagy mértékű segítséget ajánl fel anyagi tekintetben, egy terved teljesítéséhez, illetve a karriered érdekében. Üzleti ügyeid jól alakulnak, élvezheted az anyagi függetlenséget, végre az elképzeléseid szerint alakíthatod az életed. Ha párt keresel, járj nyitott szemmel a héten, könnyen megtalálhatod a lelki társad! Ha párkapcsolatban élsz, akkor megújulhat a szerelmetek, azok után, hogy az elmúlt időszakban kevés idő jutott egymásra.
 

mysis

Állandó Tag
Állandó Tag
Oroszlán Horoszkóp

Viselkedj Oroszlánhoz méltóan! Ne riadj meg a felelősségtől, a vezető szereptől! Nagy lehetőséget látnak benned a munkatársaid, főnököd, és családod is. Jól halad a karriered, ne foglalkozz a kritikával, féltékenység húzódik a hátterében. A hét során új feladatokat kapsz, amelyekben számíthatsz kollégáid segítségére is. Beszélgetéseknek köszönhetően az utóbbi időben jobban megértesz valakit, aki az életed része. A bolygóállások segítenek abban, hogy tehess valakiért, akit szeretsz. Tervezz közös programot a pároddal, aminek különösen örülni fog.
 

mysis

Állandó Tag
Állandó Tag
Szűz Horoszkóp

A következő napokban a család és a rokonság kapja a főszerepet. Lehetséges, hogy egy távoli, régen látott családtag látogat meg, ezért szeretnéd az otthonodat minél jobb színben feltüntetni. Légy óvatos, mert az ilyen látogatás régi sérelmek felemlegetésével járhat. Érdemes részletes napirendet készítened a hétre. Tartsd magad az előre kitűzött határidőkhöz, különben már a hét közepén időzavarba kerülhetsz! Ha új tanulmányok elkezdésén töröd a fejed, azokat később jól tudod hasznosítani. Az eddigi kitartásod, szorgalmad kezd kamatozni, felettesed új projektekkel kapcsolatos megbízást adhat. Ha párkapcsolatban élsz, a hét közepe és vége felé megerősödnek az érzelmi szálak. Légy bátran kezdeményező!
 

mysis

Állandó Tag
Állandó Tag
Mérleg Horoszkóp

Pezsgésnek indul az életed, szinte minden nap szánsz időt a barátaidra. Feltűnhet az életedben valaki a múltból, és a szakmai életedben is lehetnek váratlan fordulatok. A hét kedvezően alakul, minden könnyen megy a munkahelyeden. A feladatokat szellemi frissességednek köszönhetően nehézségek nélkül meg tudod oldani, az eddig befektetett energia megtérül. Egy új üzleti lehetőség előre lendítheti a karrieredet, ha élsz a lehetőséggel és rugalmasan kezeled a dolgokat. Fizikai igénybevételnek nem leszel kitéve a héten. A bolygóállások az érzelmi életedre hatnak, frusztráltabb, és valódi ok nélkül féltékenyebb leszel. Hallgass a józan eszedre! Ha egyedülálló vagy, akkor a hét második fele lehetőséget kínál az ismerkedésre. A hétvégi kikapcsolódás során a baráti kör segítségével is megismerhetsz valakit. Ne felejtsd, ha nem adod meg a telefonszámod, később bánni fogod.
 

mysis

Állandó Tag
Állandó Tag
Skorpió Horoszkóp

Fontos, hogy egyértelműen fogalmazz, mert a ködösítéssel kellemetlen helyzetbe hozhatod magad, és másokat is. Igyekezz tisztázni a dolgokat, szánd rá magad, hogy tiszta vizet önts a pohárba! Ha lekötik a figyelmed a lelki problémáid és a régi dolgok, akkor kicsi az esély, hogy megtaláld azt, akit keresel. Érdemes összegezned az elmúlt időszak tapasztalatait és levonni a tanulságot. Tedd meg a szükséges lépéseket, hogy újra megtaláld önmagad!
 

deakc

Állandó Tag
Állandó Tag
Egér rendőrfőnök: Tudja, mit mondott Julius Ceasar?
Edlington: Az a fószer, aki a műlábában csempészte a heroint?
Egér rendőrfőnök: Az.
(Macskafogó idézet)

Lehet, hogy műveletlen vagyok, de ezt a poént soha nem értettem.
Valaki, please homályosítson fel.
 

deakc

Állandó Tag
Állandó Tag
Mr. Teufel: Ha jól értettem az előbb, az eljárás alapját a maga ötlete képezi.
Safranek: Nem! Nem! Nee..öö…, azaz igen, de én voltaképpen nem tudhattam!
Mr. Teufel: Mennyibe került a kísérlet?
Safranek: Ahúhú! He-he! Öö, semmi, semmi, ö, tíz, nyolc, e, hú, he-he, másfélmillió.
Mr. Teufel: Jöjjön közelebb Safranek.
(Macskafogó idézet)
 

deakc

Állandó Tag
Állandó Tag
Billy: Te! Miért vágtál oldalba az előbb?
Buddy: Ez már nem aktuális. Azt hittem megint valami hülyeséget csináltál, amikor a nevén szólítottad, hiszen te nem tudhattad, hogy hívják!
Billy: De már tudod tudta, hogy mi tudjuk, hogy ő kicsoda!
Pukie: De vajon azt tudja-e, hogy mi tudjuk, hogy ő tudja, hogy mi tudjuk…
Buddy: Ne ragozz Pukie, mert meghülyülök!
(Macskafogó idézet)
 
Oldal tetejére