Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez ‎

hársfavirág

Állandó Tag
Állandó Tag
mese 2

– Ugyan már – rázta meg leveleit a krumplibokor. – Én sokkal fontosabb vagyok nálatok és hasznosabb is, a lábamnál őrizgetett gumóimból többen is jóllakhatnak. Engem fogyasztanak legtöbbet az emberek. És hogy vigyáznak rám! Már a nyár elején finom porral hintettek be, hogy megszabaduljak a bogaraktól, amelyek a leveleimet fenyegették, nemrégiben pedig földdel takargatták be gumóimat, hogy nagyobbakra nőhessenek.
 

hársfavirág

Állandó Tag
Állandó Tag
mese 3

– Itt én vagyok a király! – szólalt meg a csemegekukorica. – Nézzétek csak, mennyivel magasodom fölétek. Nincs nálam nagyobb!
 

hársfavirág

Állandó Tag
Állandó Tag
mese 4

– A nagyság nem minden!- vetette ellen a fokhagyma. – Én sokkal többet érek nálatok! Gyönyörű fehér gerezdjeim nélkül ízetlen lenne az étel. Télire füzérekbe fűznek és a kamrában őriznek, oly nagy becsben tartanak az emberek. Ha tudnátok, hogy a kertben is milyen hasznos vagyok: a rovarokat is elriasztom erős illatommal. Ki merné tagadni, hogy én vagyok az ágyások őre. Nekem jár hát a legnagyobb tisztelet.
 

hársfavirág

Állandó Tag
Állandó Tag
mese 6

– Úgy van! – helyeselt a zeller, és óriási hangzavar kerekedett. Minden zöldségféle a maga igazát és nagyságát bizonygatta.
 

nikakiss

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Keresgéltem a fórumon, de nem látom a választ, hogy miért kell ilyen sok: 20 hozzáoszlás, ahhoz hogy aktiv tag lehessen valaki?
 
Oldal tetejére