Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez ‎

Orsee92

Állandó Tag
Állandó Tag
Hajótöröttek ülnek a szigeten és várják a segítséget, amikor megszólal a dadogós: - Ha-ha-ha-jó.. Ha-ha-ha-jó.. Mindenki beugrik a vízbe és úszni kezd a nyílt tenger felé. ..... És a dadogós nak sikerül kimondani: -Ha jól látom cápák! :p
 

Orsee92

Állandó Tag
Állandó Tag
A feleség elégedetlenkedve szól a férjéhez - Géza! Nem ég a villany. - Mi vagyok én, villanyszerelő? - kérdezi a férj. Másnap megint szól - Géza! Csöpög a csap. - Mi vagyok én, vízszerelő? Harmadnap - Géza! Leesett a polc. - Mi vagyok én, asztalos? A következő napon a férj belép a lakásba, és ég a villany, nem csöpög a csap, meg a polc is a helyén van. - Ki csinálta ezt? - Átjött a szomszéd. Azt mondta, mindent megcsinál, ha sütök neki süteményt vagy lefekszem vele. - És te? - Mi vagyok én, cukrász?
 

Orsee92

Állandó Tag
Állandó Tag
Hiába mondod a jövőnek, hogy STOP. Nincs REWIND gomb, nem tudod visszatekerni a múltat. Az egyetlen mód, hogy megtudd a titkot, ... ha megnyomod a PLAY-t.
 

obenion

Állandó Tag
Állandó Tag
Arthur (Nigel Terry) Merlin segítségével megszerzi az ország trónját. Elveszi feleségül Guinervát, de a sors úgy hozza, hogy hölgye szívén legkiválóbb lovagjával, Sir Lancelottal kell osztoznia.
 
Oldal tetejére