Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez - új tagoknak.

moremese

Állandó Tag
Állandó Tag
Kezd eltörni az eszkuder és csodálkozom, hogy a reinkarnált Zoli_USA főpap miért nem tud jauntolni, mert akkor a Z-1 plurális alfa zónában az egész reemittál, abszorbeál, csullog és zsuppog mielőtt reggel az ágyból földet érne, és a kvantált valószínűség szerint a belseje kivülre türemkedik, így lessz is világvége meg nem is, valamint az egyébként csak az emberek fejében létező bankszámlakivonat az n*z-2 brutálzónában elementálva 20 dollárból 20 a végtelenedik hatványon számlává válik, csak az egyenleget át kell értelmezni, ami megközelíti a valós világban a NULLÁT!
 

moremese

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindenkinek nagyon boldog és békés Karácsonyi Ünnepeket, és Boldog Új Évet kívánok! (Világvégeváróknak előrehozott túlvilági újévet!)
 

moremese

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyébként érthetetlen, hogy miért ragaszkodnak 20 hozzászóláshoz, a legtöbb veboldalon elég a regisztráció. No sebaj, gyűrjük az ipart.:(
 

moremese

Állandó Tag
Állandó Tag
Kanadában fogható az ATV? Mert közben azt hallgatom, és ott is arról van szó, hogy minden szép lassan összeomlik. Zoli_USA élvezné az adást. Kiszaladna a világból, én meg szép lassan megőszülök itt.
 
Oldal tetejére