Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez ‎

Csitri*

Állandó Tag
Állandó Tag
Leginkább patchwork takarókat szeretek és szeretnék varrni, de karácsonyra is inkább terítő rendeléseim voltak.
 

evakatyusa

Új tag
A zokniállat készítés okán találtam e helyre. Egyelőre nem látom át ezt az információ halmazt. Olvasgatok és majd kialakul. Érdeklődési köröm a lovak a tanyasi élettel kapcsolatos dolgok, és a kézműveskedés. Ezekben a témákban fogok itt olvasgatni. Valahol van bemutatkozós fórum?
 

evakatyusa

Új tag
Szia Csitri!
Benéztem hozzád!:) Ha gondolod van egy oldalam a fb-on, felvennélek oda a kedvenceim közé, vagy linkelek tőled, nem tudom ugyan, hogy árusítod e a dolgaidat, kell e reklám. Én fenn vagyok a Meskán is. Én most próbálgatom egyre több helyen fenn lenni, hogy megyek e vele valamire nem tudom. Szóval, ha tudunk cserélni, hogy én beteszlek az én oldalamra, Te a tiédre, akkor üzenj lécci.
 

Ouie

Állandó Tag
Állandó Tag
Szabó Lõrinc:
Dsuang Dszi álma

Kétezer évvel ezelõtt Dsuang Dszi, a mester, egy lepkére mutatott. - Álmomban - mondta,- ez a lepke voltam és most egy kicsit zavarban vagyok. - Lepke,- mesélte,- igen, lepke voltam, s a lepke vígan táncolt a napon, és nem is sejtette, hogy õ Dsuang Dszi... És felébredtem... és most nem tudom, most nem tudom,- folyatta eltünõdve,- mi az igazság, melyik lehetek: hogy Dsuang Dszi álmodta-e a lepkét vagy a lepke álmodik engemet? - Én jót nevettem: - Ne tréfálj Dsuang Dszi! Ki volnál? Te vagy: Dsuang Dszi! Te hát! - Õ mosolygott: - Az álombeli lepke épp így hitte a maga igazát! - Õ mosolygott, én vállat vontam. Aztán valami mégis megborzongatott, kétezer évig töprengtem azóta, de egyre bizonytalanabb vagyok, és most már azt hiszem, hogy nincs igazság, már azt, hogy minden kép és költemény, azt, hogy Dsuang Dszi álmodja a lepkét, a lepke õt és mindhármunkat én.
 
Oldal tetejére