Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez ‎

Reisi

Állandó Tag
Állandó Tag
Mert íme egy jó kis lista, ami nem értelmes, de viszont sok. Ja és még 20 másodpercet várni kell, mert ha hamarabb írok az ugye hülyeség lesz, viszont a 20 másodperces korlát biztosítja, hogy értékes sorokat írjak. Azért ez sem rossz. Szerintem ezzel is foglalkozhatna a BPB.
 

Reisi

Állandó Tag
Állandó Tag
És itt a 16. Micsoda öröm és micsoda alkotás. Nem éltem hiába. És aki majd elolvassa, milyen sokat profitálhat belőle.
 

Reisi

Állandó Tag
Állandó Tag
Ja és még az utódaim is, mert ezt a sok x*20 okosságot szerverek tárolják majd, sok kíváncsi ember olvashatja és elemezheti.
 

Reisi

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem előbb utóbb akár egy új relativitás elmélet is születhetik ezekből a korlátok termelte csodákból.
 

Reisi

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez a 19. És szomorúan konstatálhatom, hogy nem köszönte még meg senki. Na ezt nem igazán csodálom. De irány tovább, mert a finisben vagyok!
 

Reisi

Állandó Tag
Állandó Tag
Győzelem!!!!! legalábbis az üzenetek letörléséig elmondhatom, hogy 20 marhaságot írtam. Na ennél hülyébben még nem használtam fel a drága időmet.
 

Reisi

Állandó Tag
Állandó Tag
Javaslom a korlátok felemelését.
Üzenetek minimális száma legyen 150. Így azt az aberrációt, hogy minél több értelmetlenséget legyen kénytelen írjon mindenki sokkal magasabb szinten ki lehetne élni. Igaz, hogy ez klinikai eset, de ha jól belegondolunk, akkor bizony a 20 értelmetlenség sem egy piskóta. Bizony egy két konzultációt megérne egy pszichológusnál!?
2 nap várakozást esetleg fel lehetne emelni 3 hónapra, mert ez igazi választó vízzé válhatna, hogy csak az igazán elszánt tagok maradnának.
Üzenetek között esetleg célszerű lenne a 20 másodperc helyett 1 hetet várni, mert így a bejelentkezés akár évtizedeket is igénybe vehetne.
Sőt közben el is költözhetne a lap és akkor egy spéci verseny is kialakulhatna: Ki az aki egyáltalán be tud jelentkezni? Vagy mondjuk egy élet alatt hányszor?
 

Reisi

Állandó Tag
Állandó Tag
Furcsa emberke lehet, aki kitalálta ezeket a korlátokat és érdekesek lehetnek az indítékai. Én valahogy úgy tapasztaltam, hogy a weblapok-fórumok készítői, megtervezői valamilyen programozó-matematikus jellegű esetek. Ilyen bölcsészi-korlátossággal, ami keményen ostromolja a Kaffkai logikát, hát én ilyet még nem igen láttam.
 

Reisi

Állandó Tag
Állandó Tag
Gyerekek, élmény volt eme baromságok megírása! Szenvedjetek az olvasással! De nem csak engem szidjatok miatta, mert nem én alkottam a korlátokat. Sőt még Asimov-nál sem olvastam, pedig ő igencsak elgondolkozott némely furcsa ötleten.
 
Oldal tetejére