Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez - új tagoknak.

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

topiland

Állandó Tag
Állandó Tag
A Google Docs ha nem is robbanásszerűen, de szép lassan falatozgat az irodai szoftverek piacából, és ma már sok millió ember vállalati szintű munkafolyamatokhoz is használja, de a Gmail felhasználóknak is jól jön, hogy a böngészőben könnyedén megnyithatóak a PDF és Office Word és PowerPoint formátumok.
 

topiland

Állandó Tag
Állandó Tag
Tegnap délután óta elérhető a Windows Phone 7 platformra az első frissítés. A Microsoft által kiadott update magát a frissítési mechanizmust javítja és előkészíti a telefont a később érkező frissítések fogadására.
 

topiland

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyre nehezebben képzelhető el, hogy a Firefox 4 webböngésző végleges változata még március előtt megjelenik. A Mozilla már a tizenkettedik bétát készíti a böngészőből, de még mindig nem biztos, hogy ennyi elég lesz.
 

topiland

Állandó Tag
Állandó Tag
Denevérkilakoltatási engedélyt kapott Sydney botanikus kertje, mert a bőregerek ritka, védett dísznövényeket pusztítottak.
 

Barbi0222

Állandó Tag
Állandó Tag
Szandika (25) egyelőre nem renitenskedik, viszont másról sem tud beszélni, csak arról, hogy haza akar menni. Vasárnap este már egy üzenetet is küldött Sanyi számára: készítse a kacsás takarót, mert hamarosan megy haza.
 

Barbi0222

Állandó Tag
Állandó Tag
isztije pedig kiverte a biztosítékot Évánál (28); a lányok egymás torkának estek, és ahogy azt már tőlük megszokhattuk, a vita hevében egyikőjük sem fogta vissza magát. Ami azért furcsa, mert a két lány korábban nagyon jóban volt, és inkább támogatták, mint bántották egymást. Sőt a kebelbarátnők együtt aludtak, csókolóztak is egy-egy bulin, de a magazin fotózásán is összeölelkezve pózoltak a kamerák előtt.
 

Barbi0222

Állandó Tag
Állandó Tag
Ezért látszik, hogy tényleg nagy lehet a baj a villában, Éva még le is k*rvázta a barátnőjét. Éva szerint ugyanis azzal, hogy Szandika sztriptízbárban táncol, k*rválkodik. Majd azt mondta róla, hogy Szandika csak döglik és zabál, nem csinál semmit, egy lusta disznó, aki a könnyebb utat választotta, hiszen k*rválkodott. Persze Szandinak sem kellett ennél több
 

Barbi0222

Állandó Tag
Állandó Tag
Éva a világ legnagyobb görénye! Hatalmas gondok vannak az értékrendjével, ha valamit viccből mond neki az ember, azt halálosan komolyan veszi, viszont ha ő szidja valakinek az anyját, azt teljesen természetesnek veszi. Csak annyit mondok, nagyon rosszul tette, hogy a szájára vette a munkámat; senkinek nincs joga hozzá, hogy ezt tegye, kizárólag nekem.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére